Bestrijdingsmiddelen tegen wespen

Soorten bestrijdingsmiddelen tegen wespen

Er zijn diverse bestrijdingsmiddelen tegen wespen op de markt die u zelf kunt gebruiken om wespen te bestrijden. Deze kunnen nuttig zijn als het gaat om één of enkele wespen maar zijn niet geschikt voor een wespennest. Sommige bestrijdingsmiddelen tegen wespen bevatten stoffen die gevaarlijk kunnen zijn voor uw gezondheid en het milieu bij verkeerd gebruik. Ook loopt u altijd een groot risico gestoken te worden, wat nare gevolgen kan hebben. Veel van deze bestrijdingsmiddelen tegen wespen zijn niet effectief genoeg om een grote hoeveelheid wespen te doden; de kans is groot dat de wespen terugkeren en dat u alsnog een expert moet inschakelen, wat alleen maar extra kosten meebrengt!

Bestrijdingsmiddelen tegen wespen van ongedierte experts

De experts van Beestjes Kwijt gebruiken bestrijdingsmiddelen tegen wespen die propoxur, deltamethrin of permethrin als werkzame stof bevatten. Ook wel wespenpoeder genoemd. Deze stoffen eisen een bepaalde werkwijze en moeten daarom alleen door professionals toegepast worden. Dit zijn insecticiden die ook bij de landbouw worden toegepast of in het verleden zijn gebruikt. Bij verkeerd gebruik kunnen deze stoffen giftig zijn en de huid, ogen of luchtwegen irriteren. Ook uw huisdieren of kleine kinderen kunnen er ernstig ziek van worden. De expert van Beestjes Kwijt gaat altijd met speciale kleding en apparatuur te werk zodat de bestrijdingsmiddelen tegen wespen zo veilig en efficiënt mogelijk worden toegepast. 

Neem geen enkel risico als u last heeft van een wespennest en schakel een expert van Beestjes Kwijt in! Veel bestrijdingsmiddelen tegen wespen die op de markt te krijgen zijn, zijn niet effectief genoeg om een wespennest te doden. Ga niet zelf met giftige stoffen te werk en probeer te vermijden dat u de wespen stoort. Uw eigen veiligheid en gezondheid is het belangrijkste!

Waarom Wespennest verwijderen.com?

  • Wespenbestrijding is voor onze Beestjes Kwijt-collega´s dagelijks werk
  • 24/7 vrijblijvend bellen (tel.nr. 085 - 051 6888) of mailen voor advies, offerte en bestrijding
  • Direct hulp inschakelen voor een vaste prijs incl. BTW en voorrijkosten
  • Binnen 24 uur bestrijding van uw wespen
  • Landelijke dekking, dus altijd een gediplomeerde bestrijder in de buurt
  • Neem zelf geen risico, jaarlijks overlijden er mensen aan wespensteken
  • 100% seizoensgarantie op wespenbestrijding

Op onze zolder hadden wij last van een enorme wespenplaag. Snel gebeld voor wespennest verwijderen. Dezelfde dag werd het wespennest verwijderd. Snelle service en ervaren vakmensen.

U heeft overlast van wespen
op uw terras of in uw tuin?

Bel ons en u heeft direct
contact met uw lokale bestrijder...

…in een mum van tijd
uw ongedierte kwijt!