Preventie maatregelen tegen wespen

Diverse preventie maatregelen tegen wespen

Er zijn diverse preventie maatregelen tegen wespen die u kunt nemen, let op de volgende zaken en de kans op een wespennest is een stuk kleiner!

Preventie maatregelen tegen wespen: geur

Wespen houden net als bijen en hommels van bloemen, als u geen bloemen in de tuin heeft is de kans op wespen al een stuk kleiner. Als preventie maatregel is het belangrijk om goed op te passen met eten in de tuin: wespen zijn gek op zoetigheid maar ook op restjes vlees en vis, sluit daarom afvalbakken en composthopen goed af en laat zeker geen afval binnen huis slingeren. Dek eten goed af voor, na en tijdens een barbeque of picknick.

Pas altijd op als u in de zomer buiten eet, met name fruit, ijsjes of limonade zijn aantrekkelijk voor wespen en ze zullen hier snel op af komen. Ook houden wespen van zoete parfumgeuren of zonnebrandcreme, pas op als u zich hiermee heeft ingesmeerd. Een belangrijke en eenvoudige preventie maatregel is zorgen voor een kruidnagel, koffie - of citroengeur, wespen hebben een hekel aan deze geuren. U kunt geurkaarsen branden, gesneden stukken citroen of sinaasappel met kruidnagel neerzetten of brandt wat ongebruikte koffie op een schoteltje. Door deze preventie maatregelen blijven wespen op een afstand!

Preventie maatregelen tegen wespen: voorkom beginnende nesten

Belangrijke preventie maatregelen die u tegen wespen kunt nemen is letten op de omgeving. Heeft u veel houten balken in de buurt, gaten in de muur, houten fundering, dichte heg of boom met takken of gaten? Dit zijn plaatsen waar wespen graag hun wespennest bouwen. Als u in de buurt vaker een wespennest heeft gezien of bij een bosrijke omgeving woont heeft u extra veel kans op een wespennest. Let op of u in het voorjaar een jonge koningin aantreft; één koningin in het voorjaar zal voor een nest met duizenden wespen zorgen in de zomer!

Waarom Wespennest verwijderen.com?

  • Wespenbestrijding is voor onze Beestjes Kwijt-collega´s dagelijks werk
  • 24/7 vrijblijvend bellen (tel.nr. 085 - 051 6888) of mailen voor advies, offerte en bestrijding
  • Direct hulp inschakelen voor een vaste prijs incl. BTW en voorrijkosten
  • Binnen 24 uur bestrijding van uw wespen
  • Landelijke dekking, dus altijd een gediplomeerde bestrijder in de buurt
  • Neem zelf geen risico, jaarlijks overlijden er mensen aan wespensteken
  • 100% seizoensgarantie op wespenbestrijding

Op onze zolder hadden wij last van een enorme wespenplaag. Snel gebeld voor wespennest verwijderen. Dezelfde dag werd het wespennest verwijderd. Snelle service en ervaren vakmensen.

U heeft overlast van wespen
op uw terras of in uw tuin?

Bel ons en u heeft direct
contact met uw lokale bestrijder...

…in een mum van tijd
uw ongedierte kwijt!