Prijs wespennest verwijderen

Tarieven wespennest laten bestrijden

De prijs van het laten verwijderen van een wespennest ligt in Nederland tussen de €40,- en €100,-. Alle wespenbestrijders die bij Beestjes Kwijt zijn aangesloten informeren u graag over de de kosten voor bestrijden van wespen. Samen met een van onze lokale specialisten wordt uw situatie geïnventariseerd en zullen wij met een vaste prijs en behandelingsvoorstel komen. U betaalt bij ons geen voorrijkosten en de prijzen zijn inclusief BTW. Vaak zijn de de kosten van het laten verwijderen van een wespennest afhankelijk van het tarief dat een bestrijder hanteert, de grootte en de locatie van het wespennest. Onze gediplomeerde wespenbestijders werken met een vast tarief waardoor u dus nooit voor verrassingen komt te staan.

Kosten besparen door zelf wespen te bestrijden?

U kunt zelf proberen wespen te bestrijden met middelen die op de markt zijn. Echter werken deze middelen lang niet zo effectief en is de kans groot dat de wespen terugkeren. Een enkele wesp is nog wel te bestrijden op deze manier maar een heel wespennest vraagt om een andere werkwijze. Bovendien is zelf wespen bestrijden erg gevaarlijk. De kans is groot dat u alsnog een expert moet inschakelen. U bespaart kosten als u niet zelf de wespen probeert te bestrijden maar meteen een expert van Beestjes Kwijt inschakelt. Dit is niet alleen goedkoper, maar ook nog een stuk veiliger!

Seizoensgarantie is in de prijs van het wespennest weghalen inbegrepen

De seizoensgarantie is in de prijs van het wespennest verwijderen inbegrepen. Dit houdt in dat wanneer een wespennest in hetzelfde seizoen op dezelfde plaats terugkeert, de wespenbestrijder nog een keer langskomt zonder extra kosten in rekening te brengen. Volgt u altijd de adviezen op van de expert van Beestjes Kwijt om de terugkeer van een wespennest te voorkomen!

Waarom Wespennest verwijderen.com?

  • Wespenbestrijding is voor onze Beestjes Kwijt-collega´s dagelijks werk
  • 24/7 vrijblijvend bellen (tel.nr. 085 - 051 6888) of mailen voor advies, offerte en bestrijding
  • Direct hulp inschakelen voor een vaste prijs incl. BTW en voorrijkosten
  • Binnen 24 uur bestrijding van uw wespen
  • Landelijke dekking, dus altijd een gediplomeerde bestrijder in de buurt
  • Neem zelf geen risico, jaarlijks overlijden er mensen aan wespensteken
  • 100% seizoensgarantie op wespenbestrijding

Op onze zolder hadden wij last van een enorme wespenplaag. Snel gebeld voor wespennest verwijderen. Dezelfde dag werd het wespennest verwijderd. Snelle service en ervaren vakmensen.

U heeft overlast van wespen
op uw terras of in uw tuin?

Bel ons en u heeft direct
contact met uw lokale bestrijder...

…in een mum van tijd
uw ongedierte kwijt!