Wespen herkennen

U kunt wespen herkennen aan een bolvorming wespennest van papierachtig materiaal. Er zullen regelmatig wespen bij in de buurt vliegen. Het uiterlijk van wespen kenmerkt zich door een slank lijfje dat geel en zwart van kleur is en doorzichtige vleugels. Wespen komen vaak dicht in de buurt van mensen, zeker als u etenswaren bij u draagt met een zoete geur zoals snoepgoed of limonade. Wespen worden vaak verward met bijen en hommels: het verschil is dat wespen zich veel agressiever gedragen en dus gevaarlijker zijn voor mensen. Bijen en hommels zullen altijd de voorkeur geven aan bloemen in plaats van zoetigheid en daarom minder overlast veroorzaken.

Heeft u last van wespen of wilt u meer informatie over het bestrijden van wespen? Bel ons dan gerust op 085 - 051 6888 (lokaal tarief) of stuur een mail voor meer informatie. Vindt u het lastig om te benoemen wat precies de problemen zijn of om te zien of het wespen betreft? Een van onze vakkundige lokale bestrijders komt graag bij u langs om ter plekke te inspecteren wat de ernst van de wespenoverlast is.

Waarom wespenbestrijding via Beestjes Kwijt?

  • Direct contact met een geselecteerde lokale bestrijder uit uw buurt
  • 24/7 vrijblijvend bellen of mailen voor advies, offerte en bestrijding
  • Direct hulp inschakelen voor een vaste prijs incl. BTW en voorrijkosten
  • Spoed? Vaak dezelfde dag nog geholpen
  • Overal in Nederland altijd een gediplomeerde bestrijder in de buurt
  • Wespenbestrijding is voor onze ongediertebestrijders dagelijks werk
  • Neem zelf geen risico, jaarlijks overlijden er mensen aan wespensteken

085 - 051 6888

Op onze zolder hadden wij last van een enorme wespenplaag. Snel gebeld voor wespennest verwijderen. Dezelfde dag werd het wespennest verwijderd. Snelle service en ervaren vakmensen.