Wespen bestrijden spouwmuur

Wespen bestrijden in de spouwmuur

Wespen gaan graag in de spouw zitten omdat ze hier rustig een nest kunnen bouwen. Vaak worden er in de spouwmuur en andere rustige plekken de grootste wespennesten gebouwd omdat de wespen hier niet of nauwelijks gestoord worden en er veel resten van oude wespennesten blijven liggen. In principe hoeft u geen last te hebben van wespen in de spouwmuur maar op de langere termijn kan dit wel degelijk vervelend worden.

Wespen beschadigen niet het beton maar gebruiken wel hout en vezels om hun wespennest in de spouw te bouwen. Dit kan op de lange termijn wellicht de ventilatie verhinderen waardoor er vocht kan ontstaan, dit kan zorgen voor schimmels en aardig in de kosten lopen.

Een groter risico vormen de wespen zelf wanneer hun populatie groter wordt. De wespen in de spouw kunnen op zoek gaan naar voedsel in de rest van uw huis en tuin. Wespen worden aangetrokken door geuren van zoete bloemen en etenswaren en kunnen zeer hinderlijk worden. Ook kan een wespennest in de spouwmuur gevaarlijk zijn als uw kinderen of huisdieren hierbij in de buurt komen. Wespen reageren namelijk zeer agressief als iemand in de buurt van hun nest komt of de uitvliegroute hindert. Hoe groter een wespennest in de spouwmuur, hoe groter de kans dat de wespen buiten de spouwmuur komen en u lastig kunnen gaan vallen. 

Wat u nooit moet doen is de stootvoegen van de spouwmuur dichtmaken! De wespen in de spouwmuur zullen dan een andere uitgang gaan zoeken en doorknagen en kunnen in het ergste geval uw huis binnenvliegen in grote groepen! Dit wilt u absoluut voorkomen. 

Wespennest in spouwmuur verwijderen

Een wespennest in de spouw moet u zeker niet zelf proberen te verwijderen! Dit is een zeer moeilijk bereikbare plaats waar u zelf weinig ontsnappingsmogelijkheden heeft als de wespen u aan gaan vallen. Daarnaast kunt u niet vantevoren zien hoe groot het wespennest is; hoe groter het nest, hoe meer risico u loopt! 

Laat een wespennest in de spouwmuur altijd bestrijden door een expert van Beestjes Kwijt! Zij hebben de juiste middelen in huis om dit zo veilig en efficiënt mogelijk te doen! Neem geen enkel risico en laat een wespennest in de spouwmuur bestrijden, ook als u er niet direct last van heeft.

Is het wespennest in de spouw verwijderd? Breng dan stootvoegroosters of bijenbekjes aan in de stootvoegen om te voorkomen dat er opnieuw een wespennest ontstaat! De experts van Beestjes Kwijt kunnen u van advies voorzien hoe u het beste wespen in de spouw kunt voorkomen.

Waarom Wespennest verwijderen.com?

  • Wespenbestrijding is voor ons al 3 generaties lang dagelijks werk
  • 24/7 vrijblijvend bellen (tel.nr. 085 - 051 6888) of mailen voor advies, offerte en bestrijding
  • Direct hulp inschakelen voor een vaste prijs incl. BTW en voorrijkosten
  • Binnen 24 uur bestrijding van uw wespen
  • Landelijke dekking, dus altijd een gediplomeerde bestrijder in de buurt
  • Neem zelf geen risico, jaarlijks overlijden er mensen aan wespensteken
  • 100% seizoensgarantie op wespenbestrijding

Op onze zolder hadden wij last van een enorme wespenplaag. Snel gebeld voor wespennest verwijderen. Dezelfde dag werd het wespennest verwijderd. Snelle service en ervaren vakmensen.