Wespennest lokaliseren

Hoe u een wespennest kunt lokaliseren

Heeft u wespen in huis en wilt u het wespennest lokaliseren? Let dan goed op de vliegroute die de terugkerende wespen nemen; zo zal u snel het wespennest vinden. Wespennest zoeken is een gevaarlijke bezigheid en daarom is voorzichtigheid geboden; als u tijdens het wespennest lokaliserende wespen stoort bij het nest is de kans groot dat ze u aan gaan vallen!

Waar kunt u een wespennest vinden?

Een wespennest vinden kan op allerlei plaatsen in en rondom uw huis, tuin of garage. Wespen bouwen graag hun nest op een rustige plaats bij hout zoals op zolder, onder een fundering of dak, bij een schutting, in een heg of struik, tussen houten balken of oud hout of aan takken of in holtes van een boom. Soms kunt u een wespennest vinden onder de grond in een grasveld of in gaten in een muur.

Wilt u zelf het wespennest zoeken? Wees dan uiterst voorzichtig. Als het wespennest op een plaats is gelokaliseerd die gevaarlijk is voor mensen moet deze verwijderd worden.

Plaats horren voor de ramen en deuren om te voorkomen dat de wespen uw huis binnenvliegen. Probeer het betreden van uw zolder, garage of schuur met wespennest te vermijden. Zorg ervoor dat ook uw kinderen en huisdieren niet het wespennest vinden en er dichtbij kunnen komen!

Laat het verwijderen van wespennesten, zeker als deze dichtbij of in uw huis zijn, altijd aan een expert van Beestjes Kwijt over!

Waarom Wespennest verwijderen.com?

  • Wespenbestrijding is voor onze Beestjes Kwijt-collega´s dagelijks werk
  • 24/7 vrijblijvend bellen (tel.nr. 085 - 051 6888) of mailen voor advies, offerte en bestrijding
  • Direct hulp inschakelen voor een vaste prijs incl. BTW en voorrijkosten
  • Binnen 24 uur bestrijding van uw wespen
  • Landelijke dekking, dus altijd een gediplomeerde bestrijder in de buurt
  • Neem zelf geen risico, jaarlijks overlijden er mensen aan wespensteken
  • 100% seizoensgarantie op wespenbestrijding

Op onze zolder hadden wij last van een enorme wespenplaag. Snel gebeld voor wespennest verwijderen. Dezelfde dag werd het wespennest verwijderd. Snelle service en ervaren vakmensen.

U heeft overlast van wespen
op uw terras of in uw tuin?

Bel ons en u heeft direct
contact met uw lokale bestrijder...

…in een mum van tijd
uw ongedierte kwijt!