Wespennest weghalen

Wespennest weghalen

Zelf een wespennest weghalen is zeer gevaarlijk en niet aan te raden. Wilt u het toch proberen het wespennest zelf te verdelgen en weg te halen? Volg dan de volgende tips op.

Zorg ervoor dat u vantevoren goed het wespennest lokaliseert, zit het op een hoge of lastig bereikbare plaats? Ga dan niet zelf aan de slag om het wespennest weg te halen! Dan is het te gevaarlijk om het zelf weg te halen. U moet namelijk op tijd weg kunnen komen indien de wespen u aan gaan vallen. Gebruik enkele dagen vantevoren wespenpoeders of sprays om de wespen te doden, let wel goed op! Deze middelen bieden geen garantie dat alle wespen gedood zijn!

Is het nest makkelijker bereikbaar? Dan is het verstandig om pas 's nachts of 's avonds het wespennest weg te halen, de wespen zijn dan rustiger. Zorg dat u een lange broek, dichte schoenen en en een shirt of vest met lange mouwen aantrekt ter bescherming. Het is ook aan te raden een bril op te zetten en handschoenen aan te trekken. Haal in één keer het hele wespennest weg en laat geen delen liggen, de wespen zullen verstoord worden en kunnen in grote groepen aan gaan vallen!

Zelf wespennest weghalen

Zelf een wespennest weghalen is een gevaarlijke operatie die wij absoluut niet aanraden. Wespennesten zijn vaak complexer dan vaak te zien is en kunnen uit verschillende delen bestaan. Zo kunnen wespen hun nest deels onder de grond bouwen. Indien er een deel van het nest wordt weggehaald zullen alle wespen ineens de rest van hun nest gaan verdedigen! Een grote groep wespen kan u tegelijkertijd gaan aanvallen wat ervoor kan zorgen dat u uiteindelijk in het ziekenhuis terechtkomt!

Grote wespennest of wespennesten die lastig bereikbaar zijn moet u altijd overlaten aan een expert, zij weten precies hoe ze zo veilig en efficiënt mogelijk het wespennest weg kunnen halen! Voor uw eigen veiligheid en die van uw gezin is het altijd de beste en snelste oplossing om het weghalen van een wespennest over te laten aan een expert van Beestjes Kwijt!

Waarom Wespennest verwijderen.com?

  • Wespenbestrijding is voor ons al 3 generaties lang dagelijks werk
  • 24/7 vrijblijvend bellen (tel.nr. 085 - 051 6888) of mailen voor advies, offerte en bestrijding
  • Direct hulp inschakelen voor een vaste prijs incl. BTW en voorrijkosten
  • Binnen 24 uur bestrijding van uw wespen
  • Landelijke dekking, dus altijd een gediplomeerde bestrijder in de buurt
  • Neem zelf geen risico, jaarlijks overlijden er mensen aan wespensteken
  • 100% seizoensgarantie op wespenbestrijding

Op onze zolder hadden wij last van een enorme wespenplaag. Snel gebeld voor wespennest verwijderen. Dezelfde dag werd het wespennest verwijderd. Snelle service en ervaren vakmensen.