Zelf wespen verwijderen

Kan ik zelf een wespennest verwijderen?

Wij raden altijd af zelf het wespennest te verwijderen. Zelf een wespennest verwijderen is zeer gevaarlijk en kan zelfs dodelijk zijn. Als wespen zich bedreigd voelen worden ze zeer agressief en kunnen ze u in grote groepen aanvallen. Wespen achtervolgen hun slachtoffer doelgericht en kunnen bovendien meer dan één keer steken. Vijftig wespensteken of meer brengen zoveel gif in het lichaam dat u in shock kunt raken en kunt overlijden. Iedere zomer verschijnen er weer berichten in de krant over mensen die in het ziekenhuis belanden doordat ze zelf een wespennest wilden verwijderen.

U zult niet de eerste zijn die in het ziekenhuis terechtkomt door zelf het wespennest te verwijderen! 

Zelf wespen bestrijden met chemische middelen?

Zelf wespen bestrijden vraagt bovendien om chemische bestrijdingsmiddelen die bij verkeerd gebruik zeer slecht voor de gezondheid en het milieu zijn. Wespen zijn agressief en rusten niet voordat ze hun slachtoffer hebben gestoken. Zelf wespen bestrijden is dus zeer gevaarlijk en moet altijd aan een expert worden overgelaten. Deze draagt beschermende kleding en weet precies hoe hij de wespen zo rustig mogelijk kan houden. Ga dus voor uw eigen veiligheid en gezondheid niet zelf wespen bestrijden!

Overlast van wespen? Schakel dan een expert van Beestjes Kwijt in! Zij weten precies hoe ze de wespen op een doeltreffende en veilige manier kunnen bestrijden!

Waarom Wespennest verwijderen.com?

  • Wespenbestrijding is voor onze Beestjes Kwijt-collega´s dagelijks werk
  • 24/7 vrijblijvend bellen (tel.nr. 085 - 051 6888) of mailen voor advies, offerte en bestrijding
  • Direct hulp inschakelen voor een vaste prijs incl. BTW en voorrijkosten
  • Binnen 24 uur bestrijding van uw wespen
  • Landelijke dekking, dus altijd een gediplomeerde bestrijder in de buurt
  • Neem zelf geen risico, jaarlijks overlijden er mensen aan wespensteken
  • 100% seizoensgarantie op wespenbestrijding

Op onze zolder hadden wij last van een enorme wespenplaag. Snel gebeld voor wespennest verwijderen. Dezelfde dag werd het wespennest verwijderd. Snelle service en ervaren vakmensen.

U heeft overlast van wespen
op uw terras of in uw tuin?

Bel ons en u heeft direct
contact met uw lokale bestrijder...

…in een mum van tijd
uw ongedierte kwijt!