Overlast van wespen?

De lokaal geselecteerde ongediertebestrijders van Beestjes Kwijt kunnen zowel bedrijven als particulieren diverse oplossingen bieden op het gebied van wespenbestrijding en het voorkomen van overlast van wespen. Onze speciaal geselecteerde bestrijdingsdiensten kunnen u op een veilige manier vakkundig van wespennesten verlossen.

Veelvoorkomende wespen klachten

Vooral 's zomers zijn wespen in Nederland actief en kunnen ze gemeen steken. Een wesp kan ook 'zomaar' aanvallen, dit in tegenstelling tot de bij. Als een wespennest wordt bedreigd reageren wespen erg agressief en vallen ze in zwermen aan. Ook wespen die op zoek zijn naar zoetigheid kunnen erg agressief zijn. Hoewel een wespensteek normaal gesproken niet veel kwaad kan, kunnen de gevolgen ernstig of fataal zijn als u allergisch bent voor steken of door een hele zwerm wordt aangevallen. Kom nooit onnodig in de buurt van een wespennest. Ook een nest dat zo goed als verlaten lijkt kan ongemerkt tientallen tot duizenden wespen bevatten die bij bedreiging in zwermen aanvallen. Laat het verwijderen van wespennesten over aan de professionele ongediertebestrijders. Onze speciaal geselecteerde bestrijdingsdiensten kunnen u er op een veilige manier vakkundig van verlossen.

Informatie en contact

Last van wespen? De gespecialiseerde, door Beestjes Kwijt lokaal geselecteerde ongediertebestrijders beschikken over jarenlange praktijkervaring en gebruiken de nieuwste en efficiëntste methodes om wespennesten veilig en vakkundig te verwijderen, vanzelfsprekend altijd met respect voor de omgeving en het milieu. Alle ongediertebestrijders hebben een afgeronde vakopleiding en werken volgens de geldende Nederlandse en Europese regelgeving. Zij staan dag en nacht voor u klaar als acute hulp noodzakelijk is, zo nodig ook in het weekend. Neem telefonisch contact op via 085 - 051 6888 of via het contactformulier en vraag om advies of een offerte.