Wespenbestrijding

De lokale, door Beestjes Kwijt geselecteerde ongediertebestrijders zijn dag en nacht bereikbaar voor wespenbestrijding. De speciaal geselecteerde bestrijdingsdiensten kunnen zowel bedrijven als particulieren op een veilige manier vakkundig van wespennesten verlossen. Ook voor het voorkomen van de overlast van wespen kunt u bij hen terecht. Alle bestrijders beschikken over de benodigde vakdiploma's en werken volgens de geldende Nederlandse en Europese regelgeving. Vanzelfsprekend wespenbestrijding altijd met respect voor de omgeving en het milieu.

Aanpak wespenbestrijding

  1. Als u ons belt, kunnen we u direct te woord staan en een vaste prijs geven. Als u ons e-mailt, bellen we u dezelfde dag nog terug om te overleggen over uw specifieke situatie.
  2. Uw lokale bestrijder van Beestjes Kwijt doet een intake en stelt vragen om de omvang van de wespenoverlast te bepalen. Daarna wordt er samen met u een plan van aanpak opgesteld en wordt u geïnformeerd over de bestrijdingsmethode en seizoensgarantie.
  3. Vervolgens plannen we, na akkoord op onze offerte, een afspraak met u in.
  4. Onze gediplomeerde wespenbestrijder komt bij u op locatie om de wespenbestrijding te voeren.

Wespenoverlast? Bel ons voor wespenbestrijding

Laat wespenbestrijding over aan de professionele ongediertebestrijders. Onze speciaal geselecteerde bestrijdingsdiensten kunnen u er op een veilige manier vakkundig van verlossen. Bel 085 - 051 6888 of mail als u acute hulp nodig heeft, of voor informatie of een offerte.

U heeft overlast van wespen
op uw terras of in uw tuin?

Bel ons en u heeft direct
contact met uw lokale bestrijder...

…in een mum van tijd
uw ongedierte kwijt!