Wespenbestrijding Balloo

Jouw lokale wespenbestrijder

Wespennest verwijderen in Balloo? Mijn naam is Allard en ik ben van Traas Noord-Nederland. Samen met mijn collega’s heb ik al 15.000 huishoudens en bedrijven geholpen. Een wespenplaag oplossen is onze specialiteit: zelf heb ik al 10 jaar ervaring! Bel of mail ons voor een afspraak en verwacht hulp van mij of van één van mijn enthousiaste teamleden.

9

Snel weer vrij van wespen?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende wespenbestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
100% seizoensgarantie
Hoge klanttevredenheid 9,0
0592 - 794 211
10+ jaar ervaring
15.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Wespennest Verwijderen

Jouw wespenbestrijder voor Balloo

Wespenbestrijding in Balloo inschakelen? Grijp dan nu je kans, want via Wespennest Verwijderen kom je rechtstreeks in contact met een wespenbestrijder uit je eigen regio! Zijn naam is Allard en hij werkt voor Traas Noord-Nederland. Als het aan hem ligt, vliegt er straks geen wesp meer in of rond je woning of bedrijf! Hoe wij aan deze expert komen? Wij zijn onderdeel van Beestjes Kwijt en we hebben een landelijk netwerk van enthousiaste lokale wespenbestrijders samengesteld. Bel of mail nu voor een afspraak en laat je snel en vakkundig helpen!

Van welke wespen in Balloo heb je last?

Wespenbestrijding is ons specialisme

Zowel wespen als bijen kunnen steken en ze lijken ook nog eens op elkaar. Weet je dus wel zeker dat je last hebt van wespen? Om je een handje te helpen hebben wij een overzicht opgesteld. Hierin vind je alle wespensoorten die in ons land voorkomen terug. Herken je de wesp? Dan moet je niet twijfelen om wespenbestrijding Balloo in te schakelen!

Heb je moeite met het herkennen van de wespensoort? Dan kan jouw lokale expert ook een inspectie komen uitvoeren. Je krijgt dan bezoek van Allard van Traas Noord-Nederland. Vliegen er inderdaad wespen in of nabij jouw huis of bedrijfspand? Dan wordt er meteen een oplossing bedacht. Mogelijk kan jouw expert het wespenprobleem dezelfde dag nog aanpakken!

Wespen bestrijding in Balloo

Wespen verwijderen Balloo: hulp van jouw lokale wespenbestrijder

In de zomer kunnen er overal in Nederland wespenplagen voorkomen, dus ook in Balloo. Misschien hangt er op dit wel één in of rondom je woning of bedrijf. Het kan zelfs zijn dat er een wespennest in een zorginstelling hangt, waardoor weerloze patiënten of cliënten gevaar lopen. Vaak worden wespennesten ook op vreemde plekken gevonden, zoals in vogelhuisjes of zonneschermen.

Ook buiten de deur kun je veel last hebben van wespen. Zit je net lekker op een terrasje in het centrum, dan komen ze alweer aanvliegen. Met je kinderen naar de speeltuin of naar het pretpark? Leuk is anders als de wespen weer op de ijsjes af komen. Je kinderen kunnen dan bang worden en naar de wespen gaan slaan. Eindigt je dag op een eerstehulpafdeling door een wespensteek? Je moet er niet aan denken!

Voor het effectief bestrijden van wespen bestaat er maar één aanpak: het nest moet verdelgd worden. Doe dit echter niet zelf, want wespen worden snel agressief als ze merken dat er iemand aan het nest zit. De ingang van het nest dichtstoppen is ook geen oplossing, want wespen kunnen zich zo door de wanden naar buiten knagen. Je kunt dan makkelijk 3000 boze wespen achter je aan krijgen!

Zoek jij iemand voor professionele wespen bestrijding in Balloo? Maak dan snel kennis met Allard van Traas Noord-Nederland. Deze vakman heeft al vele succesvolle wespenbestrijdingen op zijn naam staan. Je regelt eenvoudig een afspraak met hem door nu ons nummer te bellen of door het contactformulier in te vullen. Vandaag kan jouw eerste wespenvrije zomerdag worden!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je wespen af!

9

Allard, aangenaam

Jouw wespenverdelger

Wonen of werken met een wespenplaag: dat houd je niet lang vol! Niet voor niets ben ik, Allard Westra van Traas Noord-Nederland, wespenverdelger geworden. Ik help mensen graag, hoe ernstig een wespenplaag ook is. Bel of mail mij en ik verzeker je van een effectieve en professionele oplossing.

0592 - 794 211
Logo evm Logo vca

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Kosten wespenbestrijding Balloo

Voor elke opdracht een prijs op maat van de wespenbestrijder voor Balloo

Niet elke wespenplaag in Balloo kan op dezelfde manier aangepakt worden. Soms zijn er meer middelen nodig, soms is er meer tijd nodig. Om deze redenen kunnen we dan ook geen vaste prijzen vermelden voor de diensten van Allard van Traas Noord-Nederland. Hij zal zelf een gepaste prijs opmaken op basis van de volgende punten:

  1. De ernst van het wespenprobleem
  2. De gekozen bestrijdingsmethode
  3. De gekozen middelen die nodig zijn om wespen te bestrijden
  4. Het aantal arbeidsuren
  5. Het aantal behandelingen

Zodra de expert een goed beeld heeft van het probleem en de oplossing, zal hij zowel een aanpak als een prijs voorstellen. Ga je akkoord met het voorstel, dan kun je erop rekenen dat de expert de wespenplaag zo snel mogelijk oplost. Wespen bestrijden in Balloo? Dat is zijn specialiteit!

0592 - 794 211
(lokaal tarief)

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
779 beoordelingen

Paul steinhoff uit Culemborg

Vriendelijk en zeer vakbekwaam bedrijf!

Marianne maissan uit Herkenbosch

Ik heb gisteravond (09. 07. 2019) rond 21. 00 uur met uw bedrijf gebeld. Verteld wat ik denk dat aan de hand is: wespen. Ik kreeg gelijk te horen dat...

Lees de hele review

T. neijnens uit Roermond. bredeweg 13

Prima telefonisch bereikbaar. Bestrijder zeer vriendelijk en gaf duidelijke toelichting wat er ging gebeuren en wat de gevolgen zouden zijn. Ondanks...

Lees de hele review
Professional illustratie

Neem direct contact op!

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomende wespenproblemen in Balloo

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder