Wespenpoeder

Wespenpoeder

Wespenpoeder is een effectief middel waarmee u zelf wespen kunt bestrijden. Het wespenpoeder moet aangebracht worden bij de ingang van een wespennest. Doordat de wespen in en uit hun nest vliegen wordt het poeder verder verspreid en sterven de wespen. De werking van wespenpoeder dat u zelf kunt kopen is effectief maar niet altijd opgewassen tegen een groot wespennest.

Soorten wespenpoeder

Er zijn diverse soorten wespenpoeder te koop die verschillende werkzame stoffen bevatten. Het wespenpoeder van HG bevat deltamethrin als wekzame stof. Het wespenpoeder en wespenspray van Bayer bevat permethrin en tehteramethrin als werkzame stoffen. Wespenpoeders, sprays en andere middelen om wespen te bestrijden kosten tussen de zes en tien euro, afhankelijk van het merk. U kunt wespenpoeders kopen bij tuincentra, soms bij de drogist of supermarkt en via diverse internetsites. Houd er altijd rekening mee dat wespenpoeders voor consumenten een lager percentage werkzame stoffen bevatten en daardoor veel minder effectief zijn tegen wespen.

Gebruik van wespenpoeder

Als u wespenpoeder wilt gebruiken op een wespennest, wees dan altijd voorzichtig! Gebruik het wespenpoeder bij voorkeur 's avonds of 's nachts omdat de wespen dan het rustigst zijn. Breng het poeder aan bij de opening van het wespennest. Vaak moet er meerdere keren gestrooid worden voordat de wespen daadwerkelijk sterven. De hoeveelheid werkzame stoffen is in wespenpoeders die de consument zelf kan kopen veel lager, daarom werken deze poeders lang niet zo effectief en snel als de middelen die de expert gebruikt. Een wespenpoeder biedt nooit garantie dat het wespennest helemaal zal verdwijnen en de wespen kunnen dus snel terugkeren!

Wespenpoeders kunnen werken maar zijn vaak niet opgewassen tegen hardnekkige wespennesten. Heeft u veel last een wespennest en heeft u al wespenpoeders geprobeerd zonder succes? Aarzel dan niet en schakel een expert van Beestjes Kwijt in! Zij weten precies wat te doen tegen wespen of een wespenplaag en met welke middelen ze een wespennest aan moeten pakken.

Waarom Wespennest verwijderen.com?

  • Wespenbestrijding is voor onze Beestjes Kwijt-collega´s dagelijks werk
  • 24/7 vrijblijvend bellen (tel.nr. 085 - 051 6888) of mailen voor advies, offerte en bestrijding
  • Direct hulp inschakelen voor een vaste prijs incl. BTW en voorrijkosten
  • Binnen 24 uur bestrijding van uw wespen
  • Landelijke dekking, dus altijd een gediplomeerde bestrijder in de buurt
  • Neem zelf geen risico, jaarlijks overlijden er mensen aan wespensteken
  • 100% seizoensgarantie op wespenbestrijding

Op onze zolder hadden wij last van een enorme wespenplaag. Snel gebeld voor wespennest verwijderen. Dezelfde dag werd het wespennest verwijderd. Snelle service en ervaren vakmensen.