Veelgestelde vragen

1) Hoe kom in contact met een wespenbestrijder in de buurt?

U vult vrijblijvend het contactformulier zo compleet mogelijk in. Voor een snelle afwikkeling van uw vraag of probleem adviseren wij u om telefonisch contact op te nemen via 085 - 051 6888 (lokaal tarief). Een deskundige lokale gecertificeerde ongediertebestrijder staat u direct te woord om uw vragen te beantwoorden. Ook 's avonds of in het weekend! Bel of mail ons voor het maken van een afspraak, een deskundig advies of voor een offerte.

2) Ben ik verplicht om een afspraak te maken na het invullen en versturen van het contactformulier?

Nee, u vult het contactformulier vrijblijvend in en dit verplicht u tot niets.

3) Wat zijn de kosten van het bestrijden van wespen?

Aanvragen van de kosten voor bestrijden van een wespennest doet u bij ons per mail of telefonisch. Samen met een van onze lokale specialisten wordt uw situatie geïnventariseerd en deze bestrijder zal met een behandelingsvoorstel komen tegen een vaste prijs incl. BTW en voorrijkosten.

4) Krijg ik garantie op de bestrijding van een wespennest via Beestjes Kwijt?

Voor de bestrijding van een wespennest hanteren de wespenbestrijders van Beestjes Kwijt een seizoensgarantie. Deze garantie houdt in dat wanneer een wespennest in hetzelfde seizoen terugkeert, de wespenstrijder een tweede keer langskomt zonder extra kosten in rekening te brengen. Soms komt het namelijk voor dat lastig te verwijderen wespennesten terugkeren. Aangezien wespennesten bij het aanbreken van de winter vanzelf uitsterven, vervalt dan de seizoensgarantie. U bent in ieder geval verzekerd van een blijvende oplossing van uw wespenprobleem!

De seizoensgarantie geldt niet in de volgende gevallen:

  • Er is een nieuw wespennest op een andere locatie ontstaan.
  • U heeft de adviezen van de wespenbestrijder niet opgevolgd en door uw eigen toedoen is het wespennest teruggekeerd.
  • Het nieuwe wespennest is in een ander seizoen ontstaan.

5) Hoe wordt er omgegaan met mijn persoonsgegevens?

Uw gegevens worden alleen gebruikt om contact met op te nemen. Beestjes Kwijt garandeert dat uw gegevens niet aan derden worden doorgestuurd.