Wespenbestrijding Amsterdam

Jouw lokale wespenbestrijder

Wespennest verwijderen in Amsterdam? Mijn naam is Elroy en ik ben van Ongediertemeldpunt. Samen met mijn collega’s heb ik al 25.000 huishoudens en bedrijven geholpen. Een wespenplaag oplossen is onze specialiteit: zelf heb ik al 25 jaar ervaring! Bel of mail ons voor een afspraak en verwacht hulp van mij of van één van mijn enthousiaste teamleden.

9

Snel weer vrij van wespen?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende wespenbestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
100% seizoensgarantie
Hoge klanttevredenheid 9,0
020 - 225 9393
25+ jaar ervaring
25.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Wespennest Verwijderen

Jouw wespenbestrijder voor Amsterdam

Wespenbestrijding in Amsterdam gezocht? Dan moet je zonder aarzelen Elroy van Ongediertemeldpunt inschakelen. Hij weet precies hoe wespen zich gedragen en kan alle soorten wespennesten bestrijden: groot of klein! Hoe je contact met hem maakt? Je kunt hem bellen of mailen via Wespennest Verwijderen. Een afspraak is zo gemaakt! Meer weten over ons? Wij zijn onderdeel van Beestjes Kwijt en we beschikken over een landelijk netwerk van lokale wespenbestrijders. Zo kunnen wij elke woning of bedrijf in ons land goed bedienen als er sprake is van een wespenplaag!

Van welke wespen in Amsterdam heb je last?

Wespenbestrijding is ons specialisme

Wat voor beestje vliegt er rond je hoofd? Is het een wesp? Of toch een bij? Kijk eens in onderstaand overzicht. Hier vind je alle wespensoorten terug die in Amsterdam kunnen voorkomen. Herken je de wesp en ervaar je veel overlast? Dan moet je zonder meer wespenbestrijding Amsterdam bellen of mailen voor een afspraak?

Vind je het lastig om de wesp te herkennen? Elroy van Ongediertemeldpunt staat altijd voor je klaar. Je kunt hem inschakelen voor een inspectie: hij zal dan kijken met welk insect jij te maken hebt. Is er inderdaad sprake van een wespenplaag? Dan krijg je een passend voorstel om de wespen aan te pakken. Jij beslist dan wat er mag gebeuren!

Wespen bestrijding in Amsterdam

De lokale professional helpt je graag met wespen verwijderen in Amsterdam

In Amsterdam kunnen dagjesmensen en toeristen volop genieten van de vele terrasjes rond de Dam of aan de grachten. Helaas worden die terrasjes wel iedere zomer belaagd door wespen. Die komen af op de hapjes en drankjes die door de bezoekers genuttigd worden. De wespen vallen in de glazen of ze plakken in het gebak. Wie iets te fel naar een wesp slaat, kan zelfs op een pijnlijke steek rekenen. Dit is natuurlijk verre van relaxed!

Ook in de Amsterdamse parken, zoals het Vondelpark, kunnen de wespen toeslaan. Zo zit je het ene moment gezellig op een picknickkleed met je vrouw en kinderen en moet je op een ander moment snel al je spullen pakken, omdat de wespen op de snacks, de limonade en het bier blijven afkomen. Helaas vergeten veel mensen ook op te ruimen na een picknick: dat afval kan nog meer wespen aantrekken.

Ook binnenshuis ben je in de zomer niet veilig voor wespen. Zo kan er in je Amsterdamse grachtenpand op zolder een wespennest hangen of er zit er één in de spouwmuur. De wespen vliegen af en aan naar het nest en het drukke luchtverkeer zorgt voor veel overlast in je woning of bedrijf. In sommige gevallen hangt er zelfs een nest in een slaapkamer: daar slaap je natuurlijk al helemaal niet goed van!

Heb jij op dit moment last van wespen in of rond je Amsterdamse woning of bedrijf? Maak je omgeving weer veilig voor je gezin, klanten of personeel en schakel Elroy van Ongediertemeldpunt in. Een telefoontje of berichtje is genoeg om een afspraak met deze zeer ervaren wespenbestrijding in Amsterdam te regelen. Hij helpt jou in no-time van het nest en dus ook van alle wespen af!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je wespen af!

9

Elroy, aangenaam

Jouw wespenverdelger

Goed dat je hier bent! Mijn naam is Elroy Kerklaan en ik ben van Ongediertemeldpunt. Achter mij staat een zeer professioneel team dat zeer bedreven is in het verdelgen van wespen en wespennesten. Wacht niet met bellen of mailen tot er iemand gestoken wordt: roep onze hulp in en je bent binnen een mum van tijd van de wespen verlost.

020 - 225 9393
Logo cpmv Logo vca

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Kosten wespenbestrijding Amsterdam

Wespen bestrijden in Amsterdam: de juiste prijs zó geregeld!

Als je op zoek bent naar een wespenbestrijder voor Amsterdam, dan wil je voor zijn diensten een juiste en eerlijke prijs betalen. Gelukkig staat Elroy van Ongediertemeldpunt goed bekend bij zijn klanten. Hij zal de kosten duidelijk uiteenleggen, maar dan moet hij wel eerst meer details hebben over jouw wespenprobleem. De volgende vragen staan dan centraal:

  1. Hoe ernstig is de wespenplaag?
  2. Welke bestrijdingsmethode moet hier toegepast worden?
  3. Welke middelen moeten worden ingezet?
  4. Hoeveel tijd is nodig voor de wespenbestrijding?
  5. Hoeveel behandelingen moeten worden uitgevoerd?

Het is dus mogelijk dat jouw expert eerst moet langskomen voor een (korte) inspectie. Is het probleem eenmaal duidelijk, dan krijg je een eenduidige prijs aangeboden. Wil je toch alvast een prijs bij benadering ontvangen? Bel of mail dan nu met jouw wespenbestrijder. Je wordt altijd zo snel mogelijk geholpen!

020 - 225 9393
(lokaal tarief)

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
779 beoordelingen

C.gotlieb uit Hoogezand

Ervaring is goed. Snelle afspraak en snelle bestrijding. Klantvriendelijk gedrag.

Roel den hollander uit Heerlen

Hele fijne man, heeft erg goed geholpen en heeft ook advies gegeven.

Marianne braun uit Oisterwijk

Traas midden-brabant

Professional illustratie

Neem direct contact op!

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomende wespenproblemen in Amsterdam

Ik zou graag een afspraak willen maken voor het verwijderen van een wespennest in de tuin in AMsterdam. Kunt u mij daarvoor bellen?

3 maanden geleden

Zuid-Holland • Rotterdam •

Ik weet zeker dat er twee nesten in in de spouwmuur van de garage zitten. Wanneer zou u langs kunnen komen om te helpen met wespen bestrijding in Amsterdam?

3 maanden geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

Ik heb vermoedelijk een wespennest in de muur bij de keuken. Raad u aan af te wachten of zo snel mogelijk in te grijpen met bestrijding in Amsterdam?

Wespennest in de muur. Wat is uw advies?

3 maanden geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

Kunt u zo spoedig mogelijk contact opnemen voor het verwijderen van een wespennest in de slaapkamer in Amsterdam?

Kunt u zsm contact opnemen voor het verwijderen van een wespennest in slaapkamer. 

3 maanden geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

Er vliegen constant wespen in en uit de spouwmuur door een van de ventilatiegleufjes. Wanneer zou u langs kunnen komen om de wespen te verwijderen in Amsterdam?

3 maanden geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

Ik wil graag een wespennest in mijn tuin laten verwijderen. Kunt u langs komen om te helpen met wespen bestrijding Amsterdam?

3 maanden geleden

Noord-Holland • Amsterdam •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder