Wespenbestrijder Amsterdam: snel lokale hulp

Wespen, iedereen kent ze en heeft een hekel aan ze! In de zomer zijn wespen zeer actief en hun nesten kunnen voor veel onrust zorgen. Wij kunnen u snel van deze vervelende beestjes afhelpen, door hun wespennest te verwijderen. Wespenbestrijding Amsterdam staat vaak al binnen 24 uur na een melding voor uw deur zodat u geen minuut langer uit uw tuin of huis wordt verjaagd.

In Amsterdam werken we samen met Ongediertemeldpunt. Al onze wespenbestrijders zijn gediplomeerd, werken via de opgestelde richtlijnen en hebben milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Onze wespenbestrijder helpt u op effectieve wijze van wespen af en hanteert bovendien 100% seizoensgarantie.

Seizoensgarantie op wespenbestrijding Amsterdam

Wij hanteren een honderd procent seizoensgarantie. Dit houdt in dat wanneer een wespennest in hetzelfde seizoen terugkeert, het kosteloos een tweede keer verwijdert wordt. Bij het aanbreken van de winter sterven wespennesten vanzelf uit en dan vervalt dus de garantie. U bent met de 100% seizoensgarantie verzekerd van een blijvende oplossing voor uw wespenprobleem in Amsterdam!

De seizoensgarantie geldt niet in de volgende gevallen:

  • Er is een nieuw wespennest op een andere locatie ontstaan
  • U heeft de adviezen van de wespenbestrijder niet opgevolgd
  • Het nieuwe wespennest is in een ander seizoen ontstaan

Wespennest verwijderen in Amsterdam: pas op!

Wespen bouwen op aangename plekken graag een wespennest. Dit kan rondom uw huis zijn, uw bedrijf of op openbare plaatsen in Amsterdam zijn. De diertjes zijn echter ook erg gesteld op hun zorgvuldig gemaakte plekje en kunnen daardoor erg agressief worden als u bij de plek des onheils in de buurt komt. Zij kunnen u steken, wat een pijnlijke onaangename ervaring is, en wanneer u allergisch bent zelfs zeer gevaarlijk. Wij raden u daarom sterk af om zelf een wespennest te verwijderen. 

Natuurlijk kunt u wel op voorhand proberen de wespen uit uw buurt te houden. Wij hebben een paar handige tips voor u op een rij gezet:

  • Dek vlees en zoete gerechten af als u buiten eet
  • Zorg voor lokaas zodat de wespen niet naar u of uw voedsel toe trekken
  • Maak geen heftige bewegingen met een wesp in de buurt om steken te voorkomen

Met wespenbestrijding Amsterdam is een oplossing dichtbij. Bel voor wespen bestrijden in Amsterdam naar 020 - 225 9393 en wij verwijderen binnen 24 uur uw wespennest.

Over wespen bestrijden Amsterdam

Hinder van wespen komt vaak voor doordat er een wespennest in de buurt aanwezig is. Wist u dat in één wespennest wel meer dan vierduizend wespen kunnen zitten? Met een aantal wespen verdelgen bent u er dus nog niet! Het lokaliseren van een wespennest kan soms wat lastig zijn. Dat is geen probleem, wij kunnen u daarbij helpen. Wij willen u natuurlijk zo goed en snel mogelijk van alle wespenoverlast afhelpen. We willen namelijk allemaal genieten van lekker weer. Onze wespenverdelger in Amsterdam gaat daarom bij de wespenbestrijding grondig te werk. Ze ontdoen u van een wespennest in huis, maar willen natuurlijk ook op alle andere plekken uw wespen bestrijden.

Vrijblijvend advies en offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een wespenbestrijder in Amsterdam? Bel dan direct 020 - 225 9393 of vul onderstaand formulier in voor advies, een offerte of voor het maken van een afspraak!

Veelvoorkomende wespenproblemen in Amsterdam

Wespennest in opslag op zolder graag verwijderen. Kunnen jullie mij hierbij helpen?

maandag 16 oktober 2017
Tolkamerstraat, Amsterdam

Kunt u mij een indicatie geven qua kosten om een wespennest die in de grond van de tuin zit te verwijderen?

zaterdag 26 augustus 2017
Graham Bellstraat, Amsterdam

Wil graag een wespennest verwijderen in de spouwmuur op éénhoog van eengezinswoning. Wat kost dat all-in. Vraag is ook of jullie service komt met: nest-dood garantie?

maandag 14 augustus 2017
Hoogheemraadweg, Amsterdam

Goedemiddag, Ik heb een wespennest onder de daklijst, dus op grote hoogte. Het is te bereiken vanuit de tuin. Kunt u mij helpen?

maandag 14 augustus 2017
Henri Polaklaan, Amsterdam

Ik heb een wespennest in het dak van de schuur of tussen de buiten beplating van de schuur. De ingang naar het nest bevind zich vlakbij de voordeur. Het nest zelf is niet zichtbaar. Werken jullie ook in Amsterdam zuidoost? Hoeveel kost het bij jullie om de wespen te verdelgen? En wat is jullie advies over het nest: laten zitten of verwijderen?

maandag 31 juli 2017
Maldenhof, Amsterdam

Wij hebben een wespennest in een grote bamboeplant. Eerst hadden we het niet zo door, toen waren we er een tijdje niet. Ze vliegen nu nog steeds in en uit. Ik ben bang dat als we geen aktie ondernemen, in het voorjaar een zwerm zal uitvliegen. Graag een advies. Het nest zit onderin een nog grote, oude bamboestruik.

zaterdag 5 november 2016
Nieuwe Keizersgracht, Amsterdam

Wespennest in het dak van de tweede verdieping. Wat kost het om deze te verwijderen?

dinsdag 27 september 2016
Curiestraat, Amsterdam

Goedemorgen, Ik heb het vermoeden dat er een wespennest op ons dak is. We hebben niet heel erg veel op ons dakterras gezeten deze zomer maar wel de afgelopen week en elke keer dat we buiten eten, zwermen er binnen een minuut al een stuk of 7 a 8 wespen om ons heen die ook echt niet van de borden weg te jagen zijn. De eerste paar keer dachten we dat het er maar een paar waren en hebben we ze doodgeslagen maar er komen er steeds meer. Ik heb het nest zelf nog niet gezien en kon ook niet zien waar ze heen vlogen (omdat ze rond ons bleven vliegen). Kunt u mij laten weten wat het zou kosten om een nest te lokaliseren en te verwijderen? Hartelijk bedankt.

vrijdag 16 september 2016
Groen van Prinstererstraat, Amsterdam

Wat kost het om een wespennest onder de dakrand te verwijderen?

zaterdag 10 september 2016
Kinkerstraat, Amsterdam

Graag zou ik schriftelijk een kostenopgave ontvangen voor het verwijderen van een wespennest in de spouwmuur van onze uitbouw. We ontdekten twee weken geleden wat activiteit bij de dakrand, naast onze grote vlinderstruik. We dachten eerste dat ze op de struik afkwamen, maar die is inmiddels grotendeels uitgebloeit en de wespen blijven aan- en wegvliegen dus we denken nu toch echt dat er nest verstopt zit onder de dakrand of in de spouwmuur.

zondag 4 september 2016
Wijnkersstraat, Amsterdam

Wespennest in het balkon. Wat kost een wespenbestrijding?

vrijdag 26 augustus 2016
Ookmeerweg, Amsterdam

Ik denk dat ik een wespennest heb in mijn plantenbak, kunnen jullie hier iets aan doen?

donderdag 18 augustus 2016
Breezandpad, Amsterdam

Wij hebben 2 wespennesten in de tuin en op onze boot die ter hoogte van ons huis is aangemeerd. Graag willen we die laten bestrijden. 

dinsdag 16 augustus 2016
Mozartkade, Amsterdam

Een wespennest in mijn tuinhuis, wat te doen?

maandag 15 augustus 2016
Kies Bakhuyzen Laan, Amsterdam

Op het balkon gaan wespen in en uit een drietal gaten onder het platte dak. Het is pas sinds een aantal dagen. Graag verneem ik van u.

maandag 4 juli 2016
Herculesstraat, Amsterdam

Ik ontvang graag een offerte voor het verwijderen van een wespennest in een muur bij het balkon.

maandag 4 juli 2016
Mesdagstraat, Amsterdam

Wespennest in de blokhut, het nest zit vast aan het stuur van een step het heeft de afmeting van een tennisbal.

zondag 26 juni 2016
Jelle Posthumapad, Amsterdam

Wespennest in de blokhut, het nest zit vast aan het stuur van een step het heeft de afmeting van een tennisbal. Wat kunnen jullie voor mij betekenen?

zondag 26 juni 2016
Jelle Posthumapad, Amsterdam

Ik heb een wespen of bijennest in de spouwmuur op mijn balkon. Ik hoor graag wat jullie voor mij kunnen betekenen.

donderdag 23 juni 2016
Javstraat, Amsterdam

Er bevindt zich een wespennest onder het balkon van de bovenburen, bereikbaar met de ladder. Wat te doen?

woensdag 9 september 2015
Spaarndammerstraat, Amsterdam

Tijdens verwijderen plantenbakken van daktuin op wespen gestuit. Wespen kruipen tussen planken van de plantenbakken aan de buitenzijde van de tuin. Nest is niet zichtbaar. Kunnen jullie een keer langskomen? Dank alvast.

zondag 30 augustus 2015
Nieuwendammerdijk, Amsterdam

De wespen vliegen in en uit door een ventilatieopening in een muur. Nest zit waarschijnlijk in de spouw. Wat is uw advies?

maandag 3 augustus 2015
Sloterweg, Amsterdam

Ik wil graag een wespennest laten verwijderen deze bevindt zich in een open compostbak. 

zondag 2 augustus 2015
Stammerlandweg, Amsterdam

Wij hebben net een klein wespennest gevonden in de loods, graag zou ik willen weten of jullie deze zo snel mogelijk zouden kunnen verwijderen.

dinsdag 28 juli 2015
Buitenkerkerweg, Amsterdam

Geachte heer/mevrouw, Ik heb voor mijn raam een wespennest op twee hoog. Vanuit het raam kunt u bij het wespennest (denk ik), dus een ladder zal niet nodig zijn. Ik schat in dat het wespennest nu nog niet zo heel groot is. Er vliegen ongeveer 10 wespen om het nest heen. Is het ook mogelijk om het wespennest s'avonds te verwijderen, nu ik overdag niet thuis ben? 

dinsdag 21 juli 2015
Van 't Hofflaan, Amsterdam

Wij hebben een wespennest, zou deze weggehaald kunnen worden?

maandag 13 juli 2015
Ruijterkade, Amsterdam

Wespennest onder plant op terras, zou graag weten wat de kosten zijn om dit te laten bestrijden.

maandag 13 juli 2015
Lange Stammerdijk, Amsterdam

Er zit een wespennest in de tuin, wat te doen?

vrijdag 10 juli 2015
Ruijterkade, Amsterdam

Ik heb een wespennest op mijn balkon, in de muur.

vrijdag 10 juli 2015
Derkinderenstraat, Amsterdam

Wespennest onder boeideel/zijkant van het dak, wat is uw advies?

zaterdag 4 juli 2015
De Breekstraat, Amsterdam

In ons zomerhuisje zit een wespennest. Ik kan nest niet zien maar heb de entree gevonden aan de buitenkant. Aan de binnenkant van het huis hoor ik duidelijk knagen. Kunnen jullie een keer langskomen?

vrijdag 19 juni 2015
Nico Broekhuysenweg, Amsterdam

Hallo, ik woon op een schip in Amsterdam. Afgelopen 2 maanden heb ik zeker 4 wespen of bijen 's avonds in mijn schip gehad als ik de kachel aandoe. Ik vraag me af of er misschien ergens een nest zit.

donderdag 12 maart 2015
Levantkade, Amsterdam

Ik heb last van wespen, kan dat in deze periode? ze zijn klein maar erg actief. Wat kan ik het beste doen?

zondag 5 oktober 2014
De Wittenstraat, Amsterdam

Hallo, Ik heb last van een enorm aantal wespen in mijn tuin. Het is onduidelijk of er een nest is. Ze zijn steeds op en rond een plek tegen de schuur aan, op de grond tussen struiken. (Een plek waar wat tuinafval ed ligt) We durven zelf geen actie te ondernemen. Wat kan hier aan gedaan worden?

zondag 21 september 2014
Joh. vd. Waalsstraat, Amsterdam

Ik heb 2 wepennesten. Een in de spouwmuur (goed bereikbaar van binnen) en een in de tuin. Wat te doen?

vrijdag 5 september 2014
Hilversumstraat, Amsterdam

Beste lezer. Ik ben bang dat er een beginnend wespennest zit tussen de schutting bij mijn schuifpui. Een nest zie ik nog niet maar wel een stuk of 8 a 9 wespen. Ik heb al een opengesneden sinaasappel met kruidnageltjes opgehangen vlakbij waar ik ze zie zitten. Ik wil n.l. Niet wachten tot er een groot van een nest zit. Graag hoor ik van u.

zondag 3 augustus 2014
Fluessenlaan, Amsterdam

Ik heb een wespennest in de tuin onder de grond onder een boom. De opening van het nest is goed te zien en goed bereikbaar. Kunt u een keer langs komen?

zondag 20 juli 2014
Danie Theronstraat, Amsterdam

In onze logeerkamer verschijnen ineens veel wespen. Zo'n 20. Zou er een nest kunnen zitten?

zaterdag 14 juni 2014
Titiaanstraat, Amsterdam

Geachte heer/mevrouw, In een woning in Amsterdam (Zuid), die wij in verkoop hebben, hebben wij last van een wespennest nabij een slaapkamer. Wij willen dit wespennest deze week nog verwijderd hebben. 

dinsdag 20 mei 2014
Arlandaweg, Amsterdam

Ik vermoed dat de wespen zich in de spouw van mijn kozijn bevinden. Aan de buitenkant van mijn kozijn heb ik een kier gevonden waar de wespen de hele dag in- en uitvliegen. Tevens is het al voorgekomen dat ik een keer of vijf wespen binnen in mijn huis gevonden heb. 

zondag 6 oktober 2013
Kromme-Mijdrechtstraat, Amsterdam

Hoi, ik heb volgens mij een wespennest in de tuin, maar het zit in een opgerolde tapijt. kunnen jullie dat ook verwijderen?

dinsdag 1 oktober 2013
Antonstruikstraaths, Amsterdam

Wij hebben een wespennest op ons dakterras, en ook veel wespen aan de andere kant van het huis, maar dan binnen. We kunnen niet zien waar deze wespen vandaan komen maar we vermoeden dat er nog ergens een nest zit. Kunt u mij laten weten op welke termijn u kunt langskomen om de situatie te bekijken? Alvast veel dank!

dinsdag 1 oktober 2013
Blasiusstraat, Amsterdam

Wespennest in de achtertuin. Wat moet ik doen?

donderdag 26 september 2013
Blancefloorstraat, Amsterdam

Het betreft een wespennest onder de dakrand, inpandig. Via een kier in het hout vliegen ze naar binnen. Kunnen jullie zo spoedig mogelijk langs komen?

zaterdag 21 september 2013
Edward Wrightstraat, Amsterdam

De locatie van het wespennest is alleen vanaf het dak te bereiken. Graag even overleg over aanpak (om te voorkomen dat u onnodig vaker moet langskomen).

woensdag 18 september 2013
Joan Melchiorkemperstraat, Amsterdam

In een oude zak met aarde op ons dakterras is toen wij op vakantie waren een wespennest ontstaan. We hebben het al geprobeerd te behandelen met wespenpoeder van Bayer. Het leek succesvol te zijn, tot ik de zak net probeerde te verplaatsen en er een zwerm wespen uit het nest in de aanval kwam. Van wat ik heb gezien gaat het om een nest van minmaal enkele tientallen wespen, in een stoffen zak vol aarde. Graag hoor ik van u.

donderdag 29 augustus 2013
Deurloostraat, Amsterdam

Sinds een paar dagen heb ik heel veel wespen bij een wilde wingerd in de tuin. Ik kan niet zien of er een nest zit. Kunt u mij adviseren? Alvast dank. 

zaterdag 17 augustus 2013
Eisdenstraat, Amsterdam

Wij hebben een wespennest in een klein boompje in de tuin. Het ziet eruit als een grijze bal van ca 15 cm in doorsnede. Wat is uw advies?

vrijdag 9 augustus 2013
Berlagehof, Amsterdam

Graag contact opnemen ivm wespennest in mijn schuurtje.

dinsdag 6 augustus 2013
Sassenheimstraat, Amsterdam

Wespennest, wat te doen?

dinsdag 6 augustus 2013
Hoekenes, Amsterdam

We hebben een wespennest in de dakisolatie van onze uitbouw. Wat is de beste manier om dit te bestrijden?

maandag 5 augustus 2013
Simonshavenstraat, Amsterdam

Wespennest verwijderen.

zondag 4 augustus 2013
Groetstraat, Amsterdam

Wespennest verwijderen.

zondag 4 augustus 2013
Groetstraat, Amsterdam

We hebben al een nest weggegooid maar nu zoeken ze het in een plant op mijn balkon. Kunnen jullie ons helpen?

zondag 4 augustus 2013
J.Cupidohof, Amsterdam

Beste, voor zover ik kan zien heb ik een wespennest probleem. Ik kan het daadwerkelijke nest niet zien zitten, maar ik zie wel dat er continu wespen af en aanvliegen, zit onder de dakgoot, kan alleen geen visueel beeld krijgen zonder gestoken te kunnen worden. Ik heb in één dag 3 wespen in huis gehad, allemaal via openstaande raam onder het vermoedelijke nest.

zondag 4 augustus 2013
Admiraal de Ruijterweg, Amsterdam

Er zit een wespennest bij de regenpijp op de hoek van mijn woonboot. Ik zou het fijn vinden als het weggehaald wordt. Misschien is het net iets lastiger omdat het op een woonboot is.

vrijdag 2 augustus 2013
Ijsbaanpad, Amsterdam

Nest is net nieuw. Zit naast mijn dakraam onder de dakgoot. Wat te doen?

vrijdag 2 augustus 2013
Reyer Anslostraat, Amsterdam

Last van een wespennest....

woensdag 31 juli 2013
Zuideinde, Amsterdam

Achter het plafond van de garage klinkt hevig gezoem. Ik vermoed dat er een wespennest zit. Wespen gaan naar binnen via ventilatiesleuf in enkelsteens garagemuur.

dinsdag 30 juli 2013
Kamperfoelie, Amsterdam

Ik zou graag een eenvoudig wespennest (op de grond en niet heel groot) laten verwijderen. Indien een dergelijk korte termijn niet mogelijk is, kijk ik even verder maar hoor ik het alsnog graag. 

dinsdag 30 juli 2013
Rooseveltlaan, Amsterdam

Wespennest in gat in de buitenmuur. Wat te doen?

zondag 28 juli 2013
Gerrit van der Veenstraat, Amsterdam

Ik vermoed een wespennest in mijn tuin bij de tuindeuren. Er vliegen steeds wespen in en uit. Hebben al vele malen geprobeerd met kokend water te bestrijden maar ze zijn er nog steeds. Lijkt wel iets te zijn afgenomen! Graag roep ik uw hulp in.

zaterdag 27 juli 2013
P.J. Oudstraat, Amsterdam

We horen gezoem tussen de binnen en buitenmuur van ons tuinhuisje, en vermoeden dat het om een wespennest gaat... Ik hoor graag van jullie.

vrijdag 26 juli 2013
Zijkanaal H-weg, Amsterdam

Ik weet het zeker dat er 2 nesten zijn. 1 in een hol in de tuin en de andere in de spouw van de garage. Het is mogelijk ook dat er een derde is in de spouw van de derde verdiping van het huis. Hoe lang is u mee bezig? Wanneer zou u kunnen komen? 

dinsdag 23 juli 2013
Hilversumstraat, Amsterdam

Wespennest in de muur. Wat is uw advies?

maandag 22 juli 2013
Kuiperbergweg, Amsterdam

Kunt u zsm contact opnemen voor het verwijderen van een wespennest in slaapkamer. 

zondag 21 juli 2013
Burmanstraat, Amsterdam

Wespen gaan spouwmuur in, door één van de ventilatiegleufjes bij de grond. In mijn tuin, woonkamergevel.

zondag 21 juli 2013
Waterbaan, Amsterdam

Ik wil graag een wespennest in mijn tuin (meubel) laten verwijderen.

zaterdag 20 juli 2013
Admiraal de Ruijterweg, Amsterdam