Wespenbestrijding in uw regio

Wespenbestrijding kan zeer gevaarlijk zijn als u dit zelf doet. Meestal ontbreekt namelijk de juiste vakkennis, bestrijdingsmiddelen en beschermende kleding. Schakel daarom via Beestjes Kwijt een wespenbestrijder in uit uw eigen regio, zodat u snel en vakkundig geholpen wordt. Vaak bent u binnen 24 uur na melding al geholpen met uw wespenprobleem.

Lokale wespenbestrijder snel ter plaatse

Voor onze wespenbestrijders is het bestrijden van wespen, met name in de maanden juli en augustus, dagelijkse kost. In deze maanden is het wespen seizoen op zijn hoogtepunt en veroorzaken de wespen veel overlast. Wespen rakken gemakkelijk geïrriteerd en kunnen dan in de aanval gaan. Ze komen meestal niet met een paar, maar trommelen het hele nest op om u op het matje te roepen. Ook niet zo ongewoon, want u zit aan hun huis en dat zou u zelf ook niet fijn vinden. Zonder kennis en kunde is het daarom niet verstandig om zelf over te gaan op wespenbestrijding of om een wespennest te verwijderen.

Door een wespenbestrijder in te schakelen kunt u onveilige en pijnlijke situaties vermijden. Wanneer u een wespennest vindt waarvan de bewoners overlast verzorgen of gevaarlijke situaties creëren is het verstandig om direct contact met ons op te nemen. Voor acute hulp zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar en komt een lokale bestrijder uw wespen zo spoedig mogelijk bestrijden. 

De voordelen van wespenbestrijding via Beestjes Kwijt

Voor de bestrijding van wespen in en rondom uw woning, bedrijf of op uw terras zijn wij u graag van dienst. Onze voordelen op een rijtje:

  • 24/7 bereikbaar, ook in het weekend
  • 100% seizoensgarantie na wespenbestrijding
  • Altijd een lokale wespenbestrijder in de buurt
  • Al onze wespenbestrijders zijn gediplomeerde vakmensen
  • Wij kunnen u in heel Nederland van dienst zijn
  • Onze wespenbestrijders bedienen zowel de particulier als zakelijke markt

Bel 085 - 051 6888 en een deskundige en lokale wespenbestrijder staat u direct te woord. In een mum van tijd uw wespen kwijt!

Waar heeft u wespenbestrijding nodig?

Beestjes Kwijt zit in heel Nederland, dus ook bij u in de regio!