Uw lokale wespenbestrijder in Haarlem

Wespen, iedereen kent ze en heeft een hekel aan ze! In de zomer zijn wespen zeer actief en hun nesten kunnen voor veel onrust zorgen. Wij kunnen u snel van deze vervelende beestjes afhelpen, door hun wespennest te verwijderen. Voor wespenbestrijding in Haarlem staan we vaak al binnen 24 uur na een melding voor uw deur zodat u geen minuut langer uit uw tuin of huis wordt verjaagd.

In Haarlem werken we samen met Ongediertemeldpunt. Onze wespenbestrijder helpt u op effectieve wijze van wespen af en hanteert bovendien 100% seizoensgarantie. Al onze wespenbestrijders zijn gediplomeerd, werken via de opgestelde richtlijnen en hebben milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

Een wespenplaag, wat nu?

Het kan voorkomen dat u in de zomer last heeft van een wespenplaag. Wespen komen namelijk af op zoet voedsel en drinken, wat in warme periodes veelvuldig wordt genuttigd. Wie houdt er nou niet van een lekker ijsje of koud drankje?

Wespen bouwen op aangename plekken graag een wespennest. Dit kan rondom uw huis zijn, uw bedrijf of op openbare plaatsen. De diertjes zijn echter ook erg gesteld op hun zorgvuldig gemaakte plekje en kunnen daardoor erg agressief worden als u bij de plek des onheils in de buurt komt. Zij kunnen u steken, wat een pijnlijke onaangename ervaring is, en wanneer u allergisch bent zelfs zeer gevaarlijk. Wij raden u daarom sterk af om zelf een wespennest weg te halen.

Natuurlijk kunt u wel op voorhand proberen de wespen uit uw buurt te houden. Wij hebben een paar handige tips voor u op een rij gezet:

  • Dek vlees en zoete gerechten af als u buiten eet
  • Zorg voor lokaas zodat de wespen niet naar u of uw voedsel toe trekken
  • Maak geen heftige bewegingen met een wesp in de buurt om steken te voorkomen

Bel bij een wespenplaag naar 023 - 205 1290 en wij verwijderen binnen 24 uur uw wespennest.

Over het wespennest

Wist u dat in één wespennest wel meer dan vierduizend wespen kunnen zitten? Met een aantal wespen verdelgen bent u er dus nog niet! Het lokaliseren van een wespennest kan soms wat lastig zijn. Dat is geen probleem, wij kunnen u daarbij helpen. Wij willen u natuurlijk zo goed en snel mogelijk van alle wespenoverlast afhelpen. We willen namelijk allemaal genieten van lekker weer. Onze bestrijders gaan daarom bij de wespenbestrijding grondig te werk. Ze ontdoen u van een wespennest in huis, maar willen natuurlijk ook op alle andere plekken uw wespen bestrijden.

100% seizoensgarantie op wespenbestrijding in Haarlem

Wij hanteren een seizoensgarantie. Dit houdt in dat wanneer een wespennest in hetzelfde seizoen terugkeert, het kosteloos een tweede keer verwijdert wordt. Bij het aanbreken van de winter sterven wespennesten vanzelf uit en dan vervalt dus de garantie. U bent met de 100% seizoensgarantie verzekerd van een blijvende oplossing voor uw wespenprobleem!

De seizoensgarantie geldt niet in de volgende gevallen:

  • Er is een nieuw wespennest op een andere locatie ontstaan
  • U heeft de adviezen van de wespenbestrijder niet opgevolgd
  • Het nieuwe wespennest is in een ander seizoen ontstaan
Vrijblijvend advies en offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een wespenbestrijder in Haarlem? Bel dan direct 023 - 205 1290 of vul onderstaand formulier in voor advies, een offerte of voor het maken van een afspraak!

Veelvoorkomende wespenproblemen in Haarlem

Goedemiddag, ik heb last van wespen in mijn huis. Ik weet niet precies waar ze zitten, maar als ik een was heb gedraaid en/of gedroogd dan zijn ze er weer. En gister met het mooie weer had ik er ook last van. 

dinsdag 17 oktober 2017
Graafwillemstraat, Haarlem

Er zit bij ons een wespennest in de spouwmuur. Ze vliegen door een gat in een voeg onder de voordeur er in en uit. Kunnen jullie contact opnemen?

vrijdag 13 oktober 2017
Van Diemenlaan, Haarlem

Geachte heer/mevrouw, graag zou ik u om een prijsvoorstel willen vragen voor de verwijdering van een vermoedelijk klein wespennest. Wij hebben nog geen overlast, maar hebben wel een aantal wespen op de bovenverdieping gezien en gedood. Ook hebben we gezien dat er wespen in een opening van de rand van de dakkapel naar binnen kropen. 

donderdag 3 augustus 2017
Brouwersstraat, Haarlem

Wij hebben een wespennest onder het dak. Wat is uw advies?

zondag 9 juli 2017
Ben Viljoenstraat, Haarlem

Hallo, sinds maandag heb ik met regelmaat wespen in huis.  Hoe groot is de kans op een wespennest? Graag uw advies.

zondag 2 juli 2017
Oostermoer, Haarlem

Ik heb last van wespen/bijen in spouw. Kunt u mij hiermee helpen?

donderdag 22 juni 2017
Salvador Allendestraat, Haarlem

Goedendag, ik heb een wespennest ontdekt in de tuin. Het nest zit in een vogelhuisje die op ooghoogte aan de schuur hangt. Ik zou dit graag willen laten verwijderen. Ik hoor graag van u.

maandag 1 mei 2017
van Deventerstraat, Haarlem

Sinds een paar dagen vrij veel wespen in onze tuin: ze zwermen langs/over onze begroeide schutting. Ik kan niet goed zien of er een nest in de begroeiing zou kunnen zitten (is erg dik/vol). Het aantal wespen wisselt sterk over de dag: van een paar tot ca. 15.

maandag 12 september 2016
Lakenkopersstraat, Haarlem

Goedemorgen, Ik heb een wespennest dat ik graag wil laten verwijderen. Het nest bevindt zich onder een afdakje en is met een keukentrap te bereiken. Alvast bedankt.

maandag 12 september 2016
Leidsestraat, Haarlem

ik heb een wespennest in de grond in de tuin. Wat te doen?

dinsdag 23 augustus 2016
Wagenweg, Haarlem

Wat zijn de kosten voor het verwijderen van een wespennest in een plantenbak?

dinsdag 16 augustus 2016
Vlietsorgstraat, Haarlem

We hebben een wespennest in de tuin onder een paar planken. Kunt u dat verwijderen en op welke termijn?

zaterdag 22 augustus 2015
Frans Halsstraat, Haarlem

Wij hebben samen met de buren een schuur met een muurtje ertussen. Uit een kier in de muur komen allemaal wespen. Gisteren heeft mijn buurman een spulletje tegen de wespen in die kier gedaan maar nu zit onze hele schuur vol wespen. Op welke termijn kunt u langs komen?

zaterdag 8 augustus 2015
Muntstraat, Haarlem

Goedendag, ik heb een wespennest onder de dakgoot van mijn huurhuis. Ik zou dit nest graag willen laten verwijderen. Hopelijk kunt u mij verder helpen.

dinsdag 30 september 2014
Palamedesstraat, Haarlem

Hallo, in onze garagebox heb ik gisteren een wespennest ontdekt. Ik zou dit nest graag willen verwijderen, omdat we er vaak zijn en het nogal vevelend is. Ik zie uw reactie graag tegemoet.

zondag 20 juli 2014
Rijksstraatweg, Haarlem

Goedemiddag, ik heb een wespennest ontdekt in een kier vande  buitenmuur (minder dan 4 meter hoog). Ik wil graag van dit nest af. Hopelijk kunt mij hier vanaf helpen.

maandag 14 juli 2014
Lindenstraat, Haarlem

Wij hebben een wespennest bij onze vijver Je kan makkelijk bij de ingang van het nest komen. Wat is uw advies?

zondag 15 juni 2014
Pieter Cornelis Boutensstraat, Haarlem

Goedemorgen, ik heb vanmorgen een wespennest ontdekt in de muur. De wespen zijn in een gaatje in een voeg gekropen. Hoor het graag. Dank!

zondag 11 augustus 2013
Van Oosten de Bruijnstraat, Haarlem

Wij hebben een wespen nest aan de zijkant van de boot zitten. Deze is bereikbaar via onze loopplank. De wespen vliegen via de zijkant ons Luik in. Kunt u mij vertellen op welk termijn u bij ons terecht kunt? Ik hoor graag van u.

donderdag 8 augustus 2013
Waarderhaven, Haarlem

Hallo, het gaat om 2 plekken waar wespen in en uit gaan. De ene plek zit onderin de compostbak en de andere plek is vanachter een houten lat. Ik hoor graag van u wat te doen.

vrijdag 2 augustus 2013
Voorduinstraat, Haarlem