Wespenbestrijder Nijmegen: snel lokale hulp

Wespen, iedereen kent ze en heeft een hekel aan ze! In de zomer zijn wespen zeer actief en hun nesten kunnen voor veel onrust zorgen. Wij kunnen u snel van deze vervelende beestjes afhelpen, door hun wespennest te verwijderen. Wespenbestrijding Nijmegen staat vaak al binnen 24 uur na een melding voor uw deur zodat u geen minuut langer uit uw tuin of huis wordt verjaagd.

In Nijmegen werken we samen met OBI Property Care Ongediertebestrijding & Inspectie. Al onze wespenbestrijders zijn gediplomeerd, werken via de opgestelde richtlijnen en hebben milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Onze wespenbestrijder helpt u op effectieve wijze van wespen af en hanteert bovendien 100% seizoensgarantie.

Seizoensgarantie op wespenbestrijding Nijmegen

Wij hanteren een honderd procent seizoensgarantie. Dit houdt in dat wanneer een wespennest in hetzelfde seizoen terugkeert, het kosteloos een tweede keer verwijdert wordt. Bij het aanbreken van de winter sterven wespennesten vanzelf uit en dan vervalt dus de garantie. U bent met de 100% seizoensgarantie verzekerd van een blijvende oplossing voor uw wespenprobleem in Nijmegen!

De seizoensgarantie geldt niet in de volgende gevallen:

  • Er is een nieuw wespennest op een andere locatie ontstaan
  • U heeft de adviezen van de wespenbestrijder niet opgevolgd
  • Het nieuwe wespennest is in een ander seizoen ontstaan

Wespennest verwijderen in Nijmegen: pas op!

Wespen bouwen op aangename plekken graag een wespennest. Dit kan rondom uw huis zijn, uw bedrijf of op openbare plaatsen in Nijmegen zijn. De diertjes zijn echter ook erg gesteld op hun zorgvuldig gemaakte plekje en kunnen daardoor erg agressief worden als u bij de plek des onheils in de buurt komt. Zij kunnen u steken, wat een pijnlijke onaangename ervaring is, en wanneer u allergisch bent zelfs zeer gevaarlijk. Wij raden u daarom sterk af om zelf een wespennest te verwijderen. 

Natuurlijk kunt u wel op voorhand proberen de wespen uit uw buurt te houden. Wij hebben een paar handige tips voor u op een rij gezet:

  • Dek vlees en zoete gerechten af als u buiten eet
  • Zorg voor lokaas zodat de wespen niet naar u of uw voedsel toe trekken
  • Maak geen heftige bewegingen met een wesp in de buurt om steken te voorkomen

Met wespenbestrijding Nijmegen is een oplossing dichtbij. Bel voor wespen bestrijden in Nijmegen naar 024 - 371 6880 en wij verwijderen binnen 24 uur uw wespennest.

Over wespen bestrijden Nijmegen

Hinder van wespen komt vaak voor doordat er een wespennest in de buurt aanwezig is. Wist u dat in één wespennest wel meer dan vierduizend wespen kunnen zitten? Met een aantal wespen verdelgen bent u er dus nog niet! Het lokaliseren van een wespennest kan soms wat lastig zijn. Dat is geen probleem, wij kunnen u daarbij helpen. Wij willen u natuurlijk zo goed en snel mogelijk van alle wespenoverlast afhelpen. We willen namelijk allemaal genieten van lekker weer. Onze wespenverdelger in Nijmegen gaat daarom bij de wespenbestrijding grondig te werk. Ze ontdoen u van een wespennest in huis, maar willen natuurlijk ook op alle andere plekken uw wespen bestrijden.

Vrijblijvend advies en offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een wespenbestrijder in Nijmegen? Bel dan direct 024 - 371 6880 of vul onderstaand formulier in voor advies, een offerte of voor het maken van een afspraak!

Veelvoorkomende wespenproblemen in Nijmegen

Hallo, ik heb last van een wespenplaag in de keuken. Het nest zit waarschijnlijk in de spouwmuur tussen de keuken en de buren. Zelf zie ik niet waaruit de wespen de keuken binnenkomen, of hoe het nest bereikt kan worden. Kunnen jullie helpen? 

woensdag 8 november 2017
Beemdstraat, Nijmegen

Wij hebben een wespennest in het huis van mijn moeder. Wij zijn op zoek naar een bedrijf die voor ons de wespen kunnen verwijderen. Ik ben zaterdag in de woning. Kunt u ons helpen?

donderdag 5 oktober 2017
Vanpeltlaan, Nijmegen

Ik heb last van een wespennest in spouw.

woensdag 27 september 2017
Willem Schiffstraat, Nijmegen

Wespennest onder de dakgoot van de buren maar die doen er niets mee. Nu aan de andere kant van t huis via zolderraam (nèt nieuwe slaapkamer van mijn zoontje) ontzettend veel slome, dode maar ook levende wespen. Wat kunnen jullie voor ons betekenen?

woensdag 13 september 2017
Weteringweg, Nijmegen

Geachte organisatie, Wij hebben eigenlijk al jaren last van wespen in ons woonhuis om precies te zijn de badkamer. Elke dag hebben we daar tussen de een en vier wespen. We hebben een kleine gesloten lichtkoepel in onze badkamer en daar ergens komen ze naar binnen. Maar of ze in het platte dak zitten of zelfs in de geïsoleerde spouw; we hebben geen idee! De vraag is of u ons kunt helpen af te raken van deze vervelende beestjes?

zaterdag 9 september 2017
Meijhorst, Nijmegen

Wespennest op dakterras, wat te doen?

vrijdag 8 september 2017
Piet Heinstraat, Nijmegen

Wij hebben een klein nest in een luifel. Wat kunnen we hier tegen doen?

vrijdag 25 augustus 2017
Hertstraat, Nijmegen

Ik heb een wespennest in de spouwmuur naast de voordeur op de begane grond. Wat te doen?

maandag 31 juli 2017
Colmarstraat, Nijmegen

Geachte heer/mevrouw, wij hebben een wespennest in een spouwmuur. Kunt u deze op korte termijn verwijderen?

zondag 2 juli 2017
Dommer van Poldersveldtweg, Nijmegen

Geachte mevrouw/ mijnheer, op de schoorsteen van ons huis is een zwerm wespen of bijen genesteld. Kunt u mij verder helpen?

zondag 11 juni 2017
Anna Blamanlaan, Nijmegen

Ik vermoed een wespennest in de spouwmuur maar heb geen idee hoe ik daar achter kom. Er zitten op zolder vaak wespen zonder dat er een toegang is (compleet met horren afgesloten). Wat is uw advies?

maandag 5 december 2016
Annabellastraat, Nijmegen

Goedendag, We hebben sinds een aantal dagen een wespennest onder de dakrand. Kunnen jullie deze komen verwijderen?

zaterdag 20 augustus 2016
Berg en Dalseweg, Nijmegen

Wespen in de spouw. Aanvliegopeningen in losse cement vlak onder de dakgoot van de lage aanbouw begane grond. Graag hoor ik van u.

maandag 1 augustus 2016
Broerdijk, Nijmegen

Wespennest onder dakgoot van 1e verdieping. bereikbaar vanaf balkon.

dinsdag 26 juli 2016
Acaciastraat, Nijmegen

Er komen wespen uit de 'houten muur' op onze tweede verdieping. We denken dat er een wespennest zit, mogelijk in de isolatie tussen binnen muur en houten buitenkant, daar zit een opening in de hoek waar twee houten zijkanten bij elkaar komen en daar komen wespen uit.

dinsdag 19 juli 2016
Heiweg, Nijmegen

Vanmorgen hebben we een wespennest in de grond ontdekt. De opening is duidelijk te zien. Het nest is achter in de tuin. We hebben een kat, komt het voor dat katten gaan graven in een nest? Zolang we er geen last van hebben willen we het nest laten zitten maar als het een gevaar kan opleveren dan is het een ander verhaal. Wat adviseren jullie?

zondag 17 juli 2016
Prinsenlaan, Nijmegen

Beste ongediertebestrijder, In mijn tuin liggen bielzen, in een van deze bielzen zit een wespennest. Dit zou ik graag laten verwijderen.

maandag 27 juli 2015
de Savornin Lohmanstraat, Nijmegen

Er zit een wespennest onder mijn plat-dak. Ze gaan tussen de daktrim en boeiboord er tussen. Wil dit graag verwijderd hebben.

zondag 19 juli 2015
Tolhuis, Nijmegen

Ik heb een beginnend wespennest ontdekt, deze zie ik graag verwijderd.

woensdag 13 mei 2015
De Wetstraat, Nijmegen

Ik wil graag een wespennest uit de spouw laten verwijderen. De wespen vliegen naar binnen/ buiten door spouwopeningen onder de vensterbank van het kozijn op de 1e verdieping.

maandag 15 september 2014
Kruidenstraat, Nijmegen

Ik heb last van een wespennest in de spouwmuur van ons huis. Op welke termijn kan er iemand langs komen?

woensdag 23 juli 2014
Luntersebeekstraat, Nijmegen

We hebben ergens een wespennest dat we graag kwijt willen.

zondag 11 augustus 2013
Barbarossastraat, Nijmegen

We hebben een wespennest boven in de muur, de wespen vinden ook de weg naar een van onze kamers, niet fijn! We hebben de afgelopen dagen al een kleine 40 wespen opgeruimd. Graag hoor ik zo snel mogelijk van u.

zondag 11 augustus 2013
Hatertseweg, Nijmegen

Nest zit in een struik voor de voordeur. Wat te doen?

woensdag 7 augustus 2013
Oude Molenweg, Nijmegen