Wespenbestrijding Utrecht

Jouw lokale wespenbestrijder

Wespennest verwijderen in Utrecht? Mijn naam is Ton en ik ben van AVL Ongediertebestrijding. Samen met mijn collega’s heb ik al 20.000 huishoudens en bedrijven geholpen. Een wespenplaag oplossen is onze specialiteit: zelf heb ik al 25 jaar ervaring! Bel of mail ons voor een afspraak en verwacht hulp van mij of van één van mijn enthousiaste teamleden.

9

Snel weer vrij van wespen?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende wespenbestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
100% seizoensgarantie
Hoge klanttevredenheid 9,0
030 - 200 3196
25+ jaar ervaring
20.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Wespennest Verwijderen

Jouw wespenbestrijder voor Utrecht

Wespenbestrijding in Utrecht kan niet langer op zich wachten? Bel of mail ons dan snel voor een afspraak met Ton van AVL Ongediertebestrijding. Deze zeer ervaren wespenbestrijder weet hoe je zowel kleine als grote wespennesten op een verantwoorde manier moet bestrijden. En wie zijn wij? Wespennest Verwijderen is onderdeel van Beestjes Kwijt. Wij bieden een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders zodat iedereen in Nederland bediend kan worden. Nu een afspraak maken met jouw lokale held? Je bent van harte welkom!

Van welke wespen in Utrecht heb je last?

Wespenbestrijding is ons specialisme

Hoe weet je eigenlijk zeker dat je te maken hebt met wespen? Voor sommige mensen lijken ze namelijk sterk op bijen! Aan de hand van onderstaand overzicht kun je het insect misschien wel herkennen waar jij nu last van hebt. Klik op één van de wespensoorten voor meer informatie. Weet je nu zeker dat je te maken hebt met wespen? Nodig dan wespenbestrijding Utrecht uit voor een professionele ingreep!

Kun je het insect niet herkennen? Dan kan onze expert, Ton van AVL Ongediertebestrijding, je alsnog van dienst zijn. Als je wilt, kan hij langskomen voor een - korte - inspectie. Hij ziet dan in een oogwenk of er daadwerkelijk sprake is van een wespenplaag en welke soort dit veroorzaakt. Je krijgt dan meteen een voorstel: mag de expert de plaag voor je aanpakken? Voor een goede prijs? Jij beslist!

Wespen bestrijding in Utrecht

De lokale professional helpt je graag met wespen verwijderen in Utrecht

Utrecht trekt om verschillende redenen veel bezoek uit zowel binnenland als buitenland. Zo trekken de grachten en de Domtoren veel bekijks. En wie wil er nou niet vermaak vinden in het Nijntje Museum of TivoliVredenburg. Helaas kunnen wespen de pret op alle mogelijke plekken in en rond de stad verstoren.

Als de zomertijd is aangebroken, komen de wespen uit alle hoeken en gaten. Ze vallen mensen lastig in parken of op terrasjes langs de gracht. Ze komen voortdurend op drankjes, broodjes en ijsjes af waardoor je een stuk minder lekker kan genieten van het mooie weer. De kans is namelijk best groot dat je wordt gestoken door een van deze wespen. Dat kan enorm pijnlijk zijn.

Ook binnenshuis ben je in de zomer niet veilig voor wespen. Zo kan in Utrechtse grachtenpanden op zolder een wespennest hangen of er zit er één in de spouwmuur. De wespen vliegen af en aan naar het nest en dit zorgt voor voor overlast in je woning of bedrijf. Je wilt tijdens het schoonmaken, werken of slapen natuurlijk niet gestoord worden door deze vervelende beestjes.

Heb jij op dit moment last van een wespenplaag in of rondom je huis of bedrijf? Maak een einde aan deze ellende en schakel Ton van AVL Ongediertebestrijding in. Deze bestrijder helpt jou binnen no-time met de wespen bestrijding in Utrecht! Bel of mail vandaag nog voor een afspraak met Ton.

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je wespen af!

9

Ton, aangenaam

Jouw wespenverdelger

Ton van Leur is de naam en ik ben eigenaar van AVL Ongediertebestrijding. Heb jij last van wespen en wil je zo snel mogelijk van ze af? Dan mag je mij mailen of bellen! Je krijgt dan bezoek van mij of van één van mijn teamleden. Wij maken korte metten met de wespen, hoe ernstig de plaag ook is!

030 - 200 3196
Logo evm Logo vca

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Kosten wespenbestrijding Utrecht

Alle kosten voor wespen bestrijden in Utrecht op een rijtje

Wat vraagt jouw wespenbestrijder voor Utrecht voor een ingreep? Als je de kosten nauwkeurig omschreven wilt hebben, dan moet jouw expert een goed beeld hebben van je wespenprobleem. Zo moeten er duidelijke antwoorden op de volgende vragen komen, al dan niet verkregen door uitvoer van inspectie:

  1. Hoe ernstig is de wespenplaag?
  2. Welke bestrijdingsmethode moet worden gehanteerd?
  3. Welke middelen moeten worden ingezet?
  4. Hoeveel tijd is nodig voor de ingreep?
  5. Hoeveel behandelingen zijn nodig?

Ton van AVL Ongediertebestrijding draagt zorg voor wespenbestrijding in Utrecht. Hij zal de kosten helder formuleren zodat jij precies weet waar je voor betaalt. Stem je in met de prijs? Dan gaat deze expert zo snel mogelijk aan de slag. Afrekenen met wespen en weer een zorgeloze zomer tegemoet gaan? Je kunt niet wachten!

030 - 200 3196
(lokaal tarief)

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
779 beoordelingen

A koning uit Oudenbosch

Na telefonisch contact, dezelfde dag al gekomen.

Knapen uit Alphen nb

Erg hulpvaardig & deskundig! Top service, ondanks drukte!

Van looij uit Baarle-nassau

Beginnend wespennest onder de dakpannen, 'snachts gestoken door wespen in de slaapkamers (gaatjes binnendoor). 'smorgens gebeld en meteen smiddags ee...

Lees de hele review
Professional illustratie

Neem direct contact op!

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomende wespenproblemen in Utrecht

Wij hebben een hommelnest in de spouwmuur van ons huis. Graag ontvang ik de mogelijkheden voor het verdelgen in Utrecht. Alvast hartelijk dank.

3 maanden geleden

Utrecht • Houten •

Ik heb vermoedelijk een wespennest in de spouwmuur van mijn hoekwoning en wil hier zo snel mogelijk vanaf. Kunnen jullie mij helpen met wespenbestrijding in Utrecht?

3 maanden geleden

Utrecht • Stichtse Vecht •

Ik heb vanavond een wespennest ontdekt in het schuurtje in de tuin. Het is maar een klein schuurtje waar ik geregeld in moet zijn, maar dat durf ik nu niet meer. Ik durf het wespennest ook niet zelf te verwijderen. Graag hulp!

3 maanden geleden

Utrecht • Utrecht •

Wij gaan morgenvroeg op vakantie, na de vakantie komt de schilder. Dus daarom moet het ontdekte wespennest in de spouwmuur snel verwijderd worden... Kunnen jullie ons daarbij helpen? Ik hoop iets van u te horen!

3 maanden geleden

Utrecht • Utrecht •

Ik wil een afspraak maken voor de bestrijding van wespen in Utrecht. Het betreft een wespennest in de garage. kunnen jullie aangeven hoe jullie te werk gaan?

3 maanden geleden

Utrecht • Utrecht •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder