Uw lokale wespenbestrijder in Utrecht

Wespen, iedereen kent ze en heeft een hekel aan ze! In de zomer zijn wespen zeer actief en hun nesten kunnen voor veel onrust zorgen. Wij kunnen u snel van deze vervelende beestjes afhelpen, door hun wespennest te verwijderen. Voor wespenbestrijding in Utrecht staan we vaak al binnen 24 uur na een melding voor uw deur zodat u geen minuut langer uit uw tuin of huis wordt verjaagd.

In Utrecht werken we samen met AVL Ongediertebestrijding. Onze wespenbestrijder helpt u op effectieve wijze van wespen af en hanteert bovendien 100% seizoensgarantie. Al onze wespenbestrijders zijn gediplomeerd, werken via de opgestelde richtlijnen en hebben milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

Een wespenplaag, wat nu?

Het kan voorkomen dat u in de zomer last heeft van een wespenplaag. Wespen komen namelijk af op zoet voedsel en drinken, wat in warme periodes veelvuldig wordt genuttigd. Wie houdt er nou niet van een lekker ijsje of koud drankje?

Wespen bouwen op aangename plekken graag een wespennest. Dit kan rondom uw huis zijn, uw bedrijf of op openbare plaatsen. De diertjes zijn echter ook erg gesteld op hun zorgvuldig gemaakte plekje en kunnen daardoor erg agressief worden als u bij de plek des onheils in de buurt komt. Zij kunnen u steken, wat een pijnlijke onaangename ervaring is, en wanneer u allergisch bent zelfs zeer gevaarlijk. Wij raden u daarom sterk af om zelf een wespennest weg te halen.

Natuurlijk kunt u wel op voorhand proberen de wespen uit uw buurt te houden. Wij hebben een paar handige tips voor u op een rij gezet:

  • Dek vlees en zoete gerechten af als u buiten eet
  • Zorg voor lokaas zodat de wespen niet naar u of uw voedsel toe trekken
  • Maak geen heftige bewegingen met een wesp in de buurt om steken te voorkomen

Bel bij een wespenplaag naar 030 - 200 3196 en wij verwijderen binnen 24 uur uw wespennest.

Over het wespennest

Wist u dat in één wespennest wel meer dan vierduizend wespen kunnen zitten? Met een aantal wespen verdelgen bent u er dus nog niet! Het lokaliseren van een wespennest kan soms wat lastig zijn. Dat is geen probleem, wij kunnen u daarbij helpen. Wij willen u natuurlijk zo goed en snel mogelijk van alle wespenoverlast afhelpen. We willen namelijk allemaal genieten van lekker weer. Onze bestrijders gaan daarom bij de wespenbestrijding grondig te werk. Ze ontdoen u van een wespennest in huis, maar willen natuurlijk ook op alle andere plekken uw wespen bestrijden.

100% seizoensgarantie op wespenbestrijding in Utrecht

Wij hanteren een seizoensgarantie. Dit houdt in dat wanneer een wespennest in hetzelfde seizoen terugkeert, het kosteloos een tweede keer verwijdert wordt. Bij het aanbreken van de winter sterven wespennesten vanzelf uit en dan vervalt dus de garantie. U bent met de 100% seizoensgarantie verzekerd van een blijvende oplossing voor uw wespenprobleem!

De seizoensgarantie geldt niet in de volgende gevallen:

  • Er is een nieuw wespennest op een andere locatie ontstaan
  • U heeft de adviezen van de wespenbestrijder niet opgevolgd
  • Het nieuwe wespennest is in een ander seizoen ontstaan
Vrijblijvend advies en offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een wespenbestrijder in Utrecht? Bel dan direct 030 - 200 3196 of vul onderstaand formulier in voor advies, een offerte of voor het maken van een afspraak!

Veelvoorkomende wespenproblemen in Utrecht

Ik denk een wespennest onder mijn nok van het dak te hebben. Ik zie er veel wespen heen vliegen en vind veel (stuk of 30) dode wespen op mijn zolder. Wat zouden jullie kunnen doen om deze etters te laten verwijderen?

woensdag 18 oktober 2017
Muyskenweg, Utrecht

We hebben een wespennest. Kunt u dat verwijderen?

donderdag 21 september 2017
Van Marumstraat, Utrecht

Goedendag, Ik heb een wespennest naast de voordeur. Ik zie de wespen onder de grond/heg naast de muur in en uit vliegen. Graag ontvang ik meer informatie.

dinsdag 19 september 2017
Molierelaan, Utrecht

Al een tijdje hebben wij last van voornamelijk dode wespen in ons huis. Heel af en toe is er ook een levende maar die zijn erg versuft. Is het dan aan te raden om alsnog het nest weg te laten halen of betekent dit dat het nest langzaam afsterft en kunnen we het beter nog even aankijken?

maandag 11 september 2017
Cremerplein, Utrecht

Wespennest in waarschijnlijk het ventilatiekanaal naar buiten van de douche. Vanochtend onaangenaam verrast met allemaal wespen in de douche. Heb buiten gekeken en zag ze daar naar binnen en buiten vliegen. Wat kunnen wij/jullie doen?

woensdag 9 augustus 2017
Jacob Catsstraat, Utrecht

Beste, Ik heb een wespennest in, denk ik, de spouwmuur. De uitgang is buiten op het platte dak. Graag wil ik deze laten verwijderen. 

zondag 6 augustus 2017
Koppestokstraat, Utrecht

Goedemiddag, Bij mijn appartement aan de Croesestraat in Utrecht zit bovenin bij de lijstgevel een wespennest. Ik zou graag willen weten wat het kost om deze te laten verwijderen. Het appartement zit op de 2e en bovenste woonlaag, op circa 8-9 meter hoogte vanaf straatniveau. De plek is wellicht ook via het platte dak bereikbaar maar het nest zit net onder de gevel rand aan de voorzijde. Ik hoor graag van jullie, alvast bedankt!

zaterdag 22 juli 2017
Croesestraat, Utrecht

Wij hebben last van een wespennest in de spouwmuur. Wat te doen?

maandag 10 juli 2017
Johan Buziaulaan, Utrecht

Ik zag vanochtend plots heel veel wespen aan de voorkant van de woning. Hier zitten meerdere ventilatie gaatjes waar ze af en aan vliegen. Graag hoor ik van u.

donderdag 6 juli 2017
Eerste Westerparklaan, Utrecht

Er zit een wespennest aan ons pand. Het zit aan aan de voorkant, links bovenin de punt. Kunt u een keer langskomen?

maandag 19 juni 2017
Hugo de Grootstraat, Utrecht

Er zit een wespennest in de spouwmuur bij de achtertuin. Wat is uw advies?

zondag 18 juni 2017
Handelstraat, Utrecht

Er zit een wespennest in de gevel van mijn woning, onder het boeideel van de dakrand. Gaat deze vanzelf weer weg of moet deze verwijderd?

woensdag 24 augustus 2016
Padangstraat, Utrecht

Wespennest tussen kozijn en muur, denk in de spouwmuur. Zou graag een afspraak maken. Ik hoor graag van jullie.

donderdag 14 juli 2016
Maliebaan, Utrecht

We hebben een wespennest (gisteren voor de eerste keer een grote aantal wespen gemerkt) in de dak van de erker in ons woonkamer. Ze gebruiken als ingang de kleine ventilatie gaatjes. 

maandag 31 augustus 2015
Broerestraat, Utrecht

Kunt u zo snel mogelijk een wespennest verwijderen?

zondag 2 augustus 2015
Burt Bacharachstraat, Utrecht

We hebben heel veel wespen. We hebben het vermoeden dat ergens bij ons pand een wespennest zit. Graag zien we deze verwijderd.

vrijdag 31 juli 2015
Julianaparklaan, Utrecht

Ik wil een wespennest laten verwijderen.

zaterdag 11 juli 2015
Pieter Nieuwlandstraat, Utrecht

Verwijderen wespennest onder de dakbedekking/dakpannen, graag zo snel mogelijk.

maandag 8 september 2014
Beukstraat, Utrecht

Op het plat dak op de 1e verdieping (hoogte 3.30 meter) hebben we iets zitten waar een hoop in en uit vliegt. We denken dat het wespen zijn. We hebben af en toe een wesp binnen, maar soms ook een bij. Die bijen brengen we weer naar buiten, maar wespen is een ander verhaal. Wat is uw advies?

maandag 11 augustus 2014
Dillestraat, Utrecht

Ik heb zeer waarschijnlijk een wespennest tussen de muur en de uitbouw. Bij de voegen zie ik wespen af en aan vliegen en binnen hoor ik de geluiden van de wespen. Mijn vraag is of de wespen schade kunnen aanbrengen aan mijn huis, of dat ik ze gewoon kan laten zitten. 

maandag 4 augustus 2014
Tweede Oosterparklaan, Utrecht

Wij hebben erg veel last van een wespen/bijen nest. Voor de ingang van huis we worden aangevallen bij het na binnengaan. Ik hoop dat u zo snel mogelijk contact met mij op kunt nemen.

zondag 4 augustus 2013
Kapteynlaan, Utrecht

We hebben een wespennest in de buitenmuur van ons huis zitten. De wespen gaan door een gat van ongeveer 2 cm doorsnede naar binnen. Wat is uw advies en kunt u een keer langskomen?

zaterdag 3 augustus 2013
Noordeindestraat, Utrecht

Wespennest onderdak verwijderen spm.

vrijdag 2 augustus 2013
Koolwitjeshof, Utrecht

Wij hebben een wespennest geconstateerd in dakkapel en willen dit graag zsm verwijderd hebben. Graag contact voor een afspraak.

vrijdag 2 augustus 2013
Willem Barentszstraat, Utrecht

Klein wespennest in muur. Wat te doen?

dinsdag 23 juli 2013
Croesestraat, Utrecht

Ik heb vanavond een wespennest ontdekt in het schuurtje in de tuin. Het nest is 15 tot 20 cm in doorsnee. Het is maar een klein schuurtje waar ik eigenlijk geregeld in moet zijn, maar dat durf ik nu niet meer. Ik durf het wespennest ook niet zelf te verwijderen. Graag hulp!

zaterdag 20 juli 2013
Bekkeringhof, Utrecht