Wespenbestrijding Tilburg

Jouw lokale wespenbestrijder

Wespennest verwijderen in Tilburg? Mijn naam is Kees en ik ben van Traas Midden-Brabant. Samen met mijn collega’s heb ik al 10.000 huishoudens en bedrijven geholpen. Een wespenplaag oplossen is onze specialiteit: zelf heb ik al 15 jaar ervaring! Bel of mail ons voor een afspraak en verwacht hulp van mij of van één van mijn enthousiaste teamleden.

9

Snel weer vrij van wespen?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende wespenbestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
100% seizoensgarantie
Hoge klanttevredenheid 9,0
013 - 204 0921
15+ jaar ervaring
10.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Wespennest Verwijderen

Jouw wespenbestrijder voor Tilburg

Vooral in de zomer is het raak: wespen kunnen op elke mogelijk plek in Tilburg de rust verstoren. Vliegen er ook wespen in of rond jouw huis of bedrijf? Dan moet je bij Wespennest Verwijderen zijn! Wij zijn onderdeel van Beestjes Kwijt en we hebben een landelijk netwerk van lokale wespenbestrijders opgericht. Bel of mail je ons voor wespenbestrijding in Tilburg? Dan komt Kees van Traas Midden-Brabant je heel graag helpen! Met zijn kennis en ervaring kom jij in no-time van de wespen af. Succes verzekerd!

Van welke wespen in Tilburg heb je last?

Wespenbestrijding is ons specialisme

Wespen kunnen op een vervelende manier aanwezig zijn. Weet jij welke wespensoort er in of rond jouw woning of bedrijf vliegt? Om je op weg te helpen hebben we hier een overzicht staan met de meest voorkomende wespensoorten. Wespen bestrijden in Tilburg? Onze wespenspecialist staat al klaar om zijn wagen in te springen!

Heb je moeite met het herkennen van de wespensoort? Gaat het überhaupt wel om een wesp? Kees van Traas Midden-Brabant kan je hier al bij helpen! Nodig hem uit voor een inspectie en hij zal de het beestje feilloos kunnen herkennen. Hierna krijg je vrijblijvend advies: mag wespenbestrijding Tilburg de wespen meteen voor je aanpakken? Kom je tot een akkoord over de aanpak en de prijs, dan gaat de expert er zo snel mogelijk werk van maken.

Wespen bestrijding in Tilburg

De lokale bestrijder helpt je graag met het wespen verwijderen in Tilburg

Tilburg trekt jaarlijks grote aantallen bezoekers. Rond de Piushaven en in het centrum zelf kom je vele terrasjes tegen. Vooral in de zomer zitten de terrassen vol met mensen, maar helaas komen er ook veel wespen af op de gezelligheid. Ze verdrinken in de zoete drankjes en kleven vast aan ijsjes. Degene die per ongeluk een slok neemt uit een glas waar een wesp in zit, kan voor een onaangename verrassing komen te staan.

Liefhebbers van de Efteling of de Beekse Bergen lopen tegen hetzelfde probleem aan. In parken zoals deze worden natuurlijk veel ijsjes, snacks en drankjes verkocht. Daarnaast storten wespen zich ook op het afval in en rondom de vuilnisbakken. Een leuk dagje uit kan al snel tegenvallen als je continu van tafeltje moet wisselen of wanneer je wordt gestoken door een wesp.

Ook binnenshuis ben je ook niet veilig voor wespen. Zo kan er in je woning op zolder een wespennest hangen of misschien zit er wel een in de spouwmuur. Daar wil je dan natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. Het is dan wel belangrijk dat het op een veilige manier gebeurt. Je wil natuurlijk geen wespen achter je aan hebben. 

Kees van Traas Midden-Brabant kan je helpen bij wespen bestrijding in Tilburg. Door zijn jarenlange ervaring weet hij precies hoe hij een wespennest kan verwijderen. Een kort telefoontje of berichtje en de afspraak is gemaakt. Binnen no-time ben jij van de wespenplaag af!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je wespen af!

9

Kees, aangenaam

Jouw wespenverdelger

Als je ineens op wespen stuit, dan is dat wel even schrikken! De vraag is dan: hoe kom je op een verantwoorde wijze van ze af? Het is simpel: je belt of mailt mij, Kees Bruers van Traas Midden-Brabant. Ik kom zo snel mogelijk en ik neem al het nodige materiaal al mee. Reken erop dat de wespen heel snel verdwenen zullen zijn!

013 - 204 0921

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Kosten wespenbestrijding Tilburg

Wespen bestrijden in Tilburg? Voor iedereen een eerlijke prijs

Een wespennest kan voor veel problemen zorgen. In het ergste geval wordt er iemand gestoken die allergisch is voor wespengif! Een wespenprobleem vraagt dus om een snelle oplossing, maar wat betaal je hiervoor? Jouw wespenbestrijder voor Tilburg zal een berekening maken op basis van de volgende vragen:

  1. Hoe ernstig is de wespenplaag?
  2. Welke bestrijdingsmethode moet worden toegepast?
  3. Welke middelen moeten gebruikt worden?
  4. Hoeveel tijd zal de ingreep in beslag nemen?
  5. Zijn er meerdere behandelingen nodig?

Het aantal behandelingen is (mede) afhankelijk van de grootte van het wespennest. Maak je echter geen zorgen, want wespenbestrijder Kees van Traas Midden-Brabant rekent altijd voor iedereen een eerlijke prijs. Ga je akkoord met deze prijs en mag de expert aan de oplossing beginnen? Dan ben jij in no-time van de wespen af!

013 - 204 0921
(lokaal tarief)

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
779 beoordelingen

Marit uit Utrecht

Gemakkelijk afspraken gemaakt, ook nagekomen. Zeer vriendelijke service en het was snel gedaan. Ik ben tevreden!

Marga uit De meern

Zowel verleden jaar als dit jaar gebruik gemaakt van de diensten van de heer van leur. Vakkundig en rustig gaat hij te werk met uitstekend resultaat.

Wesley uit Utrecht

Mijn vriendin was zelf aan het werk, maar kreeg naar aanleiding van een offerte aanvraag netjes een voicemail. De volgende dag kon gert-jan al langs k...

Lees de hele review
Professional illustratie

Neem direct contact op!

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomende wespenproblemen in Tilburg

Ik heb een klein wespennest tegen de schuur in de tuin. Zijn jullie inzetbaar voor wespenbestrijding in Tilburg?

3 maanden geleden

Noord-Brabant • Tilburg •

Er zitten heel veel wespen tussen de klimop. Ik kan geen wespennest vinden, maar zoveel wespen zie ik niet graag bij elkaar. Zou er daarom iemand kunnen komen kijken en misschien te helpen met wespen bestrijding in Tilburg?

3 maanden geleden

Noord-Brabant • Tilburg •

Goedemiddag, ik heb de laatste dagen erg veel last van wespen in de tuin. Ik vermoed dat er ergens een wespennest hangt, ik kan het nest alleen niet vinden. Kunt u een keer langs komen om te kijken of er een nest hangt en zo ja dit nest ook verwijderen. Alvast bedankt!

3 maanden geleden

Noord-Brabant • Tilburg •

Onze buren hebben een wespennest in de spouwmuur van hun aanbouw. Wat zijn de mogelijkheden om dit te laten verwijderen in Tilburg?

3 maanden geleden

Noord-Brabant • Tilburg •

Ik heb een wespennest in de buitenmuur op begane grond, wat te doen?

3 maanden geleden

Noord-Brabant • Tilburg •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder