Uw lokale wespenbestrijder in Tilburg

Wespen, iedereen kent ze en heeft een hekel aan ze! In de zomer zijn wespen zeer actief en hun nesten kunnen voor veel onrust zorgen. Wij kunnen u snel van deze vervelende beestjes afhelpen, door hun wespennest te verwijderen. Voor wespenbestrijding in Tilburg staan we vaak al binnen 24 uur na een melding voor uw deur zodat u geen minuut langer uit uw tuin of huis wordt verjaagd.

In Tilburg werken we samen met Traas Midden-Brabant. Onze wespenbestrijder helpt u op effectieve wijze van wespen af en hanteert bovendien 100% seizoensgarantie. Al onze wespenbestrijders zijn gediplomeerd, werken via de opgestelde richtlijnen en hebben milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

Een wespenplaag, wat nu?

Het kan voorkomen dat u in de zomer last heeft van een wespenplaag. Wespen komen namelijk af op zoet voedsel en drinken, wat in warme periodes veelvuldig wordt genuttigd. Wie houdt er nou niet van een lekker ijsje of koud drankje?

Wespen bouwen op aangename plekken graag een wespennest. Dit kan rondom uw huis zijn, uw bedrijf of op openbare plaatsen. De diertjes zijn echter ook erg gesteld op hun zorgvuldig gemaakte plekje en kunnen daardoor erg agressief worden als u bij de plek des onheils in de buurt komt. Zij kunnen u steken, wat een pijnlijke onaangename ervaring is, en wanneer u allergisch bent zelfs zeer gevaarlijk. Wij raden u daarom sterk af om zelf een wespennest weg te halen.

Natuurlijk kunt u wel op voorhand proberen de wespen uit uw buurt te houden. Wij hebben een paar handige tips voor u op een rij gezet:

  • Dek vlees en zoete gerechten af als u buiten eet
  • Zorg voor lokaas zodat de wespen niet naar u of uw voedsel toe trekken
  • Maak geen heftige bewegingen met een wesp in de buurt om steken te voorkomen

Bel bij een wespenplaag naar 013 - 204 0921 en wij verwijderen binnen 24 uur uw wespennest.

Over het wespennest

Wist u dat in één wespennest wel meer dan vierduizend wespen kunnen zitten? Met een aantal wespen verdelgen bent u er dus nog niet! Het lokaliseren van een wespennest kan soms wat lastig zijn. Dat is geen probleem, wij kunnen u daarbij helpen. Wij willen u natuurlijk zo goed en snel mogelijk van alle wespenoverlast afhelpen. We willen namelijk allemaal genieten van lekker weer. Onze bestrijders gaan daarom bij de wespenbestrijding grondig te werk. Ze ontdoen u van een wespennest in huis, maar willen natuurlijk ook op alle andere plekken uw wespen bestrijden.

100% seizoensgarantie op wespenbestrijding in Tilburg

Wij hanteren een seizoensgarantie. Dit houdt in dat wanneer een wespennest in hetzelfde seizoen terugkeert, het kosteloos een tweede keer verwijdert wordt. Bij het aanbreken van de winter sterven wespennesten vanzelf uit en dan vervalt dus de garantie. U bent met de 100% seizoensgarantie verzekerd van een blijvende oplossing voor uw wespenprobleem!

De seizoensgarantie geldt niet in de volgende gevallen:

  • Er is een nieuw wespennest op een andere locatie ontstaan
  • U heeft de adviezen van de wespenbestrijder niet opgevolgd
  • Het nieuwe wespennest is in een ander seizoen ontstaan
Vrijblijvend advies en offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een wespenbestrijder in Tilburg? Bel dan direct 013 - 204 0921 of vul onderstaand formulier in voor advies, een offerte of voor het maken van een afspraak!

Veelvoorkomende wespenproblemen in Tilburg

Er zitten/zaten muurwespen in mijn spouwmuur. zij kwamen vanacht uit een rooster op de verdieping boven mijn keuken. ik wil dit laten controleren en bestrijden.

dinsdag 17 oktober 2017
Olmenstraat, Tilburg

Hallo, wij hebben een wespennest in de muur bij ons balkon. De wespen zijn nu zo aanwezig dat wij niet meer gebruik kunnen maken van ons balkon. Kunt u een keer langs komen?

maandag 12 juni 2017
Hasseltplein, Tilburg

Wespennest in de spouwmuur, wat te doen?

maandag 3 augustus 2015
Vordenstraat, Tilburg

Ik heb last van een wespennest. Ik zou dit nest graag willen laten verwijderen. Kunt u mij verder helpen?

donderdag 30 juli 2015
Haydnstraat, Tilburg

Achterin mijn tuin zitten veel wespen. Ze vliegen vanuit een gat in de grond. Ik ben allergisch voor wespensteken dus wil er zo snel mogelijk van af! Er vliegt een hele zwerm!

dinsdag 21 juli 2015
Niers, Tilburg

We zien dat er bij het dakkapel wespen naar binnen vliegen, op de scheiding met de buren. Op onze zolderkamer lagen heel veel wespen dood, ik zag dat ze via een randje bij plafond de kamer in kwamen. Ik heb dit met een watje dichtgemaakt, dus daar komen ze niet meer, kunnen jullie hier iets aan doen?

dinsdag 21 juli 2015
Chopinstraat, Tilburg

Ik heb vanmiddag een wespennest ontdekt in mijn tuin. Ik zou dit nest graag z.s.m. willen laten verwijderen. Ik zie uw reactie graag tegemoet.

maandag 6 juli 2015
Professor Gimbrerelaan, Tilburg

Hallo, ik heb wespen in de tuin, kunnen jullie daar iets tegen doen?

woensdag 1 juli 2015
Mascagnistraat, Tilburg

Goedemorgen, in mijn garage/schuur zit een beginnend wespennest. Het heeft de grootte van een tennisbal, dus zoals ik op uw site las, zou ik het ook zelf kunnen verwijderen, maar het blijft natuurlijk een risico. Wat is uw advies?

dinsdag 16 juni 2015
Piusstraat, Tilburg

In de berging van ons studentenpand bevindt zich een wespennest. Ik zou deze graag willen laten verwijderen. Hopelijk kunt u mij verder helpen. Ik hoor graag van u.

maandag 4 augustus 2014
Havendijk, Tilburg

Aan de buitenkant van de woning hebben wespen in gaten nesten gemaakt. Het betreft een bakstenen muur. We krijgen de wespen niet weg. Kunt u ons hierbij helpen?

maandag 4 augustus 2014
Ruynemanstraat, Tilburg

Wij hebben een wespennest onder de golfplaat van onze buiten schuur, wat kan ik hier tegen doen?

donderdag 26 juni 2014
Spakenburglaan, Tilburg

Hallo, ik kom net terug van vakantie en ontdek een best wel groot wespennest in het tuinhuisje. Ik zou het graag z.s.m. willen laten verwijderen. Ik hoop snel van u te horen.

zaterdag 17 augustus 2013
Oisterwijksebaan, Tilburg

Ik ontdekte op zolder een groot wespennest, ik zou het nest graag willen laten verwijderen. Wat kunt u voor mij hierin betekenen.

woensdag 7 augustus 2013
Nistelrodestraat, Tilburg

Ik heb een klein wespennest tegen de schuur buiten. Wat kunnen jullie hier tegen doen?

maandag 5 augustus 2013
De Fallastraat, Tilburg

Graag advies, want heel veel wespen tussen de klimop, maar ik heb geen nest gezocht (durf ik niet). Dus ik weet niet of er wel een nest is. Maar zoveel zie ik er niet graag bij elkaar, dus ik wil dat er iemand komt kijken.

zondag 4 augustus 2013
Professor Kernkampstraat, Tilburg

Goedemiddag, ik heb de laatste dagen erg veel last van wespen in de tuin. Ik vermoed dat er ergens een wespennest hangt, ik kan het nest alleen niet vinden. Kunt u een keer langs komen om te kijken of er een nest hangt en zo ja dit nest ook verwijderen. Alvast bedankt!

vrijdag 2 augustus 2013
Tongerlosehoefstraat, Tilburg

Hallo, onze buren hebben een wespennest in de spouwmuur van hun aanbouw. Wat zijn de mogelijkheden om dit te laten verwijderen?

vrijdag 26 juli 2013
Ringbaan West, Tilburg

Wespennest in de buitenmuur op begane grond, wat te doen?

vrijdag 19 juli 2013
Bredaseweg, Tilburg