Wespenbestrijding Rotterdam

Jouw lokale wespenbestrijder

Wespennest verwijderen in Rotterdam? Mijn naam is Elroy en ik ben van Ongediertemeldpunt. Samen met mijn collega’s heb ik al 25.000 huishoudens en bedrijven geholpen. Een wespenplaag oplossen is onze specialiteit: zelf heb ik al 25 jaar ervaring! Bel of mail ons voor een afspraak en verwacht hulp van mij of van één van mijn enthousiaste teamleden.

9

Snel weer vrij van wespen?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende wespenbestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
100% seizoensgarantie
Hoge klanttevredenheid 9,0
010 - 763 0849
25+ jaar ervaring
25.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Wespennest Verwijderen

Jouw wespenbestrijder voor Rotterdam

Wespenbestrijding in Rotterdam gezocht? Dan moet je zonder aarzelen Elroy van Ongediertemeldpunt inschakelen. Hij weet precies hoe wespen zich gedragen en kan alle soorten wespennesten bestrijden: groot of klein! Hoe je contact met hem maakt? Je kunt hem bellen of mailen via Wespennest Verwijderen. Een afspraak is zo gemaakt! Meer weten over ons? Wij zijn onderdeel van Beestjes Kwijt en we beschikken over een landelijk netwerk van lokale wespenbestrijders. Zo kunnen wij elke woning of bedrijf in ons land goed bedienen als er sprake is van een wespenplaag!

Van welke wespen in Rotterdam heb je last?

Wespenbestrijding is ons specialisme

Wat voor beestje vliegt er rond je hoofd? Is het een wesp? Of toch een bij? Kijk eens in onderstaand overzicht. Hier vind je alle wespensoorten terug die in Rotterdam kunnen voorkomen. Herken je de wesp en ervaar je veel overlast? Dan moet je zonder meer wespenbestrijding Rotterdam bellen of mailen voor een afspraak?

Vind je het lastig om de wesp te herkennen? Elroy van Ongediertemeldpunt staat altijd voor je klaar. Je kunt hem inschakelen voor een inspectie: hij zal dan kijken met welk insect jij te maken hebt. Is er inderdaad sprake van een wespenplaag? Dan krijg je een passend voorstel om de wespen aan te pakken. Jij beslist dan wat er mag gebeuren!

Wespen bestrijding in Rotterdam

Wespen verwijderen Rotterdam: verantwoord en snel door jouw lokale expert

Rotterdam is een wereldberoemde stad. Dat blijkt wel uit de grote aantallen bezoekers die de stad jaarlijks trekt. Rond de haven en in de stad zelf kom je vele terrasjes - en helaas ook wespen - tegen. Vooral in de zomer is het raak: de wespen storten zich in drinkglazen en kleven vast aan ijsjes. Wie per ongeluk een slok neemt uit een glas waar een wesp in zit, kan voor een zeer onaangename verrassing komen te staan.

Liefhebbers van Diergaarde Blijdorp komen voor dezelfde uitdaging te staan. In parken zoals deze worden natuurlijk vele snacks en drankjes verkocht. Niet alleen komen de wespen af op pas geserveerde lekkernijen, maar ze storten zich ook op het afval in en rond de vuilnisbakken. Wie geen last wil hebben van de wespen, moet voortdurend van tafeltje wisselen: tot zover het relaxte dagje uit!

Ook inwoners en ondernemers in Rotterdam kunnen last krijgen van een wespennest. Misschien zit er op dit moment wel een nest in je spouwmuur of hangt deze in een boom in je tuin. Wespennesten komen ook vrij vaak voor in ongebruikte kamers. Tref je een wespennest binnenshuis aan? Sluit dan snel de deur en bel direct de ervaren wespen bestrijding in Rotterdam.

Elroy van Ongediertemeldpunt komt vrijwel dagelijks in Rotterdam om wespennesten te verwijderen. Ook jij kunt hem inschakelen! Bel of mail hem voor een afspraak en hij staat zo voor je deur. Wespennesten verwijderen doet hij op professionele wijze en je krijgt ook advies over hoe je een volgende wespenplaag kunt voorkomen. Reken maar op een allround service!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je wespen af!

9

Elroy, aangenaam

Jouw wespenverdelger

Goed dat je hier bent! Mijn naam is Elroy Kerklaan en ik ben van Ongediertemeldpunt. Achter mij staat een zeer professioneel team dat zeer bedreven is in het verdelgen van wespen en wespennesten. Wacht niet met bellen of mailen tot er iemand gestoken wordt: roep onze hulp in en je bent binnen een mum van tijd van de wespen verlost.

010 - 763 0849
Logo cpmv Logo vca

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Kosten wespenbestrijding Rotterdam

Wespen bestrijden in Rotterdam: de juiste prijs zó geregeld!

Als je op zoek bent naar een wespenbestrijder voor Rotterdam, dan wil je voor zijn diensten een juiste en eerlijke prijs betalen. Gelukkig staat Elroy van Ongediertemeldpunt goed bekend bij zijn klanten. Hij zal de kosten duidelijk uiteenleggen, maar dan moet hij wel eerst meer details hebben over jouw wespenprobleem. De volgende vragen staan dan centraal:

  1. Hoe ernstig is de wespenplaag?
  2. Welke bestrijdingsmethode moet hier toegepast worden?
  3. Welke middelen moeten worden ingezet?
  4. Hoeveel tijd is nodig voor de wespenbestrijding?
  5. Hoeveel behandelingen moeten worden uitgevoerd?

Het is dus mogelijk dat jouw expert eerst moet langskomen voor een (korte) inspectie. Is het probleem eenmaal duidelijk, dan krijg je een eenduidige prijs aangeboden. Wil je toch alvast een prijs bij benadering ontvangen? Bel of mail dan nu met jouw wespenbestrijder. Je wordt altijd zo snel mogelijk geholpen!

010 - 763 0849
(lokaal tarief)

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
779 beoordelingen

Rob stevens uit Valkenburg aan de geul

Een vriendelijke meneer die zijn werk goed heeft gedaan

Marianne maissan uit Herkenbosch

Ik heb gisteravond (09. 07. 2019) rond 21. 00 uur met uw bedrijf gebeld. Verteld wat ik denk dat aan de hand is: wespen. Ik kreeg gelijk te horen dat...

Lees de hele review

Daamen uit Heerlen

Heel snel en vakkundig

Professional illustratie

Neem direct contact op!

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomende wespenproblemen in Rotterdam

Ik kwam gister meerdere wespen tegen. Ze vlogen rondom de dakgevel van het tuinhuisje. Om te voorkomen dat ze gaan steken wil ik graag een professional inschakelen. Kunt u hierbij helpen?

3 maanden geleden

Zuid-Holland • Rotterdam •

Wat zijn de mogelijkheden voor de bestrijding van een wespennest in de spouwmuur in Rotterdam? Ik hoor graag van jullie. Bij voorbaat dank.

3 maanden geleden

Zuid-Holland • Rotterdam •

Ik wil graag een afspraak maken ivm een wespennest aan de voorkant van het huis onder de planken. Kunt u daar bij helpen?

3 maanden geleden

Zuid-Holland • Rotterdam •

Gister vond ik meerdere dode wespen op zolder. Ik denk dat er ergens een wespennest zit. Zouden jullie kunnen helpen met de bestrijding van deze wespen in Amsterdam?

3 maanden geleden

Zuid-Holland • Rotterdam •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder