Wespenbestrijder Rotterdam: snel lokale hulp

Wespen, iedereen kent ze en heeft een hekel aan ze! In de zomer zijn wespen zeer actief en hun nesten kunnen voor veel onrust zorgen. Wij kunnen u snel van deze vervelende beestjes afhelpen, door hun wespennest te verwijderen. Wespenbestrijding Rotterdam staat vaak al binnen 24 uur na een melding voor uw deur zodat u geen minuut langer uit uw tuin of huis wordt verjaagd.

In Rotterdam werken we samen met Ongediertemeldpunt. Al onze wespenbestrijders zijn gediplomeerd, werken via de opgestelde richtlijnen en hebben milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Onze wespenbestrijder helpt u op effectieve wijze van wespen af en hanteert bovendien 100% seizoensgarantie.

Seizoensgarantie op wespenbestrijding Rotterdam

Wij hanteren een honderd procent seizoensgarantie. Dit houdt in dat wanneer een wespennest in hetzelfde seizoen terugkeert, het kosteloos een tweede keer verwijdert wordt. Bij het aanbreken van de winter sterven wespennesten vanzelf uit en dan vervalt dus de garantie. U bent met de 100% seizoensgarantie verzekerd van een blijvende oplossing voor uw wespenprobleem in Rotterdam!

De seizoensgarantie geldt niet in de volgende gevallen:

  • Er is een nieuw wespennest op een andere locatie ontstaan
  • U heeft de adviezen van de wespenbestrijder niet opgevolgd
  • Het nieuwe wespennest is in een ander seizoen ontstaan

Wespennest verwijderen in Rotterdam: pas op!

Wespen bouwen op aangename plekken graag een wespennest. Dit kan rondom uw huis zijn, uw bedrijf of op openbare plaatsen in Rotterdam zijn. De diertjes zijn echter ook erg gesteld op hun zorgvuldig gemaakte plekje en kunnen daardoor erg agressief worden als u bij de plek des onheils in de buurt komt. Zij kunnen u steken, wat een pijnlijke onaangename ervaring is, en wanneer u allergisch bent zelfs zeer gevaarlijk. Wij raden u daarom sterk af om zelf een wespennest te verwijderen. 

Natuurlijk kunt u wel op voorhand proberen de wespen uit uw buurt te houden. Wij hebben een paar handige tips voor u op een rij gezet:

  • Dek vlees en zoete gerechten af als u buiten eet
  • Zorg voor lokaas zodat de wespen niet naar u of uw voedsel toe trekken
  • Maak geen heftige bewegingen met een wesp in de buurt om steken te voorkomen

Met wespenbestrijding Rotterdam is een oplossing dichtbij. Bel voor wespen bestrijden in Rotterdam naar 010 - 763 0849 en wij verwijderen binnen 24 uur uw wespennest.

Over wespen bestrijden Rotterdam

Hinder van wespen komt vaak voor doordat er een wespennest in de buurt aanwezig is. Wist u dat in één wespennest wel meer dan vierduizend wespen kunnen zitten? Met een aantal wespen verdelgen bent u er dus nog niet! Het lokaliseren van een wespennest kan soms wat lastig zijn. Dat is geen probleem, wij kunnen u daarbij helpen. Wij willen u natuurlijk zo goed en snel mogelijk van alle wespenoverlast afhelpen. We willen namelijk allemaal genieten van lekker weer. Onze wespenverdelger in Rotterdam gaat daarom bij de wespenbestrijding grondig te werk. Ze ontdoen u van een wespennest in huis, maar willen natuurlijk ook op alle andere plekken uw wespen bestrijden.

Vrijblijvend advies en offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een wespenbestrijder in Rotterdam? Bel dan direct 010 - 763 0849 of vul onderstaand formulier in voor advies, een offerte of voor het maken van een afspraak!

Veelvoorkomende wespenproblemen in Rotterdam

Onder ons dak op de eerste verdieping zit een wespennest. Kunt u deze verwijderen?

donderdag 7 september 2017
Rhijnauwensingel, Rotterdam

Overlast wespen dakrand woning op camping 3,5 meter. Kunt u helpen?

vrijdag 4 augustus 2017
Honingklaver, Rotterdam

Mogelijk een wespennest in de spouwmuur; we hebben wespen in de kamer terwijl alle ramen en deuren dicht zijn. Kunnen jullie ons advies geven?

maandag 24 juli 2017
Leeuweriklaan, Rotterdam

Wespennest verwijderen in spouwmuur bg.

woensdag 14 september 2016
Ceintuurbaan, Rotterdam

Er zit een wespennest onder mijn dakrand. ik heb een eengezinswoning. Graag zie ik dit verwijderd.

dinsdag 13 september 2016
Blauwgras, Rotterdam

Ik heb een wespennest in een scheur in de muur zitten en nu kan ik niet meer in de achtertuin zitten. Ik ontvang graag meer informatie over de werkzaamheden.

zaterdag 6 augustus 2016
Overschiese Kleiweg, Rotterdam

Goedemorgen, ik heb al 1 week een wespennest in mijn tuin. Deze zit precies tussen een gat van de muren. Zelf hebben wij geprobeerd deze te bestrijden, echter is dit niet gelukt. Nu heb ik het vermoeden dat ze tussen een andere gat een andere nest aan het bouwen zijn. Wat is uw advies?

woensdag 20 juli 2016
Schollevaartse Dreef, Rotterdam

Wespennest in scheur gevel, wat te doen?

maandag 27 juni 2016
Rondolaan, Rotterdam

Wij hebben last van wespennest op de 2e etage op het overdekte balkon. Wespennest in het plafond. Graag zou ik die verwijderd zien worden.

woensdag 1 juli 2015
Zegenstraat, Rotterdam

In de muur zitten twee gaatjes dicht bij elkaar en wij zien daar regelmatig een wesp in gaan. Vandaag bij thuiskomst zitten er bloemblaadjes (waarschijnlijk van een geranium) in de gaatjes waardoor ze dicht zijn. Wij weten niet wat dit betekent? U misschien wel?

woensdag 1 juli 2015
Noorderhavenkade, Rotterdam

Wespennest in muur, wat is uw advies?

zondag 28 juni 2015
Maria Stuartlaan, Rotterdam

Wat kost het om een wespennest in de grond dood te maken?

donderdag 11 juni 2015
Red Debroystraat, Rotterdam

Hallo, we hebben een wespennest in de dakrand zitten. Wanneer kunt u langskomen? Alvast bedankt.

woensdag 3 september 2014
Tjonger, Rotterdam

Graag een offerte om zo spoedig mogelijk een wespennest te verwijderen .

woensdag 23 juli 2014
Clingendaal, Rotterdam

Wij hebben sinds we terug zijn van vakantie een wespennest in de tuin op een plek waar een aantal jaren geleden een grote Spar stond. Ik ben bang dat ze de holten van de afgestorven wortels gebruikt hebben om daar een nest te maken. Voor zover we kunnen zijn is er 1 in/uitgang. Ben zelf al een keer gestoken bij het vrijmaken van de ingang om een en ander te onderzoeken en wil jullie hulp. Graag wil ik een afspraak maken.

zondag 20 oktober 2013
Nystadstraat, Rotterdam

In de tuin van ons nieuwe huis hebben wij een wespennest ontdekt in een gat in de tuin. Ik hoor graag van u.

donderdag 3 oktober 2013
Pieter de Hoochweg, Rotterdam

Wespennest ontdekt onder dak beschot woning. Gaarne verwijdering zo snel mogelijk!

zondag 11 augustus 2013
Alcorstraat, Rotterdam