Uw lokale wespenbestrijder in Amersfoort

Wespen, iedereen kent ze en heeft een hekel aan ze! In de zomer zijn wespen zeer actief en hun nesten kunnen voor veel onrust zorgen. Wij kunnen u snel van deze vervelende beestjes afhelpen, door hun wespennest te verwijderen. Voor wespenbestrijding in Amersfoort staan we vaak al binnen 24 uur na een melding voor uw deur zodat u geen minuut langer uit uw tuin of huis wordt verjaagd.

In Amersfoort werken we samen met AOB ongediertebestrijding. Onze wespenbestrijder helpt u op effectieve wijze van wespen af en hanteert bovendien 100% seizoensgarantie. Al onze wespenbestrijders zijn gediplomeerd, werken via de opgestelde richtlijnen en hebben milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

Een wespenplaag, wat nu?

Het kan voorkomen dat u in de zomer last heeft van een wespenplaag. Wespen komen namelijk af op zoet voedsel en drinken, wat in warme periodes veelvuldig wordt genuttigd. Wie houdt er nou niet van een lekker ijsje of koud drankje?

Wespen bouwen op aangename plekken graag een wespennest. Dit kan rondom uw huis zijn, uw bedrijf of op openbare plaatsen. De diertjes zijn echter ook erg gesteld op hun zorgvuldig gemaakte plekje en kunnen daardoor erg agressief worden als u bij de plek des onheils in de buurt komt. Zij kunnen u steken, wat een pijnlijke onaangename ervaring is, en wanneer u allergisch bent zelfs zeer gevaarlijk. Wij raden u daarom sterk af om zelf een wespennest weg te halen.

Natuurlijk kunt u wel op voorhand proberen de wespen uit uw buurt te houden. Wij hebben een paar handige tips voor u op een rij gezet:

  • Dek vlees en zoete gerechten af als u buiten eet
  • Zorg voor lokaas zodat de wespen niet naar u of uw voedsel toe trekken
  • Maak geen heftige bewegingen met een wesp in de buurt om steken te voorkomen

Bel bij een wespenplaag naar 033 - 203 0954 en wij verwijderen binnen 24 uur uw wespennest.

Over het wespennest

Wist u dat in één wespennest wel meer dan vierduizend wespen kunnen zitten? Met een aantal wespen verdelgen bent u er dus nog niet! Het lokaliseren van een wespennest kan soms wat lastig zijn. Dat is geen probleem, wij kunnen u daarbij helpen. Wij willen u natuurlijk zo goed en snel mogelijk van alle wespenoverlast afhelpen. We willen namelijk allemaal genieten van lekker weer. Onze bestrijders gaan daarom bij de wespenbestrijding grondig te werk. Ze ontdoen u van een wespennest in huis, maar willen natuurlijk ook op alle andere plekken uw wespen bestrijden.

100% seizoensgarantie op wespenbestrijding in Amersfoort

Wij hanteren een seizoensgarantie. Dit houdt in dat wanneer een wespennest in hetzelfde seizoen terugkeert, het kosteloos een tweede keer verwijdert wordt. Bij het aanbreken van de winter sterven wespennesten vanzelf uit en dan vervalt dus de garantie. U bent met de 100% seizoensgarantie verzekerd van een blijvende oplossing voor uw wespenprobleem!

De seizoensgarantie geldt niet in de volgende gevallen:

  • Er is een nieuw wespennest op een andere locatie ontstaan
  • U heeft de adviezen van de wespenbestrijder niet opgevolgd
  • Het nieuwe wespennest is in een ander seizoen ontstaan
Vrijblijvend advies en offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een wespenbestrijder in Amersfoort? Bel dan direct 033 - 203 0954 of vul onderstaand formulier in voor advies, een offerte of voor het maken van een afspraak!

Veelvoorkomende wespenproblemen in Amersfoort

Bestrijden wespennest dak.

dinsdag 29 augustus 2017
Diederikhof, Amersfoort

Goedemiddag, Wij hebben een Frans wespennest in onze dakkapel zitten en er zitten er rondom bij de andere ook. Ze vliegen af en aan en kruipen er onderdoor naar binnen. Kunnen jullie een keer langs komen?

zondag 13 augustus 2017
Zandkreek, Amersfoort

Wij hebben een nest in de tuin onder de flonders. Kunt u deze verwijderen?

maandag 31 juli 2017
Kamerdalseberg, Amersfoort

Wij hebben last van wespen, er zit vermoedelijk een nest in de grond. Wat te doen?

maandag 3 juli 2017
Straat van Gibraltar, Amersfoort

Hallo, ik heb sinds kort last van een wespen. Ik zou graag het wespennest willen laten verwijderen. Hopelijk kunt u mij verder helpen.

woensdag 31 augustus 2016
Barchman Wuytierslaan, Amersfoort

Hallo, er is bij ons thuis een wespennest binnen (aan de bovenkant) in de (houten) kast die op het terras staat (locatie Vathorst, Amersfoort). Omvang was begin van de week ongeveer 10 cm als ik het moet inschatten. De wespen komen binnen via het ventilatieroostertje dat er in zit. Op welke termijn zou er iemand langs kunnen komen? Ik hoor graag van u.

donderdag 25 augustus 2016
Harderwijkkade, Amersfoort

Wij hebben het idee dat er een wespennest is ontstaan bij ons huis. Ze zoeken via de ventilatie de ingang. We zien continue wespen in en uit vliegen. We weten niet hoe lang het nest er al zit en of het al een nest is. Nu hebben we geprobeerd de ingang/uitgang de blokkeren door een papiertje ( die we zelf weer makkelijk kunnen verwijderen), dit heeft niet geholpen. Onze vraag: is er een wespennest en zo ja, kan dit nest verwijderd worden?

dinsdag 2 augustus 2016
Vollenhovekade, Amersfoort

Ik heb een wespennest in de spouwmuur op 1e verdieping vlak onder dakgoot. Gesignaleerd door bedrijf dat goten schoonmaakt. Op welke termijn kan er iemand langs komen?

donderdag 27 augustus 2015
Klarissenstraat, Amersfoort

Ik heb last van een wespennest in de gevel. Graag zou ik dit nest z.s.m. willen laten bestrijden. Ik hoor graag van u.

dinsdag 14 juli 2015
Schellingwoudegracht, Amersfoort

Ik heb een wespennest ontdekt in de muur, ik zou dit nest graag weg zien. Hopelijk kunt u mij hiermee helpen. Ik zie uw reactie graag tegemoet.

maandag 6 juli 2015
Hof der Kolommen, Amersfoort

Er blijkt zich een wespennest te vormen achter onze Houten gevelbekleding. Graag hoor ik welke mogelijkheden er zijn deze spoedig te bestrijden.

vrijdag 3 juli 2015
Sisselaarpad, Amersfoort

Ik heb een wespennest. Wat is uw advies?

maandag 29 juni 2015
Soesterweg, Amersfoort

Wespennest op zolder, onder de pannen. Wat te doen?

maandag 15 juni 2015
Boeroestraat, Amersfoort

Ik heb een wespennest onder de dakgoot. Kan ik de 'opening' dichtspuiten met pur? De wespen zijn zeer traag.

maandag 27 oktober 2014
Arnhemseweg, Amersfoort

Hallo, de wespen zijn al eens verwijderd uit de spouwmuur. De ongediertebestrijder heeft ze uit de muur gespoten met een spulletje en de gaten in huis gedicht. Maar er komen zo af en toe toch nog wespen tevoorschijn. Ik wil graag van dit probleem af, zeker omdat ze vaak op de slaapkamer van mijn zoontje of mijn slaapkamer langs komen. Het is nog een enkele keer en soms maanden niets. Maar word er niet blij van. Wat te doen?

dinsdag 8 april 2014
Achter de Kamp, Amersfoort

Ik denk dat ik een wespennest heb onder dakpannen. Ik heb er niet veel gezien (+/-10) maar ben gestoken toen ik een dakgoot inspecteerde. Kunt u ons helpen?

woensdag 23 oktober 2013
Bankastraat, Amersfoort

Goedemiddag, ik heb al een hele tijd last van wespen in de tuin. Gisteren ontdekte ik dat er een nest hing in het tuinhuisje. Nu het warmer wordt zitten we graag buiten, maar door de wespen gaat dat niet echt. Hopelijk kunt u z.s.m. langs komen om het nest te verwijderen.

woensdag 18 september 2013
Rubensstraat, Amersfoort

Ik heb last van wespen bij mijn dakpannen, wat te doen?

donderdag 1 augustus 2013
Sint Ansfridusstraat, Amersfoort