Wespenbestrijding Den Haag

Jouw lokale wespenbestrijder

Wespennest verwijderen in Den Haag? Mijn naam is Elroy en ik ben van Ongediertemeldpunt. Samen met mijn collega’s heb ik al 25.000 huishoudens en bedrijven geholpen. Een wespenplaag oplossen is onze specialiteit: zelf heb ik al 25 jaar ervaring! Bel of mail ons voor een afspraak en verwacht hulp van mij of van één van mijn enthousiaste teamleden.

9

Snel weer vrij van wespen?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende wespenbestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
100% seizoensgarantie
Hoge klanttevredenheid 9,0
070 - 217 1805
25+ jaar ervaring
25.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Wespennest Verwijderen

Jouw wespenbestrijder voor Den Haag

Wespenbestrijding in Den Haag gezocht? Dan moet je zonder aarzelen Elroy van Ongediertemeldpunt inschakelen. Hij weet precies hoe wespen zich gedragen en kan alle soorten wespennesten bestrijden: groot of klein! Hoe je contact met hem maakt? Je kunt hem bellen of mailen via Wespennest Verwijderen. Een afspraak is zo gemaakt! Meer weten over ons? Wij zijn onderdeel van Beestjes Kwijt en we beschikken over een landelijk netwerk van lokale wespenbestrijders. Zo kunnen wij elke woning of bedrijf in ons land goed bedienen als er sprake is van een wespenplaag!

Van welke wespen in Den Haag heb je last?

Wespenbestrijding is ons specialisme

Wat voor beestje vliegt er rond je hoofd? Is het een wesp? Of toch een bij? Kijk eens in onderstaand overzicht. Hier vind je alle wespensoorten terug die in Den Haag kunnen voorkomen. Herken je de wesp en ervaar je veel overlast? Dan moet je zonder meer wespenbestrijding Den Haag bellen of mailen voor een afspraak?

Vind je het lastig om de wesp te herkennen? Elroy van Ongediertemeldpunt staat altijd voor je klaar. Je kunt hem inschakelen voor een inspectie: hij zal dan kijken met welk insect jij te maken hebt. Is er inderdaad sprake van een wespenplaag? Dan krijg je een passend voorstel om de wespen aan te pakken. Jij beslist dan wat er mag gebeuren!

Wespen bestrijding in Den Haag

Op veilige en verantwoorde wijze wespen verwijderen in Den Haag

Den Haag krijgt om verschillende redenen veel bezoek uit zowel binnenland als buitenland. Zo trekken het Koninklijk Huis en het parlement natuurlijk veel bekijks, maar wie wil kan ook vermaak vinden in Madurodam, Sea Life of familiepark Drievliet. Helaas kunnen wespen de pret op alle mogelijke plekken in en rond de stad verstoren. 

Als de zomertijd aanbreekt, komen de wespen. Ze vallen mensen lastig in (pret-)parken of op terrasjes en paviljoentjes langs de kust. Ze komen voortdurend op drankjes, gebakjes en ijsjes af, tot grote ergernis van wie van het mooie weer probeert te genieten. En wie allergisch is voor wespengif zit al helemaal niet lekker...

Ook in de stad zelf worden zomergasten niet ongemoeid gelaten. Een kroegentocht én een wespenplaag? Nee, dank je. Zit er zelfs een wespennest in je Haagse woning of bedrijf? Dan komt het probleem wel héél dichtbij. Belangrijk is dan dat je een wespennest niet zelf probeert te verwijderen, anders kunnen de wespen zeer agressief reageren.

Zoek jij een lokale ongediertebestrijder voor wespen bestrijding in Den Haag? Eén die een wespennest zonder kleerscheuren kan verwijderen? Elroy van Ongediertemeldpunt is je dan graag van dienst! Je regelt een afspraak met hem door even te bellen of te mailen. Houd de wespen bij je gezin, klanten of personeel weg: neem nu contact op!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je wespen af!

9

Elroy, aangenaam

Jouw wespenverdelger

Goed dat je hier bent! Mijn naam is Elroy Kerklaan en ik ben van Ongediertemeldpunt. Achter mij staat een zeer professioneel team dat zeer bedreven is in het verdelgen van wespen en wespennesten. Wacht niet met bellen of mailen tot er iemand gestoken wordt: roep onze hulp in en je bent binnen een mum van tijd van de wespen verlost.

070 - 217 1805
Logo cpmv Logo vca

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Kosten wespenbestrijding Den Haag

Wespen bestrijden in Den Haag: de juiste prijs zó geregeld!

Als je op zoek bent naar een wespenbestrijder voor Den Haag, dan wil je voor zijn diensten een juiste en eerlijke prijs betalen. Gelukkig staat Elroy van Ongediertemeldpunt goed bekend bij zijn klanten. Hij zal de kosten duidelijk uiteenleggen, maar dan moet hij wel eerst meer details hebben over jouw wespenprobleem. De volgende vragen staan dan centraal:

  1. Hoe ernstig is de wespenplaag?
  2. Welke bestrijdingsmethode moet hier toegepast worden?
  3. Welke middelen moeten worden ingezet?
  4. Hoeveel tijd is nodig voor de wespenbestrijding?
  5. Hoeveel behandelingen moeten worden uitgevoerd?

Het is dus mogelijk dat jouw expert eerst moet langskomen voor een (korte) inspectie. Is het probleem eenmaal duidelijk, dan krijg je een eenduidige prijs aangeboden. Wil je toch alvast een prijs bij benadering ontvangen? Bel of mail dan nu met jouw wespenbestrijder. Je wordt altijd zo snel mogelijk geholpen!

070 - 217 1805
(lokaal tarief)

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
779 beoordelingen

Gerard hindriks uit Emmen

Vreeman ongedierte bestrijding, arnoud, is langs geweest. Je belde en ze proberen je snel te helpen. Ook de behandeling ging snel en erg effectief, d...

Lees de hele review

J. de vos uit Vuren

Mijn ervaring is goed, ze zouden eind van de ochtend komen maar stonden er al begin van de ochtend, toppie

Mandy uit Rijen

Wij hadden een wespen nest ontdekt om 16u, gebeld om 18u en de volgende dag was er al iemand. Zouden tussen 9u en 11u komen en om 9. 05 was er al iema...

Lees de hele review
Professional illustratie

Neem direct contact op!

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomende wespenproblemen in Den Haag

Ik heb op het balkon een lade kast staan die vol zit met wespen. Ik ben ook gestoken en zelfs in het ziekenhuis beland. Hoe kom ik van de wespen af?

3 maanden geleden

Zuid-Holland • Den Haag •

Sinds kort kom ik meerder wespen tegen bij het tuinhuisje. Om problemen te voorkomen wil ik een afspraak maken om de wespen te bestrijden in Den Haag.

3 maanden geleden

Zuid-Holland • Den Haag •

Ik zou graag jullie hulp inschakelen voor het verwijderen van een wespennest in Den Haag. Het betreft een wespennest met ingang onder de dakrand. Alvast bedankt.

3 maanden geleden

Zuid-Holland • Den Haag •

In de aanhechting tussen onze dakgoot en de muur van de buren zitten wespen. Het is niet te zien hoeveel en hoe groot het nest is. We willen graag jullie hulp inschakelen om ze te verwijderen in Den Haag.

3 maanden geleden

Zuid-Holland • Den Haag •

Een week geleden vlogen er plotseling meerdere wespen in de keuken. Nou zag ik gister dat ze door een opening bij de afzuigkap naar binnen vlogen. Is het zaak zo snel mogelijk in actie te komen of kan het wachten? Ik hoor graag uw advies.

3 maanden geleden

Zuid-Holland • Den Haag •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder