Wespenbestrijding Eindhoven

Jouw lokale wespenbestrijder

Wespennest verwijderen in Eindhoven? Mijn naam is Kees en ik ben van Traas Midden-Brabant. Samen met mijn collega’s heb ik al 10.000 huishoudens en bedrijven geholpen. Een wespenplaag oplossen is onze specialiteit: zelf heb ik al 15 jaar ervaring! Bel of mail ons voor een afspraak en verwacht hulp van mij of van één van mijn enthousiaste teamleden.

9

Snel weer vrij van wespen?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende wespenbestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
100% seizoensgarantie
Hoge klanttevredenheid 9,0
040 - 240 9977
15+ jaar ervaring
10.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Wespennest Verwijderen

Jouw wespenbestrijder voor Eindhoven

Vooral in de zomer is het raak: wespen kunnen op elke mogelijk plek in Eindhoven de rust verstoren. Vliegen er ook wespen in of rond jouw huis of bedrijf? Dan moet je bij Wespennest Verwijderen zijn! Wij zijn onderdeel van Beestjes Kwijt en we hebben een landelijk netwerk van lokale wespenbestrijders opgericht. Bel of mail je ons voor wespenbestrijding in Eindhoven? Dan komt Kees van Traas Midden-Brabant je heel graag helpen! Met zijn kennis en ervaring kom jij in no-time van de wespen af. Succes verzekerd!

Van welke wespen in Eindhoven heb je last?

Wespenbestrijding is ons specialisme

Wespen kunnen op een vervelende manier aanwezig zijn. Weet jij welke wespensoort er in of rond jouw woning of bedrijf vliegt? Om je op weg te helpen hebben we hier een overzicht staan met de meest voorkomende wespensoorten. Wespen bestrijden in Eindhoven? Onze wespenspecialist staat al klaar om zijn wagen in te springen!

Heb je moeite met het herkennen van de wespensoort? Gaat het überhaupt wel om een wesp? Kees van Traas Midden-Brabant kan je hier al bij helpen! Nodig hem uit voor een inspectie en hij zal de het beestje feilloos kunnen herkennen. Hierna krijg je vrijblijvend advies: mag wespenbestrijding Eindhoven de wespen meteen voor je aanpakken? Kom je tot een akkoord over de aanpak en de prijs, dan gaat de expert er zo snel mogelijk werk van maken.

Wespen bestrijding in Eindhoven

Gericht wespen verwijderen in Eindhoven dankzij de lokale professional 

Eindhoven is, als kloppend hart van de Brainport, de slimste stad van Nederland. Dit heeft Eindhoven vooral te danken aan de Technische Universiteit en de vele hogescholen. Geen wonder dus dat er dan ook zoveel studentenhuizen gevestigd zijn in Eindhoven. Helaas zijn dit vaak niet de schoonste woonplekken. Overal slingeren verpakkingen rond en de keuken wordt nauwelijks gepoetst. Dit kan vervelende indringers aantrekken. Wespen komen namelijk af op zoete etensresten en lege bierflesjes.

Eindhoven is niet alleen aantrekkelijk voor studenten. Er komen namelijk ook vele bezoekers naar het centrum van Eindhoven. De vele winkels en boetiekjes in de winkelstraat afgewisseld met de gezellige restaurantjes en cafés op De Markt kunnen helaas wespen aantrekken. Er zal maar een wesp in je drankje of op je broodje zitten.

Ook ondernemers in Eindhoven kunnen last krijgen van een wespenplaag. Misschien zit er op dit moment wel een nest in de spouwmuur of hangt deze onder de gevel van het bedrijfspand. Belangrijk is dan dat je het nest niet zelf probeert te verwijderen, anders kunnen de wespen agressief reageren.

Kees van Traas Midden-Brabant komt vrijwel dagelijks in Eindhoven om wespennesten te verwijderen. Ook jij kunt hem inschakelen voor jouw huis of bedrijf. Bel of mail hem voor een afspraak en hij staat zo voor de deur. Wespennesten verwijderen doet hij op professionele wijze en je krijgt ook advies over hoe je een volgende wespenplaag kunt voorkomen.

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je wespen af!

9

Kees, aangenaam

Jouw wespenverdelger

Als je ineens op wespen stuit, dan is dat wel even schrikken! De vraag is dan: hoe kom je op een verantwoorde wijze van ze af? Het is simpel: je belt of mailt mij, Kees Bruers van Traas Midden-Brabant. Ik kom zo snel mogelijk en ik neem al het nodige materiaal al mee. Reken erop dat de wespen heel snel verdwenen zullen zijn!

040 - 240 9977

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Kosten wespenbestrijding Eindhoven

Wespen bestrijden in Eindhoven? Voor iedereen een eerlijke prijs

Een wespennest kan voor veel problemen zorgen. In het ergste geval wordt er iemand gestoken die allergisch is voor wespengif! Een wespenprobleem vraagt dus om een snelle oplossing, maar wat betaal je hiervoor? Jouw wespenbestrijder voor Eindhoven zal een berekening maken op basis van de volgende vragen:

  1. Hoe ernstig is de wespenplaag?
  2. Welke bestrijdingsmethode moet worden toegepast?
  3. Welke middelen moeten gebruikt worden?
  4. Hoeveel tijd zal de ingreep in beslag nemen?
  5. Zijn er meerdere behandelingen nodig?

Het aantal behandelingen is (mede) afhankelijk van de grootte van het wespennest. Maak je echter geen zorgen, want wespenbestrijder Kees van Traas Midden-Brabant rekent altijd voor iedereen een eerlijke prijs. Ga je akkoord met deze prijs en mag de expert aan de oplossing beginnen? Dan ben jij in no-time van de wespen af!

040 - 240 9977
(lokaal tarief)

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
779 beoordelingen

Roel den hollander uit Heerlen

Afspraak gemaakt met ted debets, netjes op tijd en goed werk geleverd! Netjes een wespennest verwijdert.

Van summeren uit Tilburg

Snel contact. Ook in de avond. Afspraak kon op korte termijn.

A.a. van dijk-veldhuis uit 3991 wj houten

Prima. Vriendelijk en snel.

Professional illustratie

Neem direct contact op!

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomende wespenproblemen in Eindhoven

In het huis dat ik verhuur is een wespennest gesignaleerd. Kunt u helpen met wespen bestrijding in Eindhoven?

3 maanden geleden

Noord-Brabant • Eindhoven •

Ik ben nu al twee keer gestoken door een wesp en vermoed nu een wespennest in de tuin. Daarom schakel ik jullie hulp in. Wanneer kunnen jullie langs komen om de wespen te bestrijden in Eindhoven? Bij voorbaat dank.

3 maanden geleden

Noord-Brabant • Eindhoven •

Ik heb meerdere wespen op zolder zien vliegen en ben bang dat er ergens een wespennest zit. Moet ik zo snel mogelijk actie ondernemen of kan ik rustig afwachten? Ik ontvang graag uw advies.

3 maanden geleden

Noord-Brabant • Eindhoven •

Ik heb een wespennest in schoorsteen op 2e verdieping. Wat te doen?

3 maanden geleden

Noord-Brabant • Eindhoven •

Ik wil een afspraak maken voor wespenbestrijding in Eindhoven. Het betreft een wespennest in de spouwmuur van de bijkeuken. Alvast hartelijk dank.

3 maanden geleden

Noord-Brabant • Eindhoven •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder