Uw lokale wespenbestrijder in Eindhoven

Wespen, iedereen kent ze en heeft een hekel aan ze! In de zomer zijn wespen zeer actief en hun nesten kunnen voor veel onrust zorgen. Wij kunnen u snel van deze vervelende beestjes afhelpen, door hun wespennest te verwijderen. Voor wespenbestrijding in Eindhoven staan we vaak al binnen 24 uur na een melding voor uw deur zodat u geen minuut langer uit uw tuin of huis wordt verjaagd.

In Eindhoven werken we samen met Traas Midden-Brabant. Onze wespenbestrijder helpt u op effectieve wijze van wespen af en hanteert bovendien 100% seizoensgarantie. Al onze wespenbestrijders zijn gediplomeerd, werken via de opgestelde richtlijnen en hebben milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

Een wespenplaag, wat nu?

Het kan voorkomen dat u in de zomer last heeft van een wespenplaag. Wespen komen namelijk af op zoet voedsel en drinken, wat in warme periodes veelvuldig wordt genuttigd. Wie houdt er nou niet van een lekker ijsje of koud drankje?

Wespen bouwen op aangename plekken graag een wespennest. Dit kan rondom uw huis zijn, uw bedrijf of op openbare plaatsen. De diertjes zijn echter ook erg gesteld op hun zorgvuldig gemaakte plekje en kunnen daardoor erg agressief worden als u bij de plek des onheils in de buurt komt. Zij kunnen u steken, wat een pijnlijke onaangename ervaring is, en wanneer u allergisch bent zelfs zeer gevaarlijk. Wij raden u daarom sterk af om zelf een wespennest weg te halen.

Natuurlijk kunt u wel op voorhand proberen de wespen uit uw buurt te houden. Wij hebben een paar handige tips voor u op een rij gezet:

  • Dek vlees en zoete gerechten af als u buiten eet
  • Zorg voor lokaas zodat de wespen niet naar u of uw voedsel toe trekken
  • Maak geen heftige bewegingen met een wesp in de buurt om steken te voorkomen

Bel bij een wespenplaag naar 040 - 240 9977 en wij verwijderen binnen 24 uur uw wespennest.

Over het wespennest

Wist u dat in één wespennest wel meer dan vierduizend wespen kunnen zitten? Met een aantal wespen verdelgen bent u er dus nog niet! Het lokaliseren van een wespennest kan soms wat lastig zijn. Dat is geen probleem, wij kunnen u daarbij helpen. Wij willen u natuurlijk zo goed en snel mogelijk van alle wespenoverlast afhelpen. We willen namelijk allemaal genieten van lekker weer. Onze bestrijders gaan daarom bij de wespenbestrijding grondig te werk. Ze ontdoen u van een wespennest in huis, maar willen natuurlijk ook op alle andere plekken uw wespen bestrijden.

100% seizoensgarantie op wespenbestrijding in Eindhoven

Wij hanteren een seizoensgarantie. Dit houdt in dat wanneer een wespennest in hetzelfde seizoen terugkeert, het kosteloos een tweede keer verwijdert wordt. Bij het aanbreken van de winter sterven wespennesten vanzelf uit en dan vervalt dus de garantie. U bent met de 100% seizoensgarantie verzekerd van een blijvende oplossing voor uw wespenprobleem!

De seizoensgarantie geldt niet in de volgende gevallen:

  • Er is een nieuw wespennest op een andere locatie ontstaan
  • U heeft de adviezen van de wespenbestrijder niet opgevolgd
  • Het nieuwe wespennest is in een ander seizoen ontstaan
Vrijblijvend advies en offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een wespenbestrijder in Eindhoven? Bel dan direct 040 - 240 9977 of vul onderstaand formulier in voor advies, een offerte of voor het maken van een afspraak!

Veelvoorkomende wespenproblemen in Eindhoven

We hebben de laatste week regelmatig wespen in de badkamer, wat ons bevreemd omdat alles goed dicht zit. Enige wat een open verbinding heeft is het afzuigpunt van de ventilatie. Ik zou het fijn vinden als het eea gecheckt wordt in het dakbeschot bij de inblaas en uitstroomopeningen.

maandag 7 augustus 2017
Remuslaan, Eindhoven

Wespennest in spouwmuur, net onder het dak. In de zomer geen last gehad dus dachten "laat maar zitten". Nu deze week al twee keer gestoken door een wesp. Kunt u een keer langskomen?

vrijdag 14 oktober 2016
Roostenlaan, Eindhoven

Heb in mijn schuur een vrij klein wespennest. Kunt u langskomen?

zaterdag 20 augustus 2016
Lakerstraat, Eindhoven

We denken dat we een wespennest hebben, we vroegen ons af of jullie langs kunnen komen.

maandag 15 augustus 2016
Stevinstraat, Eindhoven

Hallo, Ik heb een wespennest in de tuin, vermoedelijk in de grond onder snoeiafval. Zou u me kunnen helpen deze met spoed te verwijderen? Hoor graag van U.

woensdag 6 juli 2016
Willem de Bruynstraat, Eindhoven

Kunt u een nagaan of er een wespennest bij onze dakkapel zit en deze eventueel verwijderen.

maandag 31 augustus 2015
Maansteen, Eindhoven

Wespennest voorkant huis, wat te doen?

vrijdag 17 juli 2015
Kosmoslaan, Eindhoven

We hebben een wespennest onder het rolluik van een raam op de eerste verdieping. Zou dit kunnen worden verwijderd? Alvast bedankt!

zondag 5 juli 2015
Lyonhof, Eindhoven

Wij hebben op zolder steeds kleine dode wespen op de vensterbank liggen, kunnen jullie contact opnemen voor een afspraak?

woensdag 1 juli 2015
Grashoen, Eindhoven

We hebben net een huis gekocht en er blijkt een wespennest onder het dak te zitten, we vinden regelmatig dode wespen in huis. Heeft het zin om het nest nu weg te laten halen of kunnen we beter wachten of het nest er in het voorjaar nog zit?

donderdag 9 oktober 2014
Heerkensveld, Eindhoven

We hebben gister een wespennest ontdekt, althans de plek waar de wespen in en uit vliegen. Aangezien dit vlakbij een raam is en ik 2 kleine kinderen heb, wil ik het nest zsm laten verwijderen. Op welke termijn is dit mogelijk?

vrijdag 8 augustus 2014
Roerstraat, Eindhoven

Graag uw advies en eventuele kosten. Op dit moment vliegt er steeds slechts een wesp onder de werkkast op het balkon. Hij vliegt steeds op en neer, dus vermoedelijk is hij momenteel een nest aan het bouwen. De precieze invliegopening nog niet gevonden. Is het gunstiger nu deze wesp te bestrijden of moet gewacht worden tot het er meer zijn? Hoor graag van u.

dinsdag 13 mei 2014
Elgarstraat, Eindhoven

We hebben een wespennest in een boom in onze achtertuin. Het nest hangt 2.20 meter boven de grond tussen de boombladeren. Kunnen jullie het nest vandaag verwijderen? Bedankt.

maandag 5 augustus 2013
Pasteurlaan, Eindhoven

Dag, Wij hebben bijen op zolder, wij zuigen ze met een stofzuiger op maar blijven natuurlijk terugkomen. Waar ze vandaan komen weten we niet. Zou u ons hierbij kunnen helpen? 

vrijdag 2 augustus 2013
Jan van Eyckgracht, Eindhoven

Hallo, Ik zoek hulp bij het doden van wespen in mijn huis. Ik weet niet waar het wespennest zit, maar zou heel graag zo snel mogelijk geholpen worden!

zaterdag 27 juli 2013
Gulbergsven, Eindhoven

Ik heb vandaag een groot wespennest onder de dakgoot aan de voor kant van ons huis gevonden die ik graag zo snel mogelijk zou laten verwijderen.

zaterdag 27 juli 2013
Geleenhof, Eindhoven

Ik heb een wespennest in schoorsteen op 2e verdieping. Wat te doen?

zaterdag 20 juli 2013
Loostraat, Eindhoven