Wie wij zijn?

Beestjes Kwijt biedt een landelijk netwerk van lokale wespenbestrijding en -preventie specialisten die u snel van dienst kunnen zijn. Onze bestrijders kunnen al binnen 24 uur op de stoep staan. Onze speciaal geselecteerde bestrijdingsdiensten kunnen u op een veilige manier vakkundig van wespennesten verlossen.

Onze werkwijze

Als u belt naar 085 - 051 6888 of het contactformulier op de website invult wordt uw telefoontje of mail aan de hand van uw postcode direct doorgeschakeld naar onze wespenbestrijders bij u in de buurt. U kunt uw probleem of vraag doorgeven aan deze bestrijder. Aan de hand van uw vraag of probleem komen wij in actie met het maken van een offerte, uitvoeren van een inspectie of het direct inplannen van een wespenbestrijding.

Informatie en contact

De gespecialiseerde, door Beestjes Kwijt lokaal geselecteerde ongediertebestrijders beschikken over jarenlange praktijkervaring en gebruiken de nieuwste en efficiëntste methodes om wespennesten veilig en vakkundig te verwijderen, vanzelfsprekend altijd met respect voor de omgeving en het milieu. Alle ongediertebestrijders hebben een afgeronde vakopleiding en werken volgens de geldende Nederlandse en Europese regelgeving. Zij staan dag en nacht voor u klaar als acute hulp noodzakelijk is, zo nodig ook in het weekend. Neem telefonisch contact op via 085 - 051 6888 of via het contactformulier en vraag om advies of een offerte.