Uw lokale wespenbestrijder in Breda

Wespen, iedereen kent ze en heeft een hekel aan ze! In de zomer zijn wespen zeer actief en hun nesten kunnen voor veel onrust zorgen. Wij kunnen u snel van deze vervelende beestjes afhelpen, door hun wespennest te verwijderen. Voor wespenbestrijding in Breda staan we vaak al binnen 24 uur na een melding voor uw deur zodat u geen minuut langer uit uw tuin of huis wordt verjaagd.

In Breda werken we samen met Vennink Bedrijfshygiëne. Onze wespenbestrijder helpt u op effectieve wijze van wespen af en hanteert bovendien 100% seizoensgarantie. Al onze wespenbestrijders zijn gediplomeerd, werken via de opgestelde richtlijnen en hebben milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

Een wespenplaag, wat nu?

Het kan voorkomen dat u in de zomer last heeft van een wespenplaag. Wespen komen namelijk af op zoet voedsel en drinken, wat in warme periodes veelvuldig wordt genuttigd. Wie houdt er nou niet van een lekker ijsje of koud drankje?

Wespen bouwen op aangename plekken graag een wespennest. Dit kan rondom uw huis zijn, uw bedrijf of op openbare plaatsen. De diertjes zijn echter ook erg gesteld op hun zorgvuldig gemaakte plekje en kunnen daardoor erg agressief worden als u bij de plek des onheils in de buurt komt. Zij kunnen u steken, wat een pijnlijke onaangename ervaring is, en wanneer u allergisch bent zelfs zeer gevaarlijk. Wij raden u daarom sterk af om zelf een wespennest weg te halen.

Natuurlijk kunt u wel op voorhand proberen de wespen uit uw buurt te houden. Wij hebben een paar handige tips voor u op een rij gezet:

  • Dek vlees en zoete gerechten af als u buiten eet
  • Zorg voor lokaas zodat de wespen niet naar u of uw voedsel toe trekken
  • Maak geen heftige bewegingen met een wesp in de buurt om steken te voorkomen

Bel bij een wespenplaag naar 076 - 205 0816 en wij verwijderen binnen 24 uur uw wespennest.

Over het wespennest

Wist u dat in één wespennest wel meer dan vierduizend wespen kunnen zitten? Met een aantal wespen verdelgen bent u er dus nog niet! Het lokaliseren van een wespennest kan soms wat lastig zijn. Dat is geen probleem, wij kunnen u daarbij helpen. Wij willen u natuurlijk zo goed en snel mogelijk van alle wespenoverlast afhelpen. We willen namelijk allemaal genieten van lekker weer. Onze bestrijders gaan daarom bij de wespenbestrijding grondig te werk. Ze ontdoen u van een wespennest in huis, maar willen natuurlijk ook op alle andere plekken uw wespen bestrijden.

100% seizoensgarantie op wespenbestrijding in Breda

Wij hanteren een seizoensgarantie. Dit houdt in dat wanneer een wespennest in hetzelfde seizoen terugkeert, het kosteloos een tweede keer verwijdert wordt. Bij het aanbreken van de winter sterven wespennesten vanzelf uit en dan vervalt dus de garantie. U bent met de 100% seizoensgarantie verzekerd van een blijvende oplossing voor uw wespenprobleem!

De seizoensgarantie geldt niet in de volgende gevallen:

  • Er is een nieuw wespennest op een andere locatie ontstaan
  • U heeft de adviezen van de wespenbestrijder niet opgevolgd
  • Het nieuwe wespennest is in een ander seizoen ontstaan
Vrijblijvend advies en offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een wespenbestrijder in Breda? Bel dan direct 076 - 205 0816 of vul onderstaand formulier in voor advies, een offerte of voor het maken van een afspraak!

Veelvoorkomende wespenproblemen in Breda

Beste, ik vermoed een wespennest te hebben op zolder omdat we nu al 4 x een wesp tegen het dakraam aan de binnenkant hebben gezien. Ik zou alleen niet weten waar dat dit nest zit. Is dat iets wat jullie kunnen achterhalen en ook direct kunnen verwijderen? Ik hoor graag van u.

maandag 16 april 2018
Mandenmakerstraat, Breda

We hebben last van muizen tussen vloer en plafond (jaren 30 huis). Mijn man heeft een stukje van de vloer open gemaakt om gif te strooien en ondekte toen een groot wespennest. We willen graag zowel de muizen (want het gif helpt niet) als het wespennest bestrijden. Ik hoor graag van u.

zaterdag 12 november 2016
Nonnenveld, Breda

Ik heb een wespennest in houtopslag in de tuin. Groot deel blootgelegd en kan het nestje goed zien. Kunnen jullie een keer langs komen?

maandag 25 juli 2016
Nijenrodestraat, Breda

Goedenavond, wij hebben zojuist een wespennest ontdekt onder het afdakje bij de voordeur. Waarschijnlijk is het voor u een klein klusje om dit nest te verwijderen. Het is een plek waar je heel eenvoudig bij kunt. Graag wil ik met u een afspraak maken om het nest te verwijderen. Ik hoor graag van u.

donderdag 7 juli 2016
Gastakker, Breda

Wespen onder dakgoot kruipen onder dak. Wat te doen?

dinsdag 4 augustus 2015
Antwerpenstraat, Breda

Wespennest op balkon, wat te doen?

zondag 2 augustus 2015
Teteringsedijk, Breda

Hallo, ik heb al een tijd last van wespen en ben er helemaal klaar mee. Kunt u spoedig langs komen om dit nest te verwijderen?  Ik zie uw reactie graag tegemoet.

maandag 6 juli 2015
Maasdijk, Breda

We hebben een wespennest maar we weten niet precies waar. We zien wat gaatjes tussen de stenen en onder de dakgoot en we denken dat het nest onder de eerste dakpan zit. We hebben al schuimspray en poeder geprobeerd maar dat werkt niet. Er blijven wespen komen. Graag hoor ik uw advies.

woensdag 1 juli 2015
Zeggeveen, Breda

Wij hebben een wespennest in een vogelhuis. Graag ontvangen wij de mogelijkheden.

woensdag 1 juli 2015
Hoog Zand, Breda

Hallo, Ik heb een wespennest ontdekt. Ik hoor ze zoemen, in en uit vliegen en lopen. Wat kunnen jullie voor mij betekenen?

zondag 28 juni 2015
Papegaai, Breda

Wespennest in spouwmuur van een aanbouw. Kunnen jullie een keer langs komen?

woensdag 19 november 2014
Talmastraat, Breda

Wij hebben een wespennest naast de schuurdeur achter een verkeersbord, omdat er veel wespen uitkomen. Ik hoor graag wat uw advies is.

zondag 31 augustus 2014
Iepstraat, Breda

Geachte deskundige, Onder een Laurier zit denk ik een wespennest. Het is er best donker dus zeker weet ik niet of het een wesp is. Bij het snoeien, afgelopen zaterdag trapte mijn zoon er op, door snel weg te lopen is hij niet geprikt. Kan een bij ook in de grond zitten? Onder deze Laurier laten we vaak het snoeisel liggen, zodat we ook geen in of uitgang kunnen vinden. Lastige dus. Hoop van u te horen.

maandag 25 augustus 2014
Kapelstraat, Breda

Beste, wij hebben een aantal dagen last van wespen rondom en in ons huis. Ik ben bang dat er een nestje zit in ons dak, bij onze aangebouwde keuken. Ze komen langs (achter) het pvc naar binnen, via het dak in de hoek. Wat te doen?

maandag 4 augustus 2014
Philips Vingboonsstraat, Breda

Graag verneem ik hoe jullie een wespennest gaan verwijderen waarbij het nest niet zichtbaar is omdat deze zich in de overstek bevindt.

dinsdag 13 augustus 2013
Vondelstraat, Breda

Wespennest ingang is in ventilatie rooster buitenmuur (2x gemetselde baksteen met tussenruimte). De spouw is recent geïsoleerd, waardoor het nest niet heel ver van opening verwijderd kan zijn. Nest is ca. 3 weken oud.

zondag 4 augustus 2013
Cimburgalaan, Breda

Wespen in de spouwmuur door 3 gaten.

zaterdag 3 augustus 2013
Asterdkraag, Breda

Wij hebben een wespennest onder de dakgoot ontdekt en zijn benieuwd wat jullie hiertegen kunnen doen. Bvd. Voor uw reactie

maandag 29 juli 2013
Muiderslotstraat, Breda

1 wespennest(je) achter boegboard tussen plafond en plat dak. Graag hoor ik van u wanneer u langs kunt komen.

vrijdag 26 juli 2013
Piet Avontuurstraat, Breda

Kunt u contact met mij opnemen mbt het verwijderen van een wespennest in mijn woning/bijkeuken. bvd voor uw spoedige reactie.

vrijdag 19 juli 2013
P.C. Hooftstraat, Breda