Wespenbestrijding Breda

Jouw lokale wespenbestrijder

Wespennest verwijderen in Breda? Hallo, ik ben Mark van Vennink Bedrijfshygiëne en ik ben de wespenbestrijder voor Breda. Heb je last van wespen? Ik heb 15 jaar ervaring met wespen verwijderen en heb al 12.000 huishoudens en bedrijven geholpen! Bel of mail me voor een een afspraak. Ik stop niet voordat jouw wespenplaag is opgelost!

9

Snel weer vrij van wespen?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende wespenbestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
100% seizoensgarantie
Hoge klanttevredenheid 9,0
076 - 205 0816
15+ jaar ervaring
12.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Wespennest Verwijderen

Jouw wespenbestrijder voor Breda

Wespenbestrijding in Breda noodzakelijk? Dan helpt Wespennest Verwijderen je graag aan een lokale wespenbestrijder. Mark van Vennink Bedrijfshygiëne staat al voor je klaar! Hij kan nesten van elke wespensoort op een veilige en vakkundige manier verwijderen. Hier rekent hij een eerlijke en duidelijke prijs voor! Hoe komen wij aan experts van dit kaliber? Wij zijn onderdeel van Beestjes Kwijt en wij werken met een landelijk netwerk van lokale wespenbestrijders. Op korte termijn hulp nodig? Bel of mail ons voor een afspraak en jouw expert komt zo snel mogelijk aanbellen!

Van welke wespen in Breda heb je last?

Wespenbestrijding is ons specialisme

Wat voor wesp vliegt er in of rond je woning of bedrijf? Is het een gewone wesp of een Duitse wesp? Of is het misschien een hoornaar? In onderstaand rijtje vind je de meest voorkomende wespensoorten in Breda netjes gerangschikt. Kun jij de wespensoort herkennen? Dan kun je jouw wespenprobleem ook beter omschrijven!

Toch moeite met het herkennen van de wespensoort? Geen probleem, want Mark van Vennink Bedrijfshygiëne kan dat wel! Bel of mail hem voor een afspraak en hij komt bij je langs voor een (korte) inspectie. Wil je de wespen meteen aanpakken? Regel het dan meteen met hem! Wespenbestrijding in Breda vindt altijd op een verantwoorde en professionele manier plaats.

Wespen bestrijden in Breda

Wespen verwijderen in Breda: verantwoord en snel door jouw lokale expert

De vijf hogescholen en twee universiteiten tellen samen ruim 21.000 studenten. Overdag vind je ze op de gezellige terrasjes en ‘s nachts bevinden ze zich in een van de vele cafés. Jammer genoeg kan het voorkomen dat deze gezellige boel wordt verstoord door een wespenplaag. Een lekker hapje eten of in de zomer afkoelen met een ijsje zit er dan niet altijd in.

Ook rondom Breda kunnen er plagen van wespen optreden, want de stad wordt omringd door water, parken en bossen. Door het vele afval dat bezoekers achter kunnen laten krijgen wespen in al deze gebieden vrij spel. Ook door de stad zelf lopen singels, waardoor de kans op een wespenplaag in woonwijken en bedrijven toeneemt.

Voor wie bang is voor wespen kan het leven in Breda dan een stuk minder aangenaam worden. Er zijn zelfs mensen die allergisch zijn voor wespengif. Deze mensen kunnen flink ziek worden zodra ze gestoken worden door een wesp. Zorg er daarom voor dat een wespenplaag zo snel mogelijk bestreden wordt.

Bij Mark van Vennink Bedrijfshygiëne ben je dan aan het juiste adres. Deze professionele bestrijder helpt je namelijk graag bij het wespen bestrijding in Breda. Hij komt zo snel mogelijk naar jouw huis of bedrijf om korte metten te maken met de wespen. Vertrouw op zijn kennis en ervaring! Bel of mail ons nu voor een afspraak op zeer korte termijn.

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je wespen af!

9

Mark, aangenaam

Jouw wespenverdelger

Mark Vennink is de naam en ik werk als wespenverdelger bij mijn eigen bedrijf: Vennink Bedrijfshygiëne. Zoek jij een professional die precies weet hoe wespen en wespennesten verdelgd moeten worden? Dan bel of mail je mij voor een afspraak! Ik kan plagen van elke wespensoort behandelen en ik geef je nuttige adviezen om nieuwe plagen te voorkomen.

076 - 205 0816
Logo cpmv

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Kosten wespenbestrijding Breda

Reken op jouw wespenbestrijder voor Breda voor een eerlijke prijs

De kosten voor het wespen bestrijden in Breda kunnen per opdracht verschillen. Niet alle plagen zijn namelijk even ernstig. Neem daarom gerust contact op met Mark van Vennink Bedrijfshygiëne als je een prijs bij benadering wilt ontvangen. Maak je meteen een afspraak, dan zal hij een precieze berekening kunnen maken waarbij de volgende punten meespelen:

  1. De ernst van de wespenplaag
  2. De gekozen bestrijdingsmethode
  3. De benodigde middelen
  4. De benodigde tijd om het wespenprobleem op te lossen
  5. Het aantal behandelingen

Voor wespen bestrijden in Breda wordt op deze manier altijd een eerlijke prijs berekend. Ga je akkoord met de kosten en met de voorgestelde aanpak van de specialist? In veel gevallen zal hij dezelfde dag nog aan de oplossing kunnen werken. Meer weten over de kosten? Bel of mail Mark en hij beantwoordt al je vragen.

076 - 205 0816
(lokaal tarief)

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
779 beoordelingen

Marja van dijk uit Houten

Een snelle afspraak en ook snelle behandeling..

Connie versluis uit Leerdam

Binnen 10 minuten waren de wespennesten onschadelijk gemaakt. Tot dusver zijn de wespen ook niet teruggekomen. Wel kwam de bestrijder een half uur te...

Lees de hele review

Marianne braun uit Oisterwijk

Traas midden-brabant

Professional illustratie

Neem direct contact op!

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomende wespenproblemen in Breda

In het ventilatierooster bij de buitenmuur is een ingang van een wespennest. De spouw is recent geïsoleerd, waardoor het nest niet heel ver van opening verwijderd kan zijn. Het nest is ongeveer 3 weken oud.

3 maanden geleden

Noord-Brabant • Breda •

Wij hebben een wespennest onder de dakgoot ontdekt en zijn benieuwd wat jullie hiertegen kunnen doen. Ik woon in Breda. Ik zie uw reactie graag tegemoet.

3 maanden geleden

Noord-Brabant • Breda •

Het wespennest zit in even gleuf in de muur op het dakterras. Ik heb vandaag een bestrijdingsmiddel tegen wespen gebruikt, maar het heeft weinig resultaat opgeleverd. Wat zijn de kosten van verwijderen? Alvast bedankt.

3 maanden geleden

Noord-Brabant • Breda •

Ik heb een wespennest(je) achter de boeiboord tussen het plafond en het dak. Graag hoor ik van u wanneer u langs kunt komen, om het wespennest te verwijderen in Breda.

3 maanden geleden

Noord-Brabant • Breda •

Kunt u contact met mij opnemen m.b.t. het verwijderen van een wespennest in mijn woning/bijkeuken in Breda. Het wespennest is redelijk groot.

3 maanden geleden

Noord-Brabant • Breda •

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder