Wespenbestrijder Arnhem: snel lokale hulp

Wespen, iedereen kent ze en heeft een hekel aan ze! In de zomer zijn wespen zeer actief en hun nesten kunnen voor veel onrust zorgen. Wij kunnen u snel van deze vervelende beestjes afhelpen, door hun wespennest te verwijderen. Wespenbestrijding Arnhem staat vaak al binnen 24 uur na een melding voor uw deur zodat u geen minuut langer uit uw tuin of huis wordt verjaagd.

In Arnhem werken we samen met OBI Property Care Ongediertebestrijding & Inspectie. Al onze wespenbestrijders zijn gediplomeerd, werken via de opgestelde richtlijnen en hebben milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Onze wespenbestrijder helpt u op effectieve wijze van wespen af en hanteert bovendien 100% seizoensgarantie.

Seizoensgarantie op wespenbestrijding Arnhem

Wij hanteren een honderd procent seizoensgarantie. Dit houdt in dat wanneer een wespennest in hetzelfde seizoen terugkeert, het kosteloos een tweede keer verwijdert wordt. Bij het aanbreken van de winter sterven wespennesten vanzelf uit en dan vervalt dus de garantie. U bent met de 100% seizoensgarantie verzekerd van een blijvende oplossing voor uw wespenprobleem in Arnhem!

De seizoensgarantie geldt niet in de volgende gevallen:

  • Er is een nieuw wespennest op een andere locatie ontstaan
  • U heeft de adviezen van de wespenbestrijder niet opgevolgd
  • Het nieuwe wespennest is in een ander seizoen ontstaan

Wespennest verwijderen in Arnhem: pas op!

Wespen bouwen op aangename plekken graag een wespennest. Dit kan rondom uw huis zijn, uw bedrijf of op openbare plaatsen in Arnhem zijn. De diertjes zijn echter ook erg gesteld op hun zorgvuldig gemaakte plekje en kunnen daardoor erg agressief worden als u bij de plek des onheils in de buurt komt. Zij kunnen u steken, wat een pijnlijke onaangename ervaring is, en wanneer u allergisch bent zelfs zeer gevaarlijk. Wij raden u daarom sterk af om zelf een wespennest te verwijderen. 

Natuurlijk kunt u wel op voorhand proberen de wespen uit uw buurt te houden. Wij hebben een paar handige tips voor u op een rij gezet:

  • Dek vlees en zoete gerechten af als u buiten eet
  • Zorg voor lokaas zodat de wespen niet naar u of uw voedsel toe trekken
  • Maak geen heftige bewegingen met een wesp in de buurt om steken te voorkomen

Met wespenbestrijding Arnhem is een oplossing dichtbij. Bel voor wespen bestrijden in Arnhem naar 026 - 203 0677 en wij verwijderen binnen 24 uur uw wespennest.

Over wespen bestrijden Arnhem

Hinder van wespen komt vaak voor doordat er een wespennest in de buurt aanwezig is. Wist u dat in één wespennest wel meer dan vierduizend wespen kunnen zitten? Met een aantal wespen verdelgen bent u er dus nog niet! Het lokaliseren van een wespennest kan soms wat lastig zijn. Dat is geen probleem, wij kunnen u daarbij helpen. Wij willen u natuurlijk zo goed en snel mogelijk van alle wespenoverlast afhelpen. We willen namelijk allemaal genieten van lekker weer. Onze wespenverdelger in Arnhem gaat daarom bij de wespenbestrijding grondig te werk. Ze ontdoen u van een wespennest in huis, maar willen natuurlijk ook op alle andere plekken uw wespen bestrijden.

Vrijblijvend advies en offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een wespenbestrijder in Arnhem? Bel dan direct 026 - 203 0677 of vul onderstaand formulier in voor advies, een offerte of voor het maken van een afspraak!

Veelvoorkomende wespenproblemen in Arnhem

In ons kantoorgebouw, vliegen vaak wespen naar binnen. Er moet ergens in de buurt een nest zitten. Zodra de ramen opengaan zijn de wespen binnen. We hebben al eerder een bedrijf ernaar laten kijken, maar dat heeft niet veel opgeleverd. Er moet eigenlijk gedegen onderzocht worden waar buiten, in de buurt van het raam het nest zit. Kunt u iets voor ons betekenen. Graag ontvang ik uw plan.

maandag 16 oktober 2017
Zypendaalseweg, Arnhem

Beste Beestjes kwijt, Wij hebben een wespennest in de spouwmuur zitten. We hebben zelf al enkele dagen bestrijdingsmiddel in de ingang gespoten. Helaas wel erg veel " versufte en dode" wespen in huis maar het nest blijft in gebruik. Al zijn de aantallen wespen al wel 10 keer minder :-) Kunt u aangeven wat u voor ons kan betekenen? Alvast bedankt voor uw reactie.

woensdag 13 september 2017
Eduard van Beinumlaan, Arnhem

Hallo, wij hebben een wespennest bij ons buiten op het balkon zitten. Ze zitten in het rolluik, al een behoorlijke tijd, maar het duurde even voordat wij er achterkwamen dat het ook echt een nest was. Kunt u het nest inactief maken? Ik hoor graag van u.

maandag 3 juli 2017
Ir. J.P. van Muijlwijkstraat, Arnhem

Er zit een wespennest op het balkon vier hoog. Het nest zit er net pas. Wat te doen?

maandag 3 juli 2017
IJssellaan, Arnhem

Er zit zover ik kan zien een wepsennest onder de houten vloer van mijn zolder. Kunt u een keer langs komen?

zaterdag 1 juli 2017
Rosendaalseweg, Arnhem

Goedendag, Ik heb last van wespen, het nest zit in een biels voor in mijn tuin en ben al een keer gestoken. Kunnen jullie mij hierbij helpen?

maandag 26 juni 2017
Lieshoutstraat, Arnhem

Hallo, wij hebben een wespennest onder de dakrand en zouden deze graag verwijderd hebben. Alvast bedankt voor uw reactie

zondag 17 juli 2016
Wielewaalstraat, Arnhem

Wij hebben een wespennest in de tuin. Wat te doen?

maandag 4 juli 2016
Panheelstraat, Arnhem

Hallo, Ik heb een wespennest in het plafond van de carport. De wespen kruipen tussen de platen en hebben blijkbaar een nest in de holle ruimte van het plafond gebouwd. Ik ben benieuwd hoe jullie bestrijden.

donderdag 30 juni 2016
Noordkriek, Arnhem

Wij hebben waarschijnlijk een klein wespennest onder het dak. Is er een mogelijkheid dat iemand kan komen kijken en kan adviseren wat wij moeten doen? Is dat ook vrijblijvend? Alvast bedankt voor uw moeite.

vrijdag 24 juni 2016
Ijlsthof, Arnhem

Wespennest in de schuur, wat is uw advies?

zaterdag 11 juli 2015
Zierikzeestraat, Arnhem

Bestrijden wespennest.

maandag 6 juli 2015
Everwijnlaan, Arnhem

Wespennest, wat te doen?

donderdag 2 juli 2015
Binnenvaart, Arnhem

Wij hebben een wespennest in/aan de heg (klimop aan metalen scherm). Doorsnede nest is ca. 20 cm. Kunt u een prijsopgave doen voor het verwijderen van het nest en een tijdstip waarop dit mogelijk is? De tuin is te allen tijde vrij toegankelijk via achterom.

zondag 28 juni 2015
Pachterwaard, Arnhem

Er zit een wespennest in de overkapping boven de voordeur, wat te doen?

vrijdag 5 juni 2015
Klaverstraat, Arnhem

Sinds enkele weken komt er zo nu en dan in de avond ineens een grote wesp in de woonkamer voorbij vliegen. Alle deuren en ramen zitten dan dicht. Mogelijkheid is dat deze wespen via de schoorsteen binnen komen vliegen, verder zie ik niet echt mogelijkheden voor ze namelijk. Over enkele weken wordt onze schoorsteen geveegd, mocht daar een nest zitten, dan wordt deze toch weggeveegd? Is dat voldoende?

dinsdag 18 november 2014
Medemblikhof, Arnhem

We hebben geruime tijd last van wespen in de spouwmuur naar de schuur. Na bestrijden met wespen gif van de drogist leek het beter te gaan. Rooster in de voeg geplaatst, maar nu komen de wespen massaal in de schuur voor. Graag uw advies.

donderdag 9 oktober 2014
De Pas, Arnhem

Ik heb een nest met ongedierte in mijn beukenhaag achter in de tuin zitten. Ik weet niet wat het voor dieren zijn. Ik zou zeggen wespen, maar ze missen de heldere kleur van een wesp, maar misschien komt dat door de regen. Kunt U mij advies geven?

zaterdag 20 september 2014
Schaenmolenstraat, Arnhem

Ik heb een wespennest in de spouwmuur, op ca 2,5-3 m hoogte, ingang vanuit een raamkozijnhoek. Is het mogelijk dit te verdelgen?

donderdag 17 juli 2014
Rosendaalseweg, Arnhem

Ik heb last van een wespennest in de spouw met ingangen onder het boeiboord. De ingang van het nest zi op ca. 6m. hoogte en is eenvoudig te bereiken met een ladder. Wanneer kunnen jullie langskomen?

maandag 5 augustus 2013
Amsterdamseweg, Arnhem