Uw lokale wespenbestrijder in Apeldoorn

Wespen zijn in de zomer zeer actief en wespennesten zijn dan ook een veelvoorkomend probleem. Een momentje heerlijk genieten van het weer op het terras of in de tuin kan dan ruw verstoord door de agressieve aard van het beestje. Voorkom ongewenste situatie en laat het wespennest verwijderen door VEPO Diensten. Zij zijn werkzaam in Apeldoorn en gespecialiseerd in het bestrijden van wespen en het verwijderen van wespennesten. De bestrijders van VEPO Diensten staan na een melding vaak al binnen 24 uur voor uw deur, ook in Apeldoorn!

Wespenbestrijding: Effectief en veilig

Wist u dat er in één wespennest wel 4000 wespen kunnen zitten? Laat het wespennest verwijderen door VEPO Diensten over en voorkom ongewenste situaties. Zodra wij uw melding ontvangen hebben nemen wij telefonisch of per mail contact met u op. Wij maken een offerte op naar aanleiding van het specifieke wespenprobleem dat bestrijd moet worden. Vooraf krijgt u een duidelijke inschatting van de kosten, zodat u weet wat u te wachten staat. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Wat te doen bij wespenoverlast

De kans op een allergische reacties van een wespensteek is vandaag de dag erg groot, zelf een wespennest verwijderen is dus gevaarlijk en moeilijk. Wespen worden agressief wanneer u in de buurt van het wespennest komt. Het is dus verstandig om het wespennest te laten verwijderen door VEPO Diensten, zij verwijderen het wespennest effectief en veilig. Wat te doen bij wespenoverlast:

  • Dek vlees en zoete gerechten goed af als er buiten gegeten wordt.
  • Zorg voor lokaas of maak het zelf: Snij een plastic fles doormidden, vul de onderkant van de fles met een zoete drank en zet de de bovenkant van de fles op de onderkant.
  • Wespen zijn snel geïrriteerd, dus maak geen heftige bewegingen met een wesp in de buurt.
  • Lokaliseer, wanneer er meerdere wespen waargenomen worden, het wespennest, maar blijf uit de buurt. Bel ons op 055 - 204 8390 en wij zorgen dat er een ongediertebestrijder langs komt!

100% seizoensgarantie op wespenbestrijding

Voor wespenbestrijding bij VEPO Diensten geldt een seizoensgarantie. Dit houdt in dat wanneer een wespennest in hetzelfde seizoen terugkeert, het wespennest de tweede keer verwijdert wordt door de wespenbestrijder zonder dat u extra kosten hoeft te betalen. Aangezien wespennesten bij het aanbreken van de winter vanzelf uitsterven, vervalt dan de seizoensgarantie. U bent met de 100% seizoensgarantie verzekerd van een blijvende oplossing van uw wespenprobleem!

De seizoensgarantie geldt niet in de volgende gevallen:

  • Er is een nieuw wespennest op een andere locatie ontstaan.
  • U heeft de adviezen van de wespenbestrijder niet opgevolgd
  • Het nieuwe wespennest is in een ander seizoen ontstaan.

VEPO Diensten biedt in Apeldoorn doorlopende ongediertebestrijding en ongediertepreventie aan dat is afgestemd op uw behoeften en wensen. Naast doorlopende ongediertepreventie kunt u uw huis, kantoor- of bedrijfspand eenmalig laten behandelen tegen een ongedierte, zoals wespen.

Vrijblijvend advies en offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een wespenbestrijder in Apeldoorn? Bel dan direct 055 - 204 8390 of vul onderstaand formulier in voor advies, een offerte of voor het maken van een afspraak!

Veelvoorkomende wespenproblemen in Apeldoorn

Waarschijnlijk wespennest in huis, treffen slome wespen aan in een slaapkamer tegen de ramen,op dagbasis een stuk of 8. Wat is er aan te doen?

vrijdag 17 november 2017
Wildernislaan, Apeldoorn

Hallo, Wij hebben een wespennest bij de achterdeur in de grond bij een oude boomstronk. Zit er al een tijdje. Geen last van gehad, maar vallen nu ons en de hond aan. Wat zijn de werkzaamheden die jullie verrichten? 

vrijdag 6 oktober 2017
Laan van Orden, Apeldoorn

Ik heb last van wespen onder de dakpannen. Wat is uw advies?

dinsdag 26 september 2017
Schotweg, Apeldoorn

Hallo, Ik heb een wespennest in de spouw. De wespen gaan boven het slaapkamerkozijn naar binnen. Wanneer zou u langs kunnen komen?

zondag 17 september 2017
Voorlandseweg, Apeldoorn

Dag, wat kost het om een wespennest te laten verwijderen? Het zit in een spouwmuur wat makkelijk te bereiken is. Kunt u contact opnemen?

zaterdag 9 september 2017
Pottenbakkersdonk, Apeldoorn

Ik ben benieuwd naar de kosten van het verwijderen van een wespennest uit de spouwmuur. Ik heb het vermoeden dat het een klein wespennest is (zie weinig wespen af en aan vliegen). Kunnen jullie het wespennest verwijderen?

woensdag 9 augustus 2017
Mr van Hasseltlaan, Apeldoorn

Wij hebben het vermoeden van een wespennest op onze slaapkamer. Wij denken dat ze achter de kunststof schrootjes zitten, onder het schuine dak. We vinden er gemiddeld zo'n 6 à 8 per week. Het zijn kleine wespjes. Kunnen jullie mij hiermee helpen?

zaterdag 17 juni 2017
Turfstekershoeve, Apeldoorn

Er zitten veel wespen op zolder. meestal vind ik ze dood maar af en toe leven ze nog. Ze zijn er vaak maar met 1 tegelijk en soms 2. Ik ben ontzettend bang voor wespen en voel me dan ook niet op mijn gemak als ik de wasmachine aan moet zetten of de was moet ophangen. Ik heb gekeken maar ik zie zelf geen aanwijzingen dat er een nestje kan zitten. Graag zou ik willen weten wat het zou kosten als iemand komt kijken en ze eventueel weg haalt. 

donderdag 29 september 2016
Kruizemuntstraat, Apeldoorn

Wespen in de badkamer, lijkt erop dat onder de lamp een nest zit, deze zie ik graag verwijderd

woensdag 28 september 2016
Bartelsweg, Apeldoorn

In de tuin zit er een nest in de grondaarde (vermoedelijk een wesp). Wat adviseren jullie?

dinsdag 13 september 2016
Woudhuizerallee, Apeldoorn

In mijn achtertuin, in een klimopheg op ongeveer 1 a 2 meter van de grond zit een wespennest. Ik wil graag de wespen laten bestrijden of het nest laten verwijderen.

dinsdag 11 augustus 2015
Laan van Kerschoten, Apeldoorn

Ik heb een wespennest in de tuin. Het zit onder de lambrisering aan de buitenkant van het huis. Zo kunnen ze via de muur in de woonkamer komen. Ook vliegen ze rond in de tuin. Ik hoor graag van u om een afspraak te maken.

donderdag 30 juli 2015
Rijnstraat, Apeldoorn

We hebben een wespennest ter grootte van een kleine sinaasappel in de heg aan de straat zijde. Kunnen jullie zo snel mogelijk langs komen?

maandag 22 juni 2015
Friezenlaan, Apeldoorn

Graag advies over een klein wespennest onder een dakpan.

woensdag 14 augustus 2013
Carry van Burggenstraat, Apeldoorn

Wij hebben een wespennest in de schuur in een ongebruikte fiets stuurtas. Ik kan nu niet meer zonder problemen bij mijn fietsen en vriezer. Kunt u helpen?

zondag 21 juli 2013
Kruizemuntstraat, Apeldoorn