Wespen bestrijden: hoe werkt het?

Succesvolle wespenbestrijding begint bij een ervaren vakman

Wespen bestrijden is alleen mogelijk als je over de juiste kennis en de juiste middelen beschikt. Gelukkig kun je via ons de hulp van een ervaren wespenbestrijder uit je eigen regio inroepen. Hij weet precies hoe de wespen in jouw omgeving op een veilige en verantwoorde manier kunnen worden uitgeschakeld. Interesse? Noodzaak? Maak meteen een afspraak of lees nog even verder over onze werkwijze en kosten. Jouw wespenbestrijder staat hoe dan ook al voor je klaar!

Snel weer vrij van wespen?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende wespenbestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
100% seizoensgarantie
Hoge klanttevredenheid 9,0
085 - 051 6888

Wespen bestrijden: aan wie laat je dit over?

Meer resultaat met jouw wespenbestrijder

Via Wespennest Verwijderen kom jij eenvoudig in contact met een lokale wespenbestrijder. Je toetst je postcode of huisnummer in en zijn nummer verschijnt direct in beeld. Afspraak maken via het contactformulier? Ook dat is mogelijk. Al onze wespenbestrijders staan het hele jaar paraat, maar vooral in de zomer, wanneer het wespenseizoen een hoogtepunt bereikt. Wij zijn dus voorbereid, jij ook? Binnen 24 uur na melding kun jij al van alle wespen af zijn!

Onze wespenbestrijders

Zij staan voor je klaar om jouw huis, tuin of terras vrij van wespen te maken

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Wespenbestrijding: wat kun je zelf doen?

Alle wespen bestrijding tips op een rijtje

We zullen maar meteen met de deur in huis vallen. Zelf wespen bestrijden is niet verstandig als je niet over de juiste kennis en de juiste middelen beschikt. Het kan zelfs gevaarlijk zijn! Daarom geven we je hier tips over wat je juist niet moet doen als je een wespennest aantreft.

  1. Veel mensen plaatsen een val met limonade om wespen te vangen. Helaas trekken dit soort vallen alleen maar meer wespen aan. Denk dus twee keer na voordat je een dergelijk val in je woning, bedrijf of tuin plaatst.
  2. Stop een wespennest nooit dicht! De wespen zullen zich in paniek door het nest boren en direct tot de aanval overgaan. Ook wespen buiten het nest zullen een signaal krijgen om meteen terug te keren en aan te vallen. Je kunt dus van alle kanten belaagd worden!
  3. Een wespennest verdrinken, verbranden of stukslaan is ook een slecht idee. want ook dan zullen de wespen zich een weg uit het nest banen en aanvallen.

De beste tip die we kunnen geven? Wanneer je een wespennest aantreft dat voor overlast en/of voor gevaarlijke situaties zorgt, moet je ons zo snel mogelijk bellen. Zeker als je allergisch bent voor wespengif, kun je maar beter meteen je telefoon pakken! Je komt dan rechtstreeks in contact met een wespenbestrijder uit je eigen regio.

1

Overlast door wespen

Je geniet met vrienden, familie of collega’s van een heerlijke barbecue in de tuin. De sproeier staat aan en de kinderen rennen vrolijk door het gras. Je lacht en pakt je glas limonade. Je zet het aan je lippen, maar je ontdekt net op tijd dat er een wesp in zit. Je draait je om en je ziet dat er meerdere wespen om de tuintafel vliegen. Ze zitten in de sausjes, op het vlees en in alle drankjes. Iedereen moet naar binnen en de dag is verpest! Niet veel later zie je een wespennest wat verderop hangen: het is als een basketbal zo groot. Dit nest moet zo snel mogelijk verdwijnen, want je wilt de rest van de zomer niet in stress en angst doorbrengen. Maar wie moet je dan bellen? Jouw lokale wespenbestrijder natuurlijk.

2

De wespenbestrijder komt langs

Via Wespennest Verwijderen kom jij snel en eenvoudig aan het telefoonnummer van een wespenbestrijder uit je eigen regio. Je toetst je woonplaats of postcode in en zijn nummer verschijnt meteen op het scherm. Het contactformulier invullen voor het maken van een afspraak is ook mogelijk: de wespenbestrijder slaat namelijk geen verzoek over! Hij zal je eerst wat vragen stellen: vliegen de wespen binnen of buiten? Heb je last van wespen, maar zie je geen nest? Of zie je juist wel een nest? Je legt uit wat het probleem is en jouw wespenbestrijder komt er zo snel mogelijk aan. Heeft het spoed? Bijvoorbeeld als er een wespennest in een school of zorginstelling hangt? Ook dan kun je rekenen op vliegensvlugge service!

3

Wespennest verwijderen? Eind goed, al goed!

De wespenbestrijder gaat meteen voor je aan de slag. Is het wespennest nog niet gevonden? Dan spoort hij deze eerst op. Vindt hij het nest, dan behandelt hij deze met een poederspuit. Hierin zit een wit poeder dat het zenuwstelsel van de wespen aantast. Het poeder wordt in de opening van het nest gespoten. In- en uitvliegende wespen komen ermee in aanraking en sterven niet lang daarna. Het kan twee dagen duren voordat alle wespen dood zijn, maar dit is mede afhankelijk van de grootte van het nest. Zijn alle wespen dood? Dan moet je alle dode exemplaren zo snel mogelijk verwijderen voor hier ander ongedierte op af komt. Verwijder ook meteen het wespennest.

4

Advies van jouw wespenbestrijder

Eindelijk ben je van de wespen af en durf je de barbecue weer uit het schuurtje te halen! Vanaf nu wil je een volgende wespenplaag zien te voorkomen, maar hoe? Hier kan jouw wespenbestrijder ook alles over vertellen. Controleer bijvoorbeeld in het voorjaar op beginnende wespennesten, zowel binnenshuis als buitenshuis. Ga je weer barbecueën? Dek dan al het eten en drinken goed af voor je het buiten neerzet. Laat ook geen afval in of om je woning of bedrijf slingeren, anders komen hier in de zomermaanden zowel wespen als knaagdieren op af. Wil je meer advies of heb je nog vragen? Dan mag je jouw wespenbestrijder altijd nog eens bellen of mailen. Professioneel werk en deskundig advies gegarandeerd: iedere dag weer!

Wespen bestrijden kosten

Wespenbestrijding voor een eerlijke prijs

Als je belt voor een wespenbestrijding, dan wil je eerst weten wat een ingreep kost. De kosten kunnen echter per situatie verschillen. Van jouw wespenbestrijder ontvang jij hoe dan ook eerlijke prijs voor zijn diensten. Het is dan wel van belang om te weten welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Dit hangt af van de volgende punten:

  1. De omvang van het wespennest
  2. De locatie/bereikbaarheid van het wespennest
  3. Het al dan niet uitvoeren van een inspectie
  4. De benodigde middelen en materialen
  5. De duur van de behandeling

Als de wespenbestrijder eerst zelf nog op zoek moet naar het wespennest, dan zal die tijd ook in rekening worden gebracht. Wespennesten worden overigens alleen verwijderd als deze duidelijk voor overlast en/of gevaar zorgen. Denkt jouw wespenbestrijder aan een ingreep? Dan zal hij de werkzaamheden en bijbehorende kosten vooraf met je bespreken, zodat jij precies weet wat je kunt verwachten.

Seizoensgarantie wespenbestrijding

Op het verwijderen van een wespennest zit een seizoensgarantie. Als het nest op dezelfde plek en in hetzelfde seizoen terugkeert, zal de wespenbestrijder deze gratis voor je verwijderen. Tref je een nest aan in ander seizoen en en/of op een andere plek? Dan zit hier geen seizoensgarantie op. De garantie geldt ook niet als je de adviezen van je wespenbestrijder om nieuwe wespenplagen te voorkomen niet hebt opgevolgd.

Plaats een aanvraag

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Hoofdkantoor

Marketing en pers

0492 - 729 308 info@wespennestverwijderen.com

Adresgegevens

Wespennest Verwijderen
Paterslaan 32D
5701 NZ Helmond

Klantenservice

We zijn nu bereikbaar!

085 - 051 6888

(Lokaal tarief, 24/7 bereikbaar)

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder