Uw lokale wespenbestrijder in Alkmaar

Wespen, iedereen kent ze en heeft een hekel aan ze! In de zomer zijn wespen zeer actief en hun nesten kunnen voor veel onrust zorgen. Wij kunnen u snel van deze vervelende beestjes afhelpen, door hun wespennest te verwijderen. Voor wespenbestrijding in Alkmaar staan we vaak al binnen 24 uur na een melding voor uw deur zodat u geen minuut langer uit uw tuin of huis wordt verjaagd.

In Alkmaar werken we samen met Traas Noord-Holland. Onze wespenbestrijder helpt u op effectieve wijze van wespen af en hanteert bovendien 100% seizoensgarantie. Al onze wespenbestrijders zijn gediplomeerd, werken via de opgestelde richtlijnen en hebben milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

Een wespenplaag, wat nu?

Het kan voorkomen dat u in de zomer last heeft van een wespenplaag. Wespen komen namelijk af op zoet voedsel en drinken, wat in warme periodes veelvuldig wordt genuttigd. Wie houdt er nou niet van een lekker ijsje of koud drankje?

Wespen bouwen op aangename plekken graag een wespennest. Dit kan rondom uw huis zijn, uw bedrijf of op openbare plaatsen. De diertjes zijn echter ook erg gesteld op hun zorgvuldig gemaakte plekje en kunnen daardoor erg agressief worden als u bij de plek des onheils in de buurt komt. Zij kunnen u steken, wat een pijnlijke onaangename ervaring is, en wanneer u allergisch bent zelfs zeer gevaarlijk. Wij raden u daarom sterk af om zelf een wespennest weg te halen.

Natuurlijk kunt u wel op voorhand proberen de wespen uit uw buurt te houden. Wij hebben een paar handige tips voor u op een rij gezet:

  • Dek vlees en zoete gerechten af als u buiten eet
  • Zorg voor lokaas zodat de wespen niet naar u of uw voedsel toe trekken
  • Maak geen heftige bewegingen met een wesp in de buurt om steken te voorkomen

Bel bij een wespenplaag naar 072 - 202 0443 en wij verwijderen binnen 24 uur uw wespennest.

Over het wespennest

Wist u dat in één wespennest wel meer dan vierduizend wespen kunnen zitten? Met een aantal wespen verdelgen bent u er dus nog niet! Het lokaliseren van een wespennest kan soms wat lastig zijn. Dat is geen probleem, wij kunnen u daarbij helpen. Wij willen u natuurlijk zo goed en snel mogelijk van alle wespenoverlast afhelpen. We willen namelijk allemaal genieten van lekker weer. Onze bestrijders gaan daarom bij de wespenbestrijding grondig te werk. Ze ontdoen u van een wespennest in huis, maar willen natuurlijk ook op alle andere plekken uw wespen bestrijden.

100% seizoensgarantie op wespenbestrijding in Alkmaar

Wij hanteren een seizoensgarantie. Dit houdt in dat wanneer een wespennest in hetzelfde seizoen terugkeert, het kosteloos een tweede keer verwijdert wordt. Bij het aanbreken van de winter sterven wespennesten vanzelf uit en dan vervalt dus de garantie. U bent met de 100% seizoensgarantie verzekerd van een blijvende oplossing voor uw wespenprobleem!

De seizoensgarantie geldt niet in de volgende gevallen:

  • Er is een nieuw wespennest op een andere locatie ontstaan
  • U heeft de adviezen van de wespenbestrijder niet opgevolgd
  • Het nieuwe wespennest is in een ander seizoen ontstaan
Vrijblijvend advies en offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een wespenbestrijder in Alkmaar? Bel dan direct 072 - 202 0443 of vul onderstaand formulier in voor advies, een offerte of voor het maken van een afspraak!

Veelvoorkomende wespenproblemen in Alkmaar

Hallo, er zit in de buurt van de dakgoot een wespennest. Ze gaan door een gaatje de muur/het huis in. Het zit bij de buurvrouw, vlak tegen mijn huis aan. Kunt u mij hier vanaf helpen? Ik hoor graag van u.

maandag 18 september 2017
Nieuwlandersingel, Alkmaar

Geachte heer/mevrouw, Wij hebben denk ik een wespennest onder dakpannen van onze bijkeuken. Deze zie ik graag verwijderd. Alvast bedankt.

maandag 7 augustus 2017
Krijtmolen, Alkmaar

Wij zijn de zolder aan het verbouwen, en zien iets hangen dat erg op een wespennest lijkt. Kunt u ons hier vanaf helpen?

zondag 2 juli 2017
Frieseweg, Alkmaar

Wespennest op zolder, waneer kunnen jullie langs komen?

dinsdag 6 september 2016
Dommelstraat, Alkmaar

Wespennest in buitenmuur bijkeuken. Komen jaarlijks terug. Graag advies.

vrijdag 26 augustus 2016
van Houtenkade, Alkmaar

Op mijn zolder heb ik al een tijdje last van wespen. Gedurende de zomermaanden was het vaak een enkeling. Echter de laatste tijd zijn het er een heleboel, ze zijn ook vrij sloom en in de avond (als ik thuis ben) zitten ze alleen maar stil. Ze hopen zich allemaal op ter hoogte van het kozijn op de zolder. Ik kan niet vinden waar ze vandaan komen of waar het nest zich bevindt. Ik wil graag weten of ik ze nu weg moet halen of dat ik moet wachten tot de komende lente.

donderdag 12 november 2015
Kooltuin, Alkmaar

Ik heb een wespennest in de tuin in een knotwilg. Ik heb kleine kinderen en een feest op komst, dus ik wil hier graag vanaf. Hoe zit dat met de bestrijdingsmiddelen die jullie gebruiken en kinderen?

woensdag 26 augustus 2015
Sauerlandstraat, Alkmaar

Sinds een paar dagen hoorde ik geknaag aan de zijwang van het dakkapel, vandaag zag ik er (ik denk wespen) uit komen. Het zit enigzins hoog dus kan het niet helemaal goed zien. De wespen zitten onder het dak althans ze kruipen daarna naar binnen. Omdat ons slaapkamer raam zich er vrij dichtbij bevind en die van onze kinderen, vind ik dit iets minder prettig. Graag zou ik het nest willen laten verwijderen. Ik hoor graag van u.

zaterdag 11 juli 2015
Drebbelstraat, Alkmaar

Ik heb last van een wespennest in een dakkapel op zolder. Heb reeds met HG Anti-Wespen geprobeerd maar blijf overlast houden. Ik hoor graag van u of u verder kan helpen.

donderdag 2 oktober 2014
Andalusiestraat, Alkmaar

Wordt een wespennest ook daadwerkelijk verwijderd?

dinsdag 9 september 2014
Rigolettostraat, Alkmaar

Ik heb een wespennest onder de dakpannen ter hoogte van de nok, naast de schoorsteen. Totale hoogte schat ik op 7 a 8 meter, dak is 45 graden. Kunt u mij van dit nest af helpen? Ik zie uw reactie graag tegemoet. 

vrijdag 27 juni 2014
Koggewaard, Alkmaar

Ik heb een wespennest onder het dak van mijn uitbouw, wanneer kunnen jullie langskomen?

vrijdag 6 september 2013
Laan van Rome, Alkmaar

We hebben een wespennaast ad zijkant vd garage die aan de tuin grenst. Wat te doen?

zondag 11 augustus 2013
Beatrixlaan, Alkmaar

goedemiddag, ik heb sinds kort heel erg veel last van wespen. Gisteren kwam ik erg achter dat in de schuur een wespennest hangt. Ik wil hier graag z.s.m. vanaf. Kunt u mij verder helpen?

zondag 4 augustus 2013
Koolmeesstraat, Alkmaar

Goedemorgen, ik heb het vermoeden dat er een wespennest in mijn tuin zit. Zou er iemand langs kunnen komen om te kijken of er een nest zit en zo ja dit ook kunnen verwijderen?

zaterdag 3 augustus 2013
Paul Krugerstraat, Alkmaar

Wespennest onder houten rachels aan zijkant van huis. Goed bereikbaar. Wespen ook regelmatig in huis aanwezig. Wat is uw advies?

donderdag 1 augustus 2013
Nieuwpoortslaan, Alkmaar

Wij hebben een wespennest in de schuur en willen graag dat dit verwijderd wordt.

dinsdag 23 juli 2013
Kwikstaartlaan, Alkmaar

Wespennest aanwezig in plafondplaat van het afdakje boven de voordeur, wat adviseerd u?

dinsdag 23 juli 2013
Pimpelmeesstraat, Alkmaar