Wespenbestrijder Assen: snel lokale hulp

Wespen, iedereen kent ze en heeft een hekel aan ze! In de zomer zijn wespen zeer actief en hun nesten kunnen voor veel onrust zorgen. Wij kunnen u snel van deze vervelende beestjes afhelpen, door hun wespennest te verwijderen. Wespenbestrijding Assen staat vaak al binnen 24 uur na een melding voor uw deur zodat u geen minuut langer uit uw tuin of huis wordt verjaagd.

In Assen werken we samen met Traas Noord-Nederland. Al onze wespenbestrijders zijn gediplomeerd, werken via de opgestelde richtlijnen en hebben milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Onze wespenbestrijder helpt u op effectieve wijze van wespen af en hanteert bovendien 100% seizoensgarantie.

Seizoensgarantie op wespenbestrijding Assen

Wij hanteren een honderd procent seizoensgarantie. Dit houdt in dat wanneer een wespennest in hetzelfde seizoen terugkeert, het kosteloos een tweede keer verwijdert wordt. Bij het aanbreken van de winter sterven wespennesten vanzelf uit en dan vervalt dus de garantie. U bent met de 100% seizoensgarantie verzekerd van een blijvende oplossing voor uw wespenprobleem in Assen!

De seizoensgarantie geldt niet in de volgende gevallen:

  • Er is een nieuw wespennest op een andere locatie ontstaan
  • U heeft de adviezen van de wespenbestrijder niet opgevolgd
  • Het nieuwe wespennest is in een ander seizoen ontstaan

Wespennest verwijderen in Assen: pas op!

Wespen bouwen op aangename plekken graag een wespennest. Dit kan rondom uw huis zijn, uw bedrijf of op openbare plaatsen in Assen zijn. De diertjes zijn echter ook erg gesteld op hun zorgvuldig gemaakte plekje en kunnen daardoor erg agressief worden als u bij de plek des onheils in de buurt komt. Zij kunnen u steken, wat een pijnlijke onaangename ervaring is, en wanneer u allergisch bent zelfs zeer gevaarlijk. Wij raden u daarom sterk af om zelf een wespennest te verwijderen. 

Natuurlijk kunt u wel op voorhand proberen de wespen uit uw buurt te houden. Wij hebben een paar handige tips voor u op een rij gezet:

  • Dek vlees en zoete gerechten af als u buiten eet
  • Zorg voor lokaas zodat de wespen niet naar u of uw voedsel toe trekken
  • Maak geen heftige bewegingen met een wesp in de buurt om steken te voorkomen

Met wespenbestrijding Assen is een oplossing dichtbij. Bel voor wespen bestrijden in Assen naar 0592 - 794 211 en wij verwijderen binnen 24 uur uw wespennest.

Over wespen bestrijden Assen

Hinder van wespen komt vaak voor doordat er een wespennest in de buurt aanwezig is. Wist u dat in één wespennest wel meer dan vierduizend wespen kunnen zitten? Met een aantal wespen verdelgen bent u er dus nog niet! Het lokaliseren van een wespennest kan soms wat lastig zijn. Dat is geen probleem, wij kunnen u daarbij helpen. Wij willen u natuurlijk zo goed en snel mogelijk van alle wespenoverlast afhelpen. We willen namelijk allemaal genieten van lekker weer. Onze wespenverdelger in Assen gaat daarom bij de wespenbestrijding grondig te werk. Ze ontdoen u van een wespennest in huis, maar willen natuurlijk ook op alle andere plekken uw wespen bestrijden.

Vrijblijvend advies en offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een wespenbestrijder in Assen? Bel dan direct 0592 - 794 211 of vul onderstaand formulier in voor advies, een offerte of voor het maken van een afspraak!

Veelvoorkomende wespenproblemen in Assen

Hallo, we hebben last van wespen, ondanks dat ze erg traag zijn, Maar we kunnen niet vinden waar ze vandaan komen. Kunt u ons helpen?

woensdag 8 november 2017
IJselstraat, Assen

Hallo, Ik heb veel wespen bij een struik in mijn tuin, maar ik weet niet of het door de struik komt of dat er een nest is. Ik heb vanochtend vroeg weer gekeken en toen waren er geen wespen en kon ik onder de bladeren bij de stam ook niet echt iets van een nest zien. Misschien weet u of het om de geur gaat of dat er daadwerkelijk ergens een nest moet zijn? 

maandag 25 september 2017
Buitenbree, Assen

Ik heb een wespennest boven onze overkapping. Ze vliegen bij de opening van het waterafvoer naar binnen. Het nest zit er al een paar weken, we hadden er geen last van. Ik denk dat we nu wel lekkage hebben door de wespen. Zou u contact met mij op kunnen nemen?

maandag 21 augustus 2017
Aquarius, Assen

Waarschijnlijk een wespennest achter de windveer vd keuken.

woensdag 26 juli 2017
Epe, Assen

Wij hebben een wespennest in de schuur. Wat te doen?

zondag 9 juli 2017
Moerbeistraat, Assen

Goededag, in mijn schuur bevindt zich een wespennest, niet zo groot, maar wel vervelend, omdat het precies bij de ingang zit. Graag zou ik het laten verwijderen door u. Kunt u mij hiermee helpen?

maandag 19 juni 2017
Franjehoed, Assen

Wij hebben een nest in aanbouw in onze overkapping. Het is een grote wesp. Kunt u een keer langskomen?

zondag 4 juni 2017
Asserwijk, Assen