Wespenbestrijder Cuijk: snel lokale hulp

Wespen, iedereen kent ze en heeft een hekel aan ze! In de zomer zijn wespen zeer actief en hun nesten kunnen voor veel onrust zorgen. Wij kunnen u snel van deze vervelende beestjes afhelpen, door hun wespennest te verwijderen. Wespenbestrijding Cuijk staat vaak al binnen 24 uur na een melding voor uw deur zodat u geen minuut langer uit uw tuin of huis wordt verjaagd.

In Cuijk werken we samen met OBI Property Care Ongediertebestrijding & Inspectie. Al onze wespenbestrijders zijn gediplomeerd, werken via de opgestelde richtlijnen en hebben milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Onze wespenbestrijder helpt u op effectieve wijze van wespen af en hanteert bovendien 100% seizoensgarantie.

Seizoensgarantie op wespenbestrijding Cuijk

Wij hanteren een honderd procent seizoensgarantie. Dit houdt in dat wanneer een wespennest in hetzelfde seizoen terugkeert, het kosteloos een tweede keer verwijdert wordt. Bij het aanbreken van de winter sterven wespennesten vanzelf uit en dan vervalt dus de garantie. U bent met de 100% seizoensgarantie verzekerd van een blijvende oplossing voor uw wespenprobleem in Cuijk!

De seizoensgarantie geldt niet in de volgende gevallen:

  • Er is een nieuw wespennest op een andere locatie ontstaan
  • U heeft de adviezen van de wespenbestrijder niet opgevolgd
  • Het nieuwe wespennest is in een ander seizoen ontstaan

Wespennest verwijderen in Cuijk: pas op!

Wespen bouwen op aangename plekken graag een wespennest. Dit kan rondom uw huis zijn, uw bedrijf of op openbare plaatsen in Cuijk zijn. De diertjes zijn echter ook erg gesteld op hun zorgvuldig gemaakte plekje en kunnen daardoor erg agressief worden als u bij de plek des onheils in de buurt komt. Zij kunnen u steken, wat een pijnlijke onaangename ervaring is, en wanneer u allergisch bent zelfs zeer gevaarlijk. Wij raden u daarom sterk af om zelf een wespennest te verwijderen. 

Natuurlijk kunt u wel op voorhand proberen de wespen uit uw buurt te houden. Wij hebben een paar handige tips voor u op een rij gezet:

  • Dek vlees en zoete gerechten af als u buiten eet
  • Zorg voor lokaas zodat de wespen niet naar u of uw voedsel toe trekken
  • Maak geen heftige bewegingen met een wesp in de buurt om steken te voorkomen

Met wespenbestrijding Cuijk is een oplossing dichtbij. Bel voor wespen bestrijden in Cuijk naar 0485 - 725 084 en wij verwijderen binnen 24 uur uw wespennest.

Over wespen bestrijden Cuijk

Hinder van wespen komt vaak voor doordat er een wespennest in de buurt aanwezig is. Wist u dat in één wespennest wel meer dan vierduizend wespen kunnen zitten? Met een aantal wespen verdelgen bent u er dus nog niet! Het lokaliseren van een wespennest kan soms wat lastig zijn. Dat is geen probleem, wij kunnen u daarbij helpen. Wij willen u natuurlijk zo goed en snel mogelijk van alle wespenoverlast afhelpen. We willen namelijk allemaal genieten van lekker weer. Onze wespenverdelger in Cuijk gaat daarom bij de wespenbestrijding grondig te werk. Ze ontdoen u van een wespennest in huis, maar willen natuurlijk ook op alle andere plekken uw wespen bestrijden.

Vrijblijvend advies en offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een wespenbestrijder in Cuijk? Bel dan direct 0485 - 725 084 of vul onderstaand formulier in voor advies, een offerte of voor het maken van een afspraak!

Veelvoorkomende wespenproblemen in Cuijk

Dag, Wij vinden al enige tijd een enkele dode of levende wesp per keer op zolder. Toeval dacht ik. Totdat ik een paar dagen geleden de ramen die altijd op kiepstand stonden dicht maakte. Vandaag trof ik 6 wespen aan op zolder en een aantal op de 1e verdieping. Mijn vermoeden is dus dat er binnen een wespennest zit. Zou dit kunnen? We hebben het dak afgetimmerd met gipsplaten dus we kunnen niet overal bij. Ik heb geen idee waar hij zou kunnen zitten. Wat is jullie advies om nu te doen? Alvast bedankt. 

zaterdag 9 september 2017
Kattedoorn, Cuijk

Ik heb last van wespen op zolder. De wespen komen waarschijnlijk van onder de boeiboord en schoorsteen naar binnen. Heeft u advies voor mij?

donderdag 13 juli 2017
Heggerank, Cuijk

Wij zien sinds enkele dagen een aantal wespen rondom het voorraam vliegen. Zijn waarschijnlijk aan het bouwen. Zitten onder de dakgoot. Wat is uw advies?

maandag 10 juli 2017
Hermelijnkwartier, Cuijk

Gisteren had ik onder het dak een hele zwerm wespen ontdekt, maar vandaag niet 1 hoorbaar/zichtbaar. Heb wel of niet last van een wespennest. Ik hoor graag van u.

maandag 12 juni 2017
Reaalstede, Cuijk