Wespenbestrijder Delft: snel lokale hulp

Wespen, iedereen kent ze en heeft een hekel aan ze! In de zomer zijn wespen zeer actief en hun nesten kunnen voor veel onrust zorgen. Wij kunnen u snel van deze vervelende beestjes afhelpen, door hun wespennest te verwijderen. Wespenbestrijding Delft staat vaak al binnen 24 uur na een melding voor uw deur zodat u geen minuut langer uit uw tuin of huis wordt verjaagd.

In Delft werken we samen met Ongediertemeldpunt. Al onze wespenbestrijders zijn gediplomeerd, werken via de opgestelde richtlijnen en hebben milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Onze wespenbestrijder helpt u op effectieve wijze van wespen af en hanteert bovendien 100% seizoensgarantie.

Seizoensgarantie op wespenbestrijding Delft

Wij hanteren een honderd procent seizoensgarantie. Dit houdt in dat wanneer een wespennest in hetzelfde seizoen terugkeert, het kosteloos een tweede keer verwijdert wordt. Bij het aanbreken van de winter sterven wespennesten vanzelf uit en dan vervalt dus de garantie. U bent met de 100% seizoensgarantie verzekerd van een blijvende oplossing voor uw wespenprobleem in Delft!

De seizoensgarantie geldt niet in de volgende gevallen:

  • Er is een nieuw wespennest op een andere locatie ontstaan
  • U heeft de adviezen van de wespenbestrijder niet opgevolgd
  • Het nieuwe wespennest is in een ander seizoen ontstaan

Wespennest verwijderen in Delft: pas op!

Wespen bouwen op aangename plekken graag een wespennest. Dit kan rondom uw huis zijn, uw bedrijf of op openbare plaatsen in Delft zijn. De diertjes zijn echter ook erg gesteld op hun zorgvuldig gemaakte plekje en kunnen daardoor erg agressief worden als u bij de plek des onheils in de buurt komt. Zij kunnen u steken, wat een pijnlijke onaangename ervaring is, en wanneer u allergisch bent zelfs zeer gevaarlijk. Wij raden u daarom sterk af om zelf een wespennest te verwijderen. 

Natuurlijk kunt u wel op voorhand proberen de wespen uit uw buurt te houden. Wij hebben een paar handige tips voor u op een rij gezet:

  • Dek vlees en zoete gerechten af als u buiten eet
  • Zorg voor lokaas zodat de wespen niet naar u of uw voedsel toe trekken
  • Maak geen heftige bewegingen met een wesp in de buurt om steken te voorkomen

Met wespenbestrijding Delft is een oplossing dichtbij. Bel voor wespen bestrijden in Delft naar 015 - 203 0872 en wij verwijderen binnen 24 uur uw wespennest.

Over wespen bestrijden Delft

Hinder van wespen komt vaak voor doordat er een wespennest in de buurt aanwezig is. Wist u dat in één wespennest wel meer dan vierduizend wespen kunnen zitten? Met een aantal wespen verdelgen bent u er dus nog niet! Het lokaliseren van een wespennest kan soms wat lastig zijn. Dat is geen probleem, wij kunnen u daarbij helpen. Wij willen u natuurlijk zo goed en snel mogelijk van alle wespenoverlast afhelpen. We willen namelijk allemaal genieten van lekker weer. Onze wespenverdelger in Delft gaat daarom bij de wespenbestrijding grondig te werk. Ze ontdoen u van een wespennest in huis, maar willen natuurlijk ook op alle andere plekken uw wespen bestrijden.

Vrijblijvend advies en offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een wespenbestrijder in Delft? Bel dan direct 015 - 203 0872 of vul onderstaand formulier in voor advies, een offerte of voor het maken van een afspraak!

Veelvoorkomende wespenproblemen in Delft

Hallo, ik heb last van wespen in de schuur. Ik vermoed dat er een nest zit. Kunt u mij hier vanaf helpen?

dinsdag 17 oktober 2017
Sibeliuslaan, Delft

Ik heb een wespennest ontdekt onder ons dakprofiel van een platdak. Een stijger is aanwezig. Hopelijk kunt u ons verder helpen.

maandag 28 augustus 2017
Namibiestraat, Delft

We hebben een wespennest op ons dakterras, kunnen jullie een keer langs komen? En wanneer zou dit kunnen?

dinsdag 15 augustus 2017
Kolk, Delft

Hallo, ik vermoed dat ik last heb van wespen, maar dit weet ik niet zeker. Zou u een keer langs kunnen komen om dit te controlen en evt meteen te bestrijden?

woensdag 14 september 2016
Botswanastraat, Delft

We hebben een wespennest in de tuin. Ik wil het nest graag laten verwijderen. Ik zie uw reactie graag tegemoet.

zaterdag 20 augustus 2016
Hof van Azuur, Delft

Ik heb een wespennest in mijn schuurtje. Ik heb zelf een plastic zak met een rietenkrans al in de vuilnisbak weten te gooien. Maar het krioelt nog steeds van de wespen. Wat te doen?

donderdag 16 juli 2015
Valkenlaan, Delft

Ik heb last van een wespennest, ik woon op de 3e verdieping. Maken jullie gebruik van een hoogwerker? Hopelijk kunt u mij verder helpen. Ik hoor graag van u.

donderdag 7 augustus 2014
Guido Gezellelaan, Delft

Wij hebben mogelijk een wespennest bij het slaapkamerraam van mijn kinderen. Ik zou dit nest z.s.m. willen laten verwijderen. Ik hoor graag van u.

maandag 28 juli 2014
Delfgauwseweg, Delft

Ik wil een wespennest laten verwijderen uit onze tuin.

zondag 13 juli 2014
Molukkenstraat, Delft

Wij willen graag een wespennest in onze muur laten verwijderen, het nest zit naast het raam en het heeft 1 ingang. Het betreft een gat van ca 10 cm boven hoek van kozijn.

zondag 13 juli 2014
Adderhof, Delft

Wespennest in de grond van de tuin, wat adviseren jullie?

maandag 5 augustus 2013
Aart van der Leeuwlaan, Delft

Wespennest achter ventilatiegat in muur, wat kan ik het beste doen?

maandag 5 augustus 2013
Lange Geer, Delft

Achter de openstootvoeg onder het dak zit een wespennest. Graag zou ik dit nest willen laten verwijderen. Ik hoor graag van u.

maandag 22 juli 2013
Dillenburgstraat, Delft