Uw lokale wespenbestrijder in Deventer

Wespen zijn in de zomer zeer actief en wespennesten zijn dan ook een veelvoorkomend probleem. Een momentje heerlijk genieten van het weer op het terras of in de tuin kan dan ruw verstoord door de agressieve aard van het beestje. Voorkom ongewenste situatie en laat het wespennest verwijderen door VEPO Diensten. Zij zijn werkzaam in Deventer en gespecialiseerd in het bestrijden van wespen en het verwijderen van wespennesten. De bestrijders van VEPO Diensten staan na een melding vaak al binnen 24 uur voor uw deur, ook in Deventer!

Wespenbestrijding: Effectief en veilig

Wist u dat er in één wespennest wel 4000 wespen kunnen zitten? Laat het wespennest verwijderen door VEPO Diensten over en voorkom ongewenste situaties. Zodra wij uw melding ontvangen hebben nemen wij telefonisch of per mail contact met u op. Wij maken een offerte op naar aanleiding van het specifieke wespenprobleem dat bestrijd moet worden. Vooraf krijgt u een duidelijke inschatting van de kosten, zodat u weet wat u te wachten staat. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Wat te doen bij wespenoverlast

De kans op een allergische reacties van een wespensteek is vandaag de dag erg groot, zelf een wespennest verwijderen is dus gevaarlijk en moeilijk. Wespen worden agressief wanneer u in de buurt van het wespennest komt. Het is dus verstandig om het wespennest te laten verwijderen door VEPO Diensten, zij verwijderen het wespennest effectief en veilig. Wat te doen bij wespenoverlast:

  • Dek vlees en zoete gerechten goed af als er buiten gegeten wordt.
  • Zorg voor lokaas of maak het zelf: Snij een plastic fles doormidden, vul de onderkant van de fles met een zoete drank en zet de de bovenkant van de fles op de onderkant.
  • Wespen zijn snel geïrriteerd, dus maak geen heftige bewegingen met een wesp in de buurt.
  • Lokaliseer, wanneer er meerdere wespen waargenomen worden, het wespennest, maar blijf uit de buurt. Bel ons op 0570 - 768 354 en wij zorgen dat er een ongediertebestrijder langs komt!

100% seizoensgarantie op wespenbestrijding

Voor wespenbestrijding bij VEPO Diensten geldt een seizoensgarantie. Dit houdt in dat wanneer een wespennest in hetzelfde seizoen terugkeert, het wespennest de tweede keer verwijdert wordt door de wespenbestrijder zonder dat u extra kosten hoeft te betalen. Aangezien wespennesten bij het aanbreken van de winter vanzelf uitsterven, vervalt dan de seizoensgarantie. U bent met de 100% seizoensgarantie verzekerd van een blijvende oplossing van uw wespenprobleem!

De seizoensgarantie geldt niet in de volgende gevallen:

  • Er is een nieuw wespennest op een andere locatie ontstaan.
  • U heeft de adviezen van de wespenbestrijder niet opgevolgd
  • Het nieuwe wespennest is in een ander seizoen ontstaan.

VEPO Diensten biedt in Deventer doorlopende ongediertebestrijding en ongediertepreventie aan dat is afgestemd op uw behoeften en wensen. Naast doorlopende ongediertepreventie kunt u uw huis, kantoor- of bedrijfspand eenmalig laten behandelen tegen een ongedierte, zoals wespen.

Vrijblijvend advies en offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een wespenbestrijder in Deventer? Bel dan direct 0570 - 768 354 of vul onderstaand formulier in voor advies, een offerte of voor het maken van een afspraak!

Veelvoorkomende wespenproblemen in Deventer

Ik zou graag een wespennest laten verwijderen.

zondag 24 september 2017
Cuypstraat, Deventer

Wij hebben een wespennest in de spouwmuur en willen deze laten verwijderen.

zaterdag 29 juli 2017
Anthonie van Dijckstraat, Deventer

Wij vermoeden dat er een wespennest onder de eerste rij dakpannen van het schuurtje zit. Wat te doen?

zondag 9 juli 2017
Hermelijn, Deventer

Er zit een wespennest in de spouwmuur. De ingang zit net boven het kozijn op de eerste verdieping. Wat te doen?

dinsdag 4 juli 2017
Bart Bokhorststraat, Deventer

Ik heb waarschijnlijk een wespennest in de spouwmuur. Ik zie nu al aantal dagen een behoorlijk grote wesp in en uit de muur vliegen. Kunt u mij hiermee verder helpen?

maandag 5 juni 2017
J. Sinthenstraat, Deventer

Er zit een wespennest in de spouw van ons of van onze buren. Wespen gaan naar binnen op de grens van onze gevel en de gevel van de aanbouw van de buren, de ingang zit direct onder de goot. Ze vliegen af en aan.

dinsdag 12 juli 2016
Veldhommel, Deventer

We hebben heel veel wespen bij onze appelboom, help!!!

donderdag 20 augustus 2015
Borgelerhofweg, Deventer

Hallo, Wij hebben een wespennest in de metalen buizen van de ballustrade op het balkon van de eerste verdieping. De wespen gebruiken enkele ventilatie gaatjes als toegang. 

donderdag 13 augustus 2015
Albertus van Leusenweg, Deventer

Ik heb last van een wespennest in de spouwmuur, deze zou ik graag willen laten verwijderen.

maandag 13 juli 2015
Vincent van Goghstraat, Deventer

Er zit een wespennest onder de dakpannen. We hebben dit ontdekt toen we de schoorsteen wilden repareren. We zien dit graag verwijderd worden.

zondag 28 september 2014
Snipperlingsdijk, Deventer

Wij hebben hoogst waarschijnlijk een wespennest onder het dak/ in het dak van onze uitbouw. Graag willen we deze z.s.m. uitgeroeid zien. Ik hoor graag van u.

vrijdag 9 augustus 2013
Keukelenberg, Deventer

Ik denk dat ik een wespennest op mijn zolder heb. Wat te doen?

vrijdag 2 augustus 2013
Verwerstraat, Deventer

Een paar dagen geleden heb ik jullie ook al gemaild ivm overlast van wespen. Als advies kregen wij dat we zelf op zoek moesten naar de eventuele plek. Inmiddels denken wij het gevonden te hebben. Vanavond hebben we onder de vensterbank een gaatje gezien waar ze uitkomen, dit ligt echter aan de achterkant van het huis. Toen wij toevallig aan de voorkant van het huis stonden zagen we bij de dakpannen/dakgoot wespen in en uit vliegen. Waarschijnlijk gaan ze daar dus in, en vliegen ze door tot het gaatje bij de zolder. Wij willen dit heel graag verwijderd hebben. 

donderdag 1 augustus 2013
Fuut, Deventer

Sinds een paar dagen geleden lijkt het alsof wij ergens op zolder een wespennest hebben. Er liggen zoals vandaag wel 20 wespen dood op de vensterbank terwijl de ramen dicht zitten. Wij hebben zelf even rondgekeken maar hebben geen idee waar ze zitten. Nu is mijn vraag.. kunnen jullie zelf op onderzoek gaan waar ze zitten?

maandag 29 juli 2013
fuut, Deventer

Er hangt een wepsennest in de tuin. Wat kan hieraan gedaan worden? Ik zie uw reactie graag tegemoet.

zondag 28 juli 2013
Binnensingel, Deventer

Wespennest zit boven de voordeur in de spouw, vlakbij badkamerraam, dus we willen er graag gauw vanaf. Ik hoor graag van u.

zondag 28 juli 2013
Gerard Bildersweg, Deventer

Geachte heer/mevrouw, vlakbij de ingang van mijn keuken zit een wespennest. Ze gaan naar binnen via een gat in het metselwerk/onder het boeiboord. De wespen zijn niet agressief, ze concentreren zich alleen op in- en uitvliegen van en naar het nest. Wel heb ik inmiddels al 4 dode wespen in de keukenlamp en vanmiddag toen ik thuis kwam 2 dode wespen op de grond in de keuken en 1 versufte wesp (die heb ik weer buiten gezet). Geen idee hoe ze binnen zijn gekomen. Ik hoor ze ook lopen op het plafond van de keuken. Eigenlijk wil ik ze niet laten weghalen maar ben bang dat ze toch overlast gaan geven. Met name als ze via een of ander gat in de keuken kunnen komen. Wat is uw advies? Alvast bedankt. 

maandag 22 juli 2013
Appelstraat, Deventer

Er zit een wespennest in de muur/kozijn van het huis. Kunt u ons hier vanaf helpen?

zondag 21 juli 2013
Hunzestraat, Deventer