Uw lokale wespenbestrijder in Dordrecht

Wespen, iedereen kent ze en heeft een hekel aan ze! In de zomer zijn wespen zeer actief en hun nesten kunnen voor veel onrust zorgen. Wij kunnen u snel van deze vervelende beestjes afhelpen, door hun wespennest te verwijderen. Voor wespenbestrijding in Dordrecht staan we vaak al binnen 24 uur na een melding voor uw deur zodat u geen minuut langer uit uw tuin of huis wordt verjaagd.

In Dordrecht werken we samen met Vennink Bedrijfshygiëne. Onze wespenbestrijder helpt u op effectieve wijze van wespen af en hanteert bovendien 100% seizoensgarantie. Al onze wespenbestrijders zijn gediplomeerd, werken via de opgestelde richtlijnen en hebben milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

Een wespenplaag, wat nu?

Het kan voorkomen dat u in de zomer last heeft van een wespenplaag. Wespen komen namelijk af op zoet voedsel en drinken, wat in warme periodes veelvuldig wordt genuttigd. Wie houdt er nou niet van een lekker ijsje of koud drankje?

Wespen bouwen op aangename plekken graag een wespennest. Dit kan rondom uw huis zijn, uw bedrijf of op openbare plaatsen. De diertjes zijn echter ook erg gesteld op hun zorgvuldig gemaakte plekje en kunnen daardoor erg agressief worden als u bij de plek des onheils in de buurt komt. Zij kunnen u steken, wat een pijnlijke onaangename ervaring is, en wanneer u allergisch bent zelfs zeer gevaarlijk. Wij raden u daarom sterk af om zelf een wespennest weg te halen.

Natuurlijk kunt u wel op voorhand proberen de wespen uit uw buurt te houden. Wij hebben een paar handige tips voor u op een rij gezet:

  • Dek vlees en zoete gerechten af als u buiten eet
  • Zorg voor lokaas zodat de wespen niet naar u of uw voedsel toe trekken
  • Maak geen heftige bewegingen met een wesp in de buurt om steken te voorkomen

Bel bij een wespenplaag naar 078 - 204 0541 en wij verwijderen binnen 24 uur uw wespennest.

Over het wespennest

Wist u dat in één wespennest wel meer dan vierduizend wespen kunnen zitten? Met een aantal wespen verdelgen bent u er dus nog niet! Het lokaliseren van een wespennest kan soms wat lastig zijn. Dat is geen probleem, wij kunnen u daarbij helpen. Wij willen u natuurlijk zo goed en snel mogelijk van alle wespenoverlast afhelpen. We willen namelijk allemaal genieten van lekker weer. Onze bestrijders gaan daarom bij de wespenbestrijding grondig te werk. Ze ontdoen u van een wespennest in huis, maar willen natuurlijk ook op alle andere plekken uw wespen bestrijden.

100% seizoensgarantie op wespenbestrijding in Dordrecht

Wij hanteren een seizoensgarantie. Dit houdt in dat wanneer een wespennest in hetzelfde seizoen terugkeert, het kosteloos een tweede keer verwijdert wordt. Bij het aanbreken van de winter sterven wespennesten vanzelf uit en dan vervalt dus de garantie. U bent met de 100% seizoensgarantie verzekerd van een blijvende oplossing voor uw wespenprobleem!

De seizoensgarantie geldt niet in de volgende gevallen:

  • Er is een nieuw wespennest op een andere locatie ontstaan
  • U heeft de adviezen van de wespenbestrijder niet opgevolgd
  • Het nieuwe wespennest is in een ander seizoen ontstaan
Vrijblijvend advies en offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een wespenbestrijder in Dordrecht? Bel dan direct 078 - 204 0541 of vul onderstaand formulier in voor advies, een offerte of voor het maken van een afspraak!

Veelvoorkomende wespenproblemen in Dordrecht

Wij hebben een wespennest in onze compostcontainer. Kunnen jullie een keer langs komen en wanneer zou dat kunnen?

donderdag 9 november 2017
Heysterbachstraat, Dordrecht

Ik heb last van een wespennest in de tuin. Graag zou ik nest willen laten verwijderen. Ik hoor graag van u.

woensdag 30 augustus 2017
Noordhoevelaan, Dordrecht

Op mijn terras in een soort bloempot waar onkruid in zit, zit een wespennest. Mij is het niet gelukt om ervan af te komen. Kunnen jullie mij verder helpen?

zondag 6 augustus 2017
Vleeshouwersstraat, Dordrecht

Wat zijn de kosten voor het verwijderen van een wespennest aan huis?

maandag 3 augustus 2015
Satellietstraat, Dordrecht

Op de eerste verdieping in de spouw hebben we een wespennest zitten. Deze zouden we graag weg willen hebben.

woensdag 15 juli 2015
Slangenburg, Dordrecht

We hebben een beetje last van wespen op ons dakterras. Er lijkt een nest te zitten onder de dakpannen, direct gelegen aan het terras. Wat te doen?

donderdag 2 juli 2015
Dubbeldamseweg Zuid, Dordrecht

Hallo, We zijn er gisteren achter gekomen dat we een wespennest hebben onder de dakgoot/bij de schoorsteen. Er vliegen heel veel wespen in en uit de hele dag. Dit zit boven onze openslaande deuren. Ik ben bang dat het er steeds meer worden en we er last van krijgen in de tuin of dat ze naar binnen gaan vliegen. Op welke termijn kunnen jullie komen? Ik hoor het graag.

dinsdag 15 juli 2014
Campanula, Dordrecht

Wij hebben vermoedelijk een wespennest onder de dakpannen van ons huis. Kunt u laten weten wanneer u langs kan komen om dit te bestrijden. Alvast bedankt.

dinsdag 13 augustus 2013
Burg.Beelaertspark, Dordrecht

Wespennest onder dak schuur, wat kan ik hiertegen doen?

vrijdag 9 augustus 2013
Stevensweg, Dordrecht

Ik heb al een tijd last van wespen in de schuur, gisteren kwam ik er achter dat er een nest in de schuur zit. Zou u dit z.s.m. kunnen komen bestrijden?

dinsdag 6 augustus 2013
Heysterbachstraat, Dordrecht

Ik heb een wespennest in de tuinkast. Ik wil hier graag vanaf.

zondag 4 augustus 2013
Aletta Jacobserf, Dordrecht

Hallo, mijn moeder heeft last van een wespennest in de achtertuin. Graag zou ze dit nest willen laten bestrijden. Ik zie uw reactie graag tegemoet.

maandag 29 juli 2013
Bamendaweg, Dordrecht

Goedemiddag, ik heb last van wespen op de zolder. Wat is uw advies?

zaterdag 27 juli 2013
Brouwersdijk, Dordrecht

Wespennest gezien in spleet dakkapel. Wespen vliegen in en uit luchtroosters op het dak. Kunnen jullie zo snel mogelijk contact opnemen?

vrijdag 26 juli 2013
Liechtensteinhof, Dordrecht

Ik heb een wespennest onder een houten plank in mijn tuin. Ik ondekte hem toen ik de tuin ging opruimen. Kunt u mij zo snel mogelijk terug bellen ?

woensdag 24 juli 2013
Reeweg, Dordrecht