Uw lokale wespenbestrijder in Ede

Wespen zijn in de zomer zeer actief en wespennesten zijn dan ook een veelvoorkomend probleem. Een momentje heerlijk genieten van het weer op het terras of in de tuin kan dan ruw verstoord door de agressieve aard van het beestje. Voorkom ongewenste situatie en laat het wespennest verwijderen door VEPO Diensten. Zij zijn werkzaam in Ede en gespecialiseerd in het bestrijden van wespen en het verwijderen van wespennesten. De bestrijders van VEPO Diensten staan na een melding vaak al binnen 24 uur voor uw deur, ook in Ede!

Wespenbestrijding: Effectief en veilig

Wist u dat er in één wespennest wel 4000 wespen kunnen zitten? Laat het wespennest verwijderen door VEPO Diensten over en voorkom ongewenste situaties. Zodra wij uw melding ontvangen hebben nemen wij telefonisch of per mail contact met u op. Wij maken een offerte op naar aanleiding van het specifieke wespenprobleem dat bestrijd moet worden. Vooraf krijgt u een duidelijke inschatting van de kosten, zodat u weet wat u te wachten staat. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Wat te doen bij wespenoverlast

De kans op een allergische reacties van een wespensteek is vandaag de dag erg groot, zelf een wespennest verwijderen is dus gevaarlijk en moeilijk. Wespen worden agressief wanneer u in de buurt van het wespennest komt. Het is dus verstandig om het wespennest te laten verwijderen door VEPO Diensten, zij verwijderen het wespennest effectief en veilig. Wat te doen bij wespenoverlast:

  • Dek vlees en zoete gerechten goed af als er buiten gegeten wordt.
  • Zorg voor lokaas of maak het zelf: Snij een plastic fles doormidden, vul de onderkant van de fles met een zoete drank en zet de de bovenkant van de fles op de onderkant.
  • Wespen zijn snel geïrriteerd, dus maak geen heftige bewegingen met een wesp in de buurt.
  • Lokaliseer, wanneer er meerdere wespen waargenomen worden, het wespennest, maar blijf uit de buurt. Bel ons op 0318 - 727 945 en wij zorgen dat er een ongediertebestrijder langs komt!

100% seizoensgarantie op wespenbestrijding

Voor wespenbestrijding bij VEPO Diensten geldt een seizoensgarantie. Dit houdt in dat wanneer een wespennest in hetzelfde seizoen terugkeert, het wespennest de tweede keer verwijdert wordt door de wespenbestrijder zonder dat u extra kosten hoeft te betalen. Aangezien wespennesten bij het aanbreken van de winter vanzelf uitsterven, vervalt dan de seizoensgarantie. U bent met de 100% seizoensgarantie verzekerd van een blijvende oplossing van uw wespenprobleem!

De seizoensgarantie geldt niet in de volgende gevallen:

  • Er is een nieuw wespennest op een andere locatie ontstaan.
  • U heeft de adviezen van de wespenbestrijder niet opgevolgd
  • Het nieuwe wespennest is in een ander seizoen ontstaan.

VEPO Diensten biedt in Ede doorlopende ongediertebestrijding en ongediertepreventie aan dat is afgestemd op uw behoeften en wensen. Naast doorlopende ongediertepreventie kunt u uw huis, kantoor- of bedrijfspand eenmalig laten behandelen tegen een ongedierte, zoals wespen.

Vrijblijvend advies en offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een wespenbestrijder in Ede? Bel dan direct 0318 - 727 945 of vul onderstaand formulier in voor advies, een offerte of voor het maken van een afspraak!

Veelvoorkomende wespenproblemen in Ede

Onze buurvrouw zag vandaag steeds twee wespen in de muur verdwijnen. Er lijkt een voeg uit de muur te zijn (gevallen of geknaagd?). We vermoeden dat er nu een wespennest in aanbouw is. Het gat zit vrij hoog in de buitenmuur. Graag advies over wat te doen.

zondag 22 april 2018
Rousseaustate, Ede

Geachte Heer, Mevrouw, Wij hebben een wespennest in de dakrand van onze erker. Deze heeft er deze zomer gezeten. We hebben er weinig last van gehad. Nu vallen de wespen bij bosjes neer en liggen ze op de grond/vensterbank in huis. Wat kunnen wij het beste doen? Nu weg laten halen of aan het begin van de nieuwe zomer. Alvast vriendelijk bedankt. 

zaterdag 18 november 2017
Van Heeckerenlaan, Ede

Sinds een paar weken af en toe wespen in de logeerkamer. Sinds vorige week steeds meer wespen. Ze zitten waarschijnlijk in de spouwmuur, aangezien er telkens stukjes isolatie liggen( achter de verwarming). We kunnen dus niet zien waar het nest zit. Kunt u helpen?

zaterdag 5 augustus 2017
Bospoort, Ede

Wij hebben overlast van wespen op onze eerste etage, maar kunnen geen nest vinden. Is het mogelijk dat jullie deze makkelijk kunnen lokaliseren? Ik hoor graag van u.

dinsdag 25 april 2017
Max Planckstraat, Ede

Tussen de schuur en de schutting vliegen wespen in en uit. We denken dus dat we een wespennest daar hebben. Wat te doen?

donderdag 25 augustus 2016
Hammarskjoldstate, Ede

Ik heb last van een wepsennest in de grond. Wat kan hieraan gedaan worden?

woensdag 17 augustus 2016
Baron van Wassenaerlaan, Ede

Goedendag, ik heb een wespennest boven de kapsalon zitten. Ik zou dit nest graag z.s.m. willen laten verwijderen. Ik hoor graag van u.

woensdag 27 juli 2016
Maanderweg, Ede

Ik heb een wespennest onder de daklijst van het schuurtje ter grootte van een sinasappel. Bij ons vakantiehuisje. Wil deze graag proffesioneel verwijderd hebben. Ik zie uw reactie graag tegemoet.

zondag 19 juni 2016
Verlengde Parkweg, Ede

Goedemorgen, wij hebben een wespennest in het schuurtje in de tuin, zit aan de achterkant van de deur. Het  nest is is iets groter dan een tennisbal. Wat te doen?

vrijdag 10 juni 2016
Hoflaan, Ede

Wij zijn er pas op geattendeerd dat wij in het najaar een wespennest in onze spouwmuur boven onze slaapkamer raam hadden. Moeten wij dit nu alsnog laten bestrijden?

zondag 3 januari 2016
Boedelhof, Ede

Ik heb last van grondwespen in de tuin, in een hol. Wat kan hieraan gedaan worden?

zondag 18 oktober 2015
Pienemanstraat, Ede

Ik heb een wespennest ontdekt aan de buitenkant van de schuur. Wat te doen?

woensdag 15 juli 2015
Stompekamperweg, Ede

Ik heb een wespennest op zolder wil het graag laten verwijderen. Kunnen jullie z.s.m. langs komen om het nest te verwijderen.

zaterdag 11 juli 2015
Jan Vermeerstraat, Ede

We hebben vandaag gezien dat er een wespennest in onze spouwmuur zit, onder de dakgoot op ca. 6 m hoogte. Wat kan hieraan gedaan worden?

donderdag 1 augustus 2013
Dr. Ir. Vondelingpark, Ede

Goedemiddag, ik heb last van wespen. Ik zou het nest graag z.s.m. willen laten verwijderen.

woensdag 31 juli 2013
Laan der Verenigde Naties, Ede

Hallo, ik heb last van een wespennest. Het nest bevindt zich in het bijhok tussen het dak en de gipsplaten. Ik zou het nest graag willen laten verwijderen.Kunt u mij verder helpen?

dinsdag 23 juli 2013
Asselynstraat, Ede