Uw lokale wespenbestrijder in Emmen

Wespen zijn in de zomer zeer actief en wespennesten zijn dan ook een veelvoorkomend probleem. Een momentje heerlijk genieten van het weer op het terras of in de tuin kan dan ruw verstoord door de agressieve aard van het beestje. Voorkom ongewenste situatie en laat het wespennest verwijderen door VEPO Diensten. Zij zijn werkzaam in Emmen en gespecialiseerd in het bestrijden van wespen en het verwijderen van wespennesten. De bestrijders van VEPO Diensten staan na een melding vaak al binnen 24 uur voor uw deur, ook in Emmen!

Wespenbestrijding: Effectief en veilig

Wist u dat er in één wespennest wel 4000 wespen kunnen zitten? Laat het wespennest verwijderen door VEPO Diensten over en voorkom ongewenste situaties. Zodra wij uw melding ontvangen hebben nemen wij telefonisch of per mail contact met u op. Wij maken een offerte op naar aanleiding van het specifieke wespenprobleem dat bestrijd moet worden. Vooraf krijgt u een duidelijke inschatting van de kosten, zodat u weet wat u te wachten staat. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Wat te doen bij wespenoverlast

De kans op een allergische reacties van een wespensteek is vandaag de dag erg groot, zelf een wespennest verwijderen is dus gevaarlijk en moeilijk. Wespen worden agressief wanneer u in de buurt van het wespennest komt. Het is dus verstandig om het wespennest te laten verwijderen door VEPO Diensten, zij verwijderen het wespennest effectief en veilig. Wat te doen bij wespenoverlast:

  • Dek vlees en zoete gerechten goed af als er buiten gegeten wordt.
  • Zorg voor lokaas of maak het zelf: Snij een plastic fles doormidden, vul de onderkant van de fles met een zoete drank en zet de de bovenkant van de fles op de onderkant.
  • Wespen zijn snel geïrriteerd, dus maak geen heftige bewegingen met een wesp in de buurt.
  • Lokaliseer, wanneer er meerdere wespen waargenomen worden, het wespennest, maar blijf uit de buurt. Bel ons op 0591 - 726 224 en wij zorgen dat er een ongediertebestrijder langs komt!

100% seizoensgarantie op wespenbestrijding

Voor wespenbestrijding bij VEPO Diensten geldt een seizoensgarantie. Dit houdt in dat wanneer een wespennest in hetzelfde seizoen terugkeert, het wespennest de tweede keer verwijdert wordt door de wespenbestrijder zonder dat u extra kosten hoeft te betalen. Aangezien wespennesten bij het aanbreken van de winter vanzelf uitsterven, vervalt dan de seizoensgarantie. U bent met de 100% seizoensgarantie verzekerd van een blijvende oplossing van uw wespenprobleem!

De seizoensgarantie geldt niet in de volgende gevallen:

  • Er is een nieuw wespennest op een andere locatie ontstaan.
  • U heeft de adviezen van de wespenbestrijder niet opgevolgd
  • Het nieuwe wespennest is in een ander seizoen ontstaan.

VEPO Diensten biedt in Emmen doorlopende ongediertebestrijding en ongediertepreventie aan dat is afgestemd op uw behoeften en wensen. Naast doorlopende ongediertepreventie kunt u uw huis, kantoor- of bedrijfspand eenmalig laten behandelen tegen een ongedierte, zoals wespen.

Vrijblijvend advies en offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een wespenbestrijder in Emmen? Bel dan direct 0591 - 726 224 of vul onderstaand formulier in voor advies, een offerte of voor het maken van een afspraak!

Veelvoorkomende wespenproblemen in Emmen

We hebben een wespennest onder het dak. Kan er zo snel mogelijk iemand langs komen om het nest te laten verwijderen?

vrijdag 25 augustus 2017
Bruntingerbrink, Emmen

Hallo, ik heb last van een wespennest op zolder. Ik zou dit nest graag z.s.m. willen laten verwijderen. Ik hoor graag van u.

maandag 21 augustus 2017
Boerschaplaan, Emmen

Het lijkt er op dat we een wespennest in de spouwmuur hebben. Er vliegen wespen in- en uit. Heb de opening dichtgemaakt met een stukje hout, maar dat schijnt geen goede oplossing te zijn. Kunnen jullie ons verder helpen?

zondag 23 juli 2017
Stuwwal, Emmen

Hallo, ik vermoed dat ik last heb van wespen, maar ik weet het niet zeker. Hopelijk kunt u een keer langs komen om te kijken en evt meteen verwijderen.

vrijdag 23 juni 2017
Huizingsbrinkweg, Emmen

Wij hebben last van wespen (of hoornaars) in ons huis, wat is uw advies?

vrijdag 16 september 2016
Laan van het Kwekebos, Emmen

Goedemiddag, ik heb last van wespen. Ik zou het nest graag z.s.m. willen laten verwijderen. Ik hoor graag van u.

maandag 5 september 2016
H. Boomstraat, Emmen

Ik heb al een hele tijd last wespen, ik ben er helemaal klaar mee. Ik zou ze graag z.s.m. willen laten bestrijden. Ik zie uw reactie graag tegemoet.

zondag 4 september 2016
Laan van het Kwekebos, Emmen

Hoi, ik heb een wespennest in de tuin. Ze zitten in de box voor de tuinkussens onder de overkapping. Wanneer kunt u langs komen?

dinsdag 21 juli 2015
Slenerbrink, Emmen

Hallo, ik heb volgens mij een wespennest onder de golfplaten van mijn schuur zitten, mijn dochter is bang voor die beesten, dus zouden jullie hem zo snel mogenlijk kunnen verwijderen?

vrijdag 3 juli 2015
Barnar, Emmen

Hallo wij hebben bij zolderraam een wespennest waarschijnlijk onder dakpan, ik hoor graag van u wanneer u langs kunt komen.

woensdag 1 juli 2015
Rolderbrink, Emmen

Ik heb een wespennest in de schuur, kan iemand deze verwijderen?

zondag 28 juni 2015
Barnar, Emmen

Goedemorgen, de wespen zitten onder het dak van de woning vlak bij de dakgoot,dus aan de dakrand. Wat is uw advies?

maandag 23 september 2013
Ekselerbrink, Emmen

Hallo. Ik heb volgens mij sinds gisteren/vannacht een wespen of bijennest in mijn kamer. Ik ben student en ik woon in een studentenhuis. Ik zou graag willen weten of mijn huurbaas verplicht is dit te vergoeden als ik het verdelgen bijvoorbeeld door u laat doen. Als dat niet het geval is wil ik graag weten hoe hoog deze kosten zijn.

maandag 29 juli 2013
Hoofdstraat, Emmen

 De wespen zitten onder de dakpannen, ze komen op de een of andere manier ook binnen in de slaapkamer. Graag zo snel mogelijk ontact opnenem.

zondag 21 juli 2013
Orvelterbrink, Emmen