Uw lokale wespenbestrijder in Emmen

Wespen, iedereen kent ze en heeft een hekel aan ze! In de zomer zijn wespen zeer actief en hun nesten kunnen voor veel onrust zorgen. Wij kunnen u snel van deze vervelende beestjes afhelpen, door hun wespennest te verwijderen. Voor wespenbestrijding in Emmen staan we vaak al binnen 24 uur na een melding voor uw deur zodat u geen minuut langer uit uw tuin of huis wordt verjaagd.

In Emmen werken we samen met Vreeman Ongedierte. Onze wespenbestrijder helpt u op effectieve wijze van wespen af en hanteert bovendien 100% seizoensgarantie. Al onze wespenbestrijders zijn gediplomeerd, werken via de opgestelde richtlijnen en hebben milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

Een wespenplaag, wat nu?

Het kan voorkomen dat u in de zomer last heeft van een wespenplaag. Wespen komen namelijk af op zoet voedsel en drinken, wat in warme periodes veelvuldig wordt genuttigd. Wie houdt er nou niet van een lekker ijsje of koud drankje?

Wespen bouwen op aangename plekken graag een wespennest. Dit kan rondom uw huis zijn, uw bedrijf of op openbare plaatsen. De diertjes zijn echter ook erg gesteld op hun zorgvuldig gemaakte plekje en kunnen daardoor erg agressief worden als u bij de plek des onheils in de buurt komt. Zij kunnen u steken, wat een pijnlijke onaangename ervaring is, en wanneer u allergisch bent zelfs zeer gevaarlijk. Wij raden u daarom sterk af om zelf een wespennest weg te halen.

Natuurlijk kunt u wel op voorhand proberen de wespen uit uw buurt te houden. Wij hebben een paar handige tips voor u op een rij gezet:

  • Dek vlees en zoete gerechten af als u buiten eet
  • Zorg voor lokaas zodat de wespen niet naar u of uw voedsel toe trekken
  • Maak geen heftige bewegingen met een wesp in de buurt om steken te voorkomen

Bel bij een wespenplaag naar 0591 - 726 224 en wij verwijderen binnen 24 uur uw wespennest.

Over het wespennest

Wist u dat in één wespennest wel meer dan vierduizend wespen kunnen zitten? Met een aantal wespen verdelgen bent u er dus nog niet! Het lokaliseren van een wespennest kan soms wat lastig zijn. Dat is geen probleem, wij kunnen u daarbij helpen. Wij willen u natuurlijk zo goed en snel mogelijk van alle wespenoverlast afhelpen. We willen namelijk allemaal genieten van lekker weer. Onze bestrijders gaan daarom bij de wespenbestrijding grondig te werk. Ze ontdoen u van een wespennest in huis, maar willen natuurlijk ook op alle andere plekken uw wespen bestrijden.

100% seizoensgarantie op wespenbestrijding in Emmen

Wij hanteren een seizoensgarantie. Dit houdt in dat wanneer een wespennest in hetzelfde seizoen terugkeert, het kosteloos een tweede keer verwijdert wordt. Bij het aanbreken van de winter sterven wespennesten vanzelf uit en dan vervalt dus de garantie. U bent met de 100% seizoensgarantie verzekerd van een blijvende oplossing voor uw wespenprobleem!

De seizoensgarantie geldt niet in de volgende gevallen:

  • Er is een nieuw wespennest op een andere locatie ontstaan
  • U heeft de adviezen van de wespenbestrijder niet opgevolgd
  • Het nieuwe wespennest is in een ander seizoen ontstaan
Vrijblijvend advies en offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een wespenbestrijder in Emmen? Bel dan direct 0591 - 726 224 of vul onderstaand formulier in voor advies, een offerte of voor het maken van een afspraak!

Veelvoorkomende wespenproblemen in Emmen

We hebben een wespennest onder het dak. Kan er zo snel mogelijk iemand langs komen om het nest te laten verwijderen?

vrijdag 25 augustus 2017
Bruntingerbrink, Emmen

Hallo, ik heb last van een wespennest op zolder. Ik zou dit nest graag z.s.m. willen laten verwijderen. Ik hoor graag van u.

maandag 21 augustus 2017
Boerschaplaan, Emmen

Het lijkt er op dat we een wespennest in de spouwmuur hebben. Er vliegen wespen in- en uit. Heb de opening dichtgemaakt met een stukje hout, maar dat schijnt geen goede oplossing te zijn. Kunnen jullie ons verder helpen?

zondag 23 juli 2017
Stuwwal, Emmen

Hallo, ik vermoed dat ik last heb van wespen, maar ik weet het niet zeker. Hopelijk kunt u een keer langs komen om te kijken en evt meteen verwijderen.

vrijdag 23 juni 2017
Huizingsbrinkweg, Emmen

Wij hebben last van wespen (of hoornaars) in ons huis, wat is uw advies?

vrijdag 16 september 2016
Laan van het Kwekebos, Emmen

Goedemiddag, ik heb last van wespen. Ik zou het nest graag z.s.m. willen laten verwijderen. Ik hoor graag van u.

maandag 5 september 2016
H. Boomstraat, Emmen

Ik heb al een hele tijd last wespen, ik ben er helemaal klaar mee. Ik zou ze graag z.s.m. willen laten bestrijden. Ik zie uw reactie graag tegemoet.

zondag 4 september 2016
Laan van het Kwekebos, Emmen

Hoi, ik heb een wespennest in de tuin. Ze zitten in de box voor de tuinkussens onder de overkapping. Wanneer kunt u langs komen?

dinsdag 21 juli 2015
Slenerbrink, Emmen

Hallo, ik heb volgens mij een wespennest onder de golfplaten van mijn schuur zitten, mijn dochter is bang voor die beesten, dus zouden jullie hem zo snel mogenlijk kunnen verwijderen?

vrijdag 3 juli 2015
Barnar, Emmen

Hallo wij hebben bij zolderraam een wespennest waarschijnlijk onder dakpan, ik hoor graag van u wanneer u langs kunt komen.

woensdag 1 juli 2015
Rolderbrink, Emmen

Ik heb een wespennest in de schuur, kan iemand deze verwijderen?

zondag 28 juni 2015
Barnar, Emmen

Goedemorgen, de wespen zitten onder het dak van de woning vlak bij de dakgoot,dus aan de dakrand. Wat is uw advies?

maandag 23 september 2013
Ekselerbrink, Emmen

Hallo. Ik heb volgens mij sinds gisteren/vannacht een wespen of bijennest in mijn kamer. Ik ben student en ik woon in een studentenhuis. Ik zou graag willen weten of mijn huurbaas verplicht is dit te vergoeden als ik het verdelgen bijvoorbeeld door u laat doen. Als dat niet het geval is wil ik graag weten hoe hoog deze kosten zijn.

maandag 29 juli 2013
Hoofdstraat, Emmen

 De wespen zitten onder de dakpannen, ze komen op de een of andere manier ook binnen in de slaapkamer. Graag zo snel mogelijk ontact opnenem.

zondag 21 juli 2013
Orvelterbrink, Emmen