Uw lokale wespenbestrijder in Heerlen

Wespen, iedereen kent ze en heeft een hekel aan ze! In de zomer zijn wespen zeer actief en hun nesten kunnen voor veel onrust zorgen. Wij kunnen u snel van deze vervelende beestjes afhelpen, door hun wespennest te verwijderen. Voor wespenbestrijding in Heerlen staan we vaak al binnen 24 uur na een melding voor uw deur zodat u geen minuut langer uit uw tuin of huis wordt verjaagd.

In Heerlen werken we samen met Deli Hygienetechniek. Onze wespenbestrijder helpt u op effectieve wijze van wespen af en hanteert bovendien 100% seizoensgarantie. Al onze wespenbestrijders zijn gediplomeerd, werken via de opgestelde richtlijnen en hebben milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

Een wespenplaag, wat nu?

Het kan voorkomen dat u in de zomer last heeft van een wespenplaag. Wespen komen namelijk af op zoet voedsel en drinken, wat in warme periodes veelvuldig wordt genuttigd. Wie houdt er nou niet van een lekker ijsje of koud drankje?

Wespen bouwen op aangename plekken graag een wespennest. Dit kan rondom uw huis zijn, uw bedrijf of op openbare plaatsen. De diertjes zijn echter ook erg gesteld op hun zorgvuldig gemaakte plekje en kunnen daardoor erg agressief worden als u bij de plek des onheils in de buurt komt. Zij kunnen u steken, wat een pijnlijke onaangename ervaring is, en wanneer u allergisch bent zelfs zeer gevaarlijk. Wij raden u daarom sterk af om zelf een wespennest weg te halen.

Natuurlijk kunt u wel op voorhand proberen de wespen uit uw buurt te houden. Wij hebben een paar handige tips voor u op een rij gezet:

  • Dek vlees en zoete gerechten af als u buiten eet
  • Zorg voor lokaas zodat de wespen niet naar u of uw voedsel toe trekken
  • Maak geen heftige bewegingen met een wesp in de buurt om steken te voorkomen

Bel bij een wespenplaag naar 045 - 546 6163 en wij verwijderen binnen 24 uur uw wespennest.

Over het wespennest

Wist u dat in één wespennest wel meer dan vierduizend wespen kunnen zitten? Met een aantal wespen verdelgen bent u er dus nog niet! Het lokaliseren van een wespennest kan soms wat lastig zijn. Dat is geen probleem, wij kunnen u daarbij helpen. Wij willen u natuurlijk zo goed en snel mogelijk van alle wespenoverlast afhelpen. We willen namelijk allemaal genieten van lekker weer. Onze bestrijders gaan daarom bij de wespenbestrijding grondig te werk. Ze ontdoen u van een wespennest in huis, maar willen natuurlijk ook op alle andere plekken uw wespen bestrijden.

100% seizoensgarantie op wespenbestrijding in Heerlen

Wij hanteren een seizoensgarantie. Dit houdt in dat wanneer een wespennest in hetzelfde seizoen terugkeert, het kosteloos een tweede keer verwijdert wordt. Bij het aanbreken van de winter sterven wespennesten vanzelf uit en dan vervalt dus de garantie. U bent met de 100% seizoensgarantie verzekerd van een blijvende oplossing voor uw wespenprobleem!

De seizoensgarantie geldt niet in de volgende gevallen:

  • Er is een nieuw wespennest op een andere locatie ontstaan
  • U heeft de adviezen van de wespenbestrijder niet opgevolgd
  • Het nieuwe wespennest is in een ander seizoen ontstaan
Vrijblijvend advies en offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een wespenbestrijder in Heerlen? Bel dan direct 045 - 546 6163 of vul onderstaand formulier in voor advies, een offerte of voor het maken van een afspraak!

Veelvoorkomende wespenproblemen in Heerlen

Beste, op zolder onder de rand van de dakkapel vliegen sinds 2 weken wespen naar binnen. Ze zijn daar een nest gaan maken. Ik heb het eerst zelf met spray en naderhand met mierenpoeder geprobeerd. Hierdoor werd het minder maar nu komen ze in de kamer naar buiten. In het begin waren ze zwak en snel dood, maar nu komen ook fitte wespen. Hopelijk kunt u mij hier vanaf helpen.

zondag 18 september 2016
Parmentierstraat, Heerlen

Wespennest onder een bijna plat dak, graag info over het verwijderen/ bestrijden ervan.

donderdag 23 juli 2015
Graham Bellstraat, Heerlen

Hallo, ik heb een wespennest in de spouwmuur. Wat te doen?

zaterdag 4 juli 2015
Ammonieterf, Heerlen

Aan de rand van de tuin gingen vorig jaar veel wespen continu de grond in en uit. Ik wil de tuin nu omgraven en oude boomwortels verwijderen. Nu zijn de wespen wellicht in rust. Ik zou graag het nest willen laten verwijderen, voordat ik aan de gan g ga met de tuin verbouwen. Om te voorkomen dat de wespen onrustig/vervelend worden. Hopelijk kunt u mij verder helpen. Ik hoor graag van u.

donderdag 26 maart 2015
Voskuilenweg, Heerlen

Rondom onze kliko zitten na thuiskomst van onze vakantie veel wespen. De bakken zijn leeg, maar ze staan voor wat struiken. Ik zou graag z.s.m. van de wespen af willen, want de kliko kan ik nu niet gebruiken. Ik hoop spoedig van u te horen.

dinsdag 6 augustus 2013
Altaardries, Heerlen

Wij vermoeden dat er een wespennest in de dakkapel zit. We zien aan de buitenkant voortdurend wespen in en uit vliegen en horen gezoem. Zou er iemand langs kunnen komen om te controleren of er een wespennest zit, en zo ja deze dan ook direct kunnen bestrijden?

donderdag 25 juli 2013
Tempsplein, Heerlen

Ik heb een wespennest onder het daklood zitten. Ik wil hier graag vanaf. Kunt u mij verder helpen?

dinsdag 23 juli 2013
Akerstraat, Heerlen

Ik kwam er achter dat er een wespennest in mijn kast zit. Ik zou dit nest graag willen laten bestrijden. Ik zie reactie graag tegemoet.

vrijdag 19 juli 2013
Kerkraderweg, Heerlen

Hallo, ik vermoed een wespennest te hebben in mijn houten garagedeur. Hierdoor kan ik niet mij garage in en uit. Kunt u mij hier vanaf helpen? Ik hoor graag van u.

vrijdag 19 juli 2013
Titus Brandsmastraat, Heerlen