Wespenbestrijder Helmond: snel lokale hulp

Wespen, iedereen kent ze en heeft een hekel aan ze! In de zomer zijn wespen zeer actief en hun nesten kunnen voor veel onrust zorgen. Wij kunnen u snel van deze vervelende beestjes afhelpen, door hun wespennest te verwijderen. Wespenbestrijding Helmond staat vaak al binnen 24 uur na een melding voor uw deur zodat u geen minuut langer uit uw tuin of huis wordt verjaagd.

In Helmond werken we samen met OBI Property Care Ongediertebestrijding & Inspectie. Al onze wespenbestrijders zijn gediplomeerd, werken via de opgestelde richtlijnen en hebben milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Onze wespenbestrijder helpt u op effectieve wijze van wespen af en hanteert bovendien 100% seizoensgarantie.

Seizoensgarantie op wespenbestrijding Helmond

Wij hanteren een honderd procent seizoensgarantie. Dit houdt in dat wanneer een wespennest in hetzelfde seizoen terugkeert, het kosteloos een tweede keer verwijdert wordt. Bij het aanbreken van de winter sterven wespennesten vanzelf uit en dan vervalt dus de garantie. U bent met de 100% seizoensgarantie verzekerd van een blijvende oplossing voor uw wespenprobleem in Helmond!

De seizoensgarantie geldt niet in de volgende gevallen:

  • Er is een nieuw wespennest op een andere locatie ontstaan
  • U heeft de adviezen van de wespenbestrijder niet opgevolgd
  • Het nieuwe wespennest is in een ander seizoen ontstaan

Wespennest verwijderen in Helmond: pas op!

Wespen bouwen op aangename plekken graag een wespennest. Dit kan rondom uw huis zijn, uw bedrijf of op openbare plaatsen in Helmond zijn. De diertjes zijn echter ook erg gesteld op hun zorgvuldig gemaakte plekje en kunnen daardoor erg agressief worden als u bij de plek des onheils in de buurt komt. Zij kunnen u steken, wat een pijnlijke onaangename ervaring is, en wanneer u allergisch bent zelfs zeer gevaarlijk. Wij raden u daarom sterk af om zelf een wespennest te verwijderen. 

Natuurlijk kunt u wel op voorhand proberen de wespen uit uw buurt te houden. Wij hebben een paar handige tips voor u op een rij gezet:

  • Dek vlees en zoete gerechten af als u buiten eet
  • Zorg voor lokaas zodat de wespen niet naar u of uw voedsel toe trekken
  • Maak geen heftige bewegingen met een wesp in de buurt om steken te voorkomen

Met wespenbestrijding Helmond is een oplossing dichtbij. Bel voor wespen bestrijden in Helmond naar 0492 - 729 249 en wij verwijderen binnen 24 uur uw wespennest.

Over wespen bestrijden Helmond

Hinder van wespen komt vaak voor doordat er een wespennest in de buurt aanwezig is. Wist u dat in één wespennest wel meer dan vierduizend wespen kunnen zitten? Met een aantal wespen verdelgen bent u er dus nog niet! Het lokaliseren van een wespennest kan soms wat lastig zijn. Dat is geen probleem, wij kunnen u daarbij helpen. Wij willen u natuurlijk zo goed en snel mogelijk van alle wespenoverlast afhelpen. We willen namelijk allemaal genieten van lekker weer. Onze wespenverdelger in Helmond gaat daarom bij de wespenbestrijding grondig te werk. Ze ontdoen u van een wespennest in huis, maar willen natuurlijk ook op alle andere plekken uw wespen bestrijden.

Vrijblijvend advies en offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een wespenbestrijder in Helmond? Bel dan direct 0492 - 729 249 of vul onderstaand formulier in voor advies, een offerte of voor het maken van een afspraak!

Veelvoorkomende wespenproblemen in Helmond

Ik heb wespen in huis (dagelijks 5 tot 10 en erg sloom), maar weet niet waar het nest zich bevindt. Kunnen jullie zo snel mogelijk contact opnemen?

donderdag 23 november 2017
Rector Heuvelsstraat, Helmond

Hallo! Wij vinden elke dag opnieuw een aantal (5-10) dode wespen op onze zolder, waarschijnlijk hebben we dus ergens een wespennest zitten. We hebben echter geen idee waar deze zit. Wat zouden jullie hiertegen kunnen doen?

woensdag 6 september 2017
Roerstraat, Helmond

Ik heb een wespennest in de spouwmuur van de garage. Wat te doen?

vrijdag 16 juni 2017
Elandlaan, Helmond

Er zit een wespennest tussen de isolatiemateriaal in een kleine plantenkas. Wat te doen?

maandag 29 augustus 2016
Caroluslaan, Helmond

Wespen lijken een nest aan het bouwen te zijn achter het dakraam. Deze is gelegen op de 1e verdieping en is goed bereikbaar dmv aangrenzend plat dak. Kan hier naar gekeken worden? Alvast bedankt.

vrijdag 27 mei 2016
Schorfhoeve, Helmond

Wespennest circa 10cm lang in dakgoot van dakraam en er vliegen wespen af en aan in dakkapel. Graag hoor ik zo snel mogelijk van jullie.

dinsdag 11 augustus 2015
Schorfhoeve, Helmond

Wespennest, wat te doen?

maandag 20 juli 2015
Kanaaldijk N.O., Helmond

Goedemiddag, ik heb al een tijd last van wespen. Gisteren kwam ik er achter dat er een wespennest in de schuur hangt. Zou u dit z.s.m. kunnen komen verwijderen? Ik hoor graag van u.

dinsdag 14 juli 2015
Hortsedijk, Helmond

Ik heb het vermoeden dat er een wespennest zou kunnen zitten in mijn spouwmuur. Er vliegen af en toe wespen de ventilatieopeningen in de muur in en uit. Bovendien heb ik al enkele jaren achter elkaar bij het ketelonderhoud dode wespen in de cv-ketel liggen. Ik had geen idee waar die vandaan kwamen maar nu ik ze de ventilatieopeningen in de muur zie gebruiken zie ik een mogelijk verband. Los van de dode wespen in de cv-ketel heb ik er niet direct last van maar mijn vraag is of het niet beter is om aktie te ondernemen om problemen voor te zijn?

vrijdag 16 augustus 2013
De Kromme Geer, Helmond

Beste mevrouw/ heer, ik ben op zoek naar een imker hier in de buurt. Kunt u mij verder helpen?

maandag 5 augustus 2013
Poedersvoort, Helmond

We hebben overlast van wespen, maar zien niet waar het nest is, kunt u langs komen om te kijken?

maandag 5 augustus 2013
Verdilaan, Helmond

Ik heb last van een wespennest op de zolder, tegen gekomen tijdens de verbouwing. Tot het nest verwijderd is ligt de bouw stil. Graag z.s.m. verwijderen.

maandag 5 augustus 2013
Burgemeester Krollaan, Helmond

Ik heb last van een wespennest bij de praktijk (dakgoot eerste verdieping makkelijk bereikbaar via platdak). Ik zou dit nest graag z.s.m. willen laten verwijderen. Hopelijk kunt u mij verder helpen. Ik hoor graag van u.

maandag 5 augustus 2013
Wilhelminalaan, Helmond

Wij hebben nest ter grootte van twee tennisballen op een eenvoudig te bereiken plek, achter een ventilatierooster. Ik twijfel of ik het komende winter zelf weg kan halen. We hebben geen last van de wespen. We hebben het nest bij toeval ontdekt.

vrijdag 2 augustus 2013
Saxofoonstraat, Helmond

Er vliegen wespen in en uit aan de rechterkant van ons dakraam. Zij drinken water bij de vijver en vliegen dan naar de zijkant van het raam. Wat te doen?

dinsdag 23 juli 2013
Dwergvlasbeek, Helmond