Wespenbestrijder Leeuwarden: snel lokale hulp

Wespen, iedereen kent ze en heeft een hekel aan ze! In de zomer zijn wespen zeer actief en hun nesten kunnen voor veel onrust zorgen. Wij kunnen u snel van deze vervelende beestjes afhelpen, door hun wespennest te verwijderen. Wespenbestrijding Leeuwarden staat vaak al binnen 24 uur na een melding voor uw deur zodat u geen minuut langer uit uw tuin of huis wordt verjaagd.

In Leeuwarden werken we samen met Traas Noord-Nederland. Al onze wespenbestrijders zijn gediplomeerd, werken via de opgestelde richtlijnen en hebben milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Onze wespenbestrijder helpt u op effectieve wijze van wespen af en hanteert bovendien 100% seizoensgarantie.

Seizoensgarantie op wespenbestrijding Leeuwarden

Wij hanteren een honderd procent seizoensgarantie. Dit houdt in dat wanneer een wespennest in hetzelfde seizoen terugkeert, het kosteloos een tweede keer verwijdert wordt. Bij het aanbreken van de winter sterven wespennesten vanzelf uit en dan vervalt dus de garantie. U bent met de 100% seizoensgarantie verzekerd van een blijvende oplossing voor uw wespenprobleem in Leeuwarden!

De seizoensgarantie geldt niet in de volgende gevallen:

  • Er is een nieuw wespennest op een andere locatie ontstaan
  • U heeft de adviezen van de wespenbestrijder niet opgevolgd
  • Het nieuwe wespennest is in een ander seizoen ontstaan

Wespennest verwijderen in Leeuwarden: pas op!

Wespen bouwen op aangename plekken graag een wespennest. Dit kan rondom uw huis zijn, uw bedrijf of op openbare plaatsen in Leeuwarden zijn. De diertjes zijn echter ook erg gesteld op hun zorgvuldig gemaakte plekje en kunnen daardoor erg agressief worden als u bij de plek des onheils in de buurt komt. Zij kunnen u steken, wat een pijnlijke onaangename ervaring is, en wanneer u allergisch bent zelfs zeer gevaarlijk. Wij raden u daarom sterk af om zelf een wespennest te verwijderen. 

Natuurlijk kunt u wel op voorhand proberen de wespen uit uw buurt te houden. Wij hebben een paar handige tips voor u op een rij gezet:

  • Dek vlees en zoete gerechten af als u buiten eet
  • Zorg voor lokaas zodat de wespen niet naar u of uw voedsel toe trekken
  • Maak geen heftige bewegingen met een wesp in de buurt om steken te voorkomen

Met wespenbestrijding Leeuwarden is een oplossing dichtbij. Bel voor wespen bestrijden in Leeuwarden naar 058 - 204 5290 en wij verwijderen binnen 24 uur uw wespennest.

Over wespen bestrijden Leeuwarden

Hinder van wespen komt vaak voor doordat er een wespennest in de buurt aanwezig is. Wist u dat in één wespennest wel meer dan vierduizend wespen kunnen zitten? Met een aantal wespen verdelgen bent u er dus nog niet! Het lokaliseren van een wespennest kan soms wat lastig zijn. Dat is geen probleem, wij kunnen u daarbij helpen. Wij willen u natuurlijk zo goed en snel mogelijk van alle wespenoverlast afhelpen. We willen namelijk allemaal genieten van lekker weer. Onze wespenverdelger in Leeuwarden gaat daarom bij de wespenbestrijding grondig te werk. Ze ontdoen u van een wespennest in huis, maar willen natuurlijk ook op alle andere plekken uw wespen bestrijden.

Vrijblijvend advies en offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een wespenbestrijder in Leeuwarden? Bel dan direct 058 - 204 5290 of vul onderstaand formulier in voor advies, een offerte of voor het maken van een afspraak!

Veelvoorkomende wespenproblemen in Leeuwarden

Ik heb een wespennest in de muur en ze blijven steeds de slaapkamer binnen komen. Wat kan ik hier tegen doen?

zaterdag 18 november 2017
Woudstraat, Leeuwarden

5 dagen geleden vond ik een suffe wesp op de overloop boven. Nu kan dit gebeuren, maar 2 weken daarvoor zaten mijn katten er achter 1 aan. Nu worden we de laatste 4 nachten wakker gehouden door de katten die achter de wespen aan zitten. Elke nacht was het 1 wesp, welke we meteen dood hebben geslagen als ze nog niet dood waren gemaakt. We hebben nu dus elke dag 1 wesp gehad in huis. Ramen en deuren zijn al een hele tijd altijd dicht. Ik ben echt bang dat mijn katten een wesp te pakken krijgen, deze opeten en dan gestoken worden en mijn katten overlijden. Heb ik hier te maken met een nest? Ik hoop dat u me kan helpen. ik heb heel het internet al afgezocht maar kan weinig vinden over wespen in de koude tijd en of ik nu een nest heb of niet. 

donderdag 16 november 2017
Herman Costerstraat, Leeuwarden

Ik heb in mijn slaapkamer last van wespen . Eerst vond ik maar een paar nu de laatste week tientallen per dag . Ik ben ook gestoken. Kunnen jullie contact opnemen om een afspraak te maken?

zaterdag 23 september 2017
Groningerstraat, Leeuwarden

We hebben een wespennest onder het hout van ons huis, het zit aan de zijkant. Wat is uw advies?

donderdag 21 september 2017
Guozzemar, Leeuwarden

Wij hebben een redelijk grote groep wespen op zolder, alleen is onbekend waar ze vandaan komen. Kunt u ons wat informatie sturen over de werkwijze?

zondag 10 september 2017
Bennemastate, Leeuwarden

Ik heb een wespennest op balkon, wat kunnen hier tegen doen?

vrijdag 28 juli 2017
Huizumerlaan, Leeuwarden

Volgens mij heb ik een wespennest in de bijkeuken tussen het platte dak en de gipsplaten. Ik heb namelijk veel wespen in de keuken en hoor ook geluiden boven het plafond. Kunnen jullie dit verwijderen?

donderdag 27 juli 2017
Schalk Burgerstraat, Leeuwarden

Wij hebben thuis last van een wespennest, kunt u ons hier vanaf helpen?

maandag 10 juli 2017
De Anjen, Leeuwarden

Er zit bij ons een wespennest in de spouwmuur. Kunt u een keer langs komen?

zondag 9 juli 2017
Coroniestraat, Leeuwarden

Wij hebben last van een wespennest. Wat is uw advies?

dinsdag 20 juni 2017
Prinsbernhardstraat, Leeuwarden

Wespennest in mijn schuur, wat te doen?

woensdag 5 oktober 2016
de Jokse, Leeuwarden

Wespennest in muur naar schuur wil ik verwijderd hebben.

dinsdag 6 september 2016
Merelstraat, Leeuwarden

We hebben een wespennest hoog aan de voorgevel zitten, deze moet verwijderd worden.

dinsdag 6 september 2016
Beemdgras, Leeuwarden

Onder een dakpan bij ons huis zit al een tijdje een wespennest. We hebben er nog geen last van gehad maar vanochtend had ik meerdere wespen in huis. Is het raadzaam het wespennest te verwijderen? Alvast bedankt.

donderdag 1 september 2016
Sassingastins, Leeuwarden

Wespennest onder boeideel. Wat is wijsheid?

zondag 28 augustus 2016
Noordersingel, Leeuwarden

Wij hebben een wespennest ontdekt in ons tuinhuisje, graag zouden wij dit bestreden zien.

dinsdag 2 augustus 2016
Hanenburg, Leeuwarden