Uw lokale wespenbestrijder in Lelystad

Wespen, iedereen kent ze en heeft een hekel aan ze! In de zomer zijn wespen zeer actief en hun nesten kunnen voor veel onrust zorgen. Wij kunnen u snel van deze vervelende beestjes afhelpen, door hun wespennest te verwijderen. Voor wespenbestrijding in Lelystad staan we vaak al binnen 24 uur na een melding voor uw deur zodat u geen minuut langer uit uw tuin of huis wordt verjaagd.

In Lelystad werken we samen met Protect Pest Control. Onze wespenbestrijder helpt u op effectieve wijze van wespen af en hanteert bovendien 100% seizoensgarantie. Al onze wespenbestrijders zijn gediplomeerd, werken via de opgestelde richtlijnen en hebben milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

Een wespenplaag, wat nu?

Het kan voorkomen dat u in de zomer last heeft van een wespenplaag. Wespen komen namelijk af op zoet voedsel en drinken, wat in warme periodes veelvuldig wordt genuttigd. Wie houdt er nou niet van een lekker ijsje of koud drankje?

Wespen bouwen op aangename plekken graag een wespennest. Dit kan rondom uw huis zijn, uw bedrijf of op openbare plaatsen. De diertjes zijn echter ook erg gesteld op hun zorgvuldig gemaakte plekje en kunnen daardoor erg agressief worden als u bij de plek des onheils in de buurt komt. Zij kunnen u steken, wat een pijnlijke onaangename ervaring is, en wanneer u allergisch bent zelfs zeer gevaarlijk. Wij raden u daarom sterk af om zelf een wespennest weg te halen.

Natuurlijk kunt u wel op voorhand proberen de wespen uit uw buurt te houden. Wij hebben een paar handige tips voor u op een rij gezet:

  • Dek vlees en zoete gerechten af als u buiten eet
  • Zorg voor lokaas zodat de wespen niet naar u of uw voedsel toe trekken
  • Maak geen heftige bewegingen met een wesp in de buurt om steken te voorkomen

Bel bij een wespenplaag naar 0320 - 724 117 en wij verwijderen binnen 24 uur uw wespennest.

Over het wespennest

Wist u dat in één wespennest wel meer dan vierduizend wespen kunnen zitten? Met een aantal wespen verdelgen bent u er dus nog niet! Het lokaliseren van een wespennest kan soms wat lastig zijn. Dat is geen probleem, wij kunnen u daarbij helpen. Wij willen u natuurlijk zo goed en snel mogelijk van alle wespenoverlast afhelpen. We willen namelijk allemaal genieten van lekker weer. Onze bestrijders gaan daarom bij de wespenbestrijding grondig te werk. Ze ontdoen u van een wespennest in huis, maar willen natuurlijk ook op alle andere plekken uw wespen bestrijden.

100% seizoensgarantie op wespenbestrijding in Lelystad

Wij hanteren een seizoensgarantie. Dit houdt in dat wanneer een wespennest in hetzelfde seizoen terugkeert, het kosteloos een tweede keer verwijdert wordt. Bij het aanbreken van de winter sterven wespennesten vanzelf uit en dan vervalt dus de garantie. U bent met de 100% seizoensgarantie verzekerd van een blijvende oplossing voor uw wespenprobleem!

De seizoensgarantie geldt niet in de volgende gevallen:

  • Er is een nieuw wespennest op een andere locatie ontstaan
  • U heeft de adviezen van de wespenbestrijder niet opgevolgd
  • Het nieuwe wespennest is in een ander seizoen ontstaan
Vrijblijvend advies en offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een wespenbestrijder in Lelystad? Bel dan direct 0320 - 724 117 of vul onderstaand formulier in voor advies, een offerte of voor het maken van een afspraak!

Veelvoorkomende wespenproblemen in Lelystad

Wespennest in de deurpost. Wat te doen?

maandag 23 april 2018
Botter, Lelystad

Elke zomer heb ik last van wespen in de spouwmuur. Ik zit hierdoor zelden/nooit in de tuin. Vorig jaar viel het me op dat ze net als het jaar ervoor onder het dak de muur binnen gaan. Is het verstandig om hier op voorhand al actie te ondernemen, zodat ze wellicht deze zomer deze plek voorbij vliegen? Uit voorzorg heb ik alle planten en bloemen uit de tuin verwijderd en vervangen voor tegels. Vreselijk saai, en het heeft niet geholpen. Ik hoop op een tip van de vakman, u dus.

dinsdag 20 februari 2018
hemmeland, Lelystad

Ik heb last van een wespennest. Op welke termijn zou u langs kunnen komen?

woensdag 14 september 2016
Schoener, Lelystad

Ik heb een wespennest in de spouwmuur van het balkon. Graag hoor ik van u.

zaterdag 3 september 2016
Beukenhof, Lelystad

Wespennest naast badkamerraam, wat adviseert u?

donderdag 1 september 2016
Karveel, Lelystad

Wespennest in wand uitbouw, ik wil graag weten wat u voor ons kunt betekenen.

maandag 25 juli 2016
Rivierenlaan, Lelystad

Wespennest in de muur voor het derde of vierde jaar. Gif erin gedaan en met een bijenbekje dichtgemaakt, maar lees nu dat dat niet goed is, graag advies.

vrijdag 14 augustus 2015
Wold, Lelystad

Goededag, wij hebben een wespennest bij ons in de tuin zitten, waarschijnlijk in de grond / tussen betonbakken. Afgelopen zaterdag helemaal lek gestoken. Zou u ze kunnen verwijderen?

dinsdag 11 augustus 2015
Breedenburg, Lelystad

Ik wil graag een wespennest laten verwijderen uit mijn tuin in de grond.

maandag 10 augustus 2015
Kogge, Lelystad

We hebben een wespennest onder de dakpannen, het zit ongeveer 3 meter hoog. Graag hoor ik van u.

donderdag 6 augustus 2015
Jol, Lelystad

Graag wespennest laten verwijderen. Alvast bedankt.

donderdag 16 juli 2015
Archipel, Lelystad

Hallo, Ik heb een serre in mijn tuin en er zit een wespennest aan de onderkant van de paal, waar ze inkruipen. In afwachting van uw reactie.

zondag 5 juli 2015
Botter, Lelystad

Wij hebben en wespennest in de grond nabij een laurierstruik. Wij hebben al met kokend water geprobeerd het nest uit te roeien maar dat is niet gelukt. Wij wonen in lelystad en vragen ons af hoe we de wespen kunnen bestrijden.

zaterdag 16 augustus 2014
Eaglelaan, Lelystad

Vanavond zag ik ineens dat het raam aan de kant van mijn tuin vol zat met wespen. Ik weet wel dat in de muur van mijn buurman een wespennest zat, maar of dit dezelfde wespen zijn weet ik niet. Adviseert u mij om een afspraak te maken of om af te wachten?

dinsdag 12 augustus 2014
Zandbank, Lelystad

Ik heb veel last van wespen in mijn slaap- en badkamer, maar ik kan niet ontdekken waar het evt nest zit, ik ben al een keer geprikt. Ik hoor graag van u.

vrijdag 2 augustus 2013
Griend, Lelystad