Wespenbestrijder Muntendam: snel lokale hulp

Wespen, iedereen kent ze en heeft een hekel aan ze! In de zomer zijn wespen zeer actief en hun nesten kunnen voor veel onrust zorgen. Wij kunnen u snel van deze vervelende beestjes afhelpen, door hun wespennest te verwijderen. Wespenbestrijding Muntendam staat vaak al binnen 24 uur na een melding voor uw deur zodat u geen minuut langer uit uw tuin of huis wordt verjaagd.

In Muntendam werken we samen met Traas Noord-Nederland. Al onze wespenbestrijders zijn gediplomeerd, werken via de opgestelde richtlijnen en hebben milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Onze wespenbestrijder helpt u op effectieve wijze van wespen af en hanteert bovendien 100% seizoensgarantie.

Seizoensgarantie op wespenbestrijding Muntendam

Wij hanteren een honderd procent seizoensgarantie. Dit houdt in dat wanneer een wespennest in hetzelfde seizoen terugkeert, het kosteloos een tweede keer verwijdert wordt. Bij het aanbreken van de winter sterven wespennesten vanzelf uit en dan vervalt dus de garantie. U bent met de 100% seizoensgarantie verzekerd van een blijvende oplossing voor uw wespenprobleem in Muntendam!

De seizoensgarantie geldt niet in de volgende gevallen:

  • Er is een nieuw wespennest op een andere locatie ontstaan
  • U heeft de adviezen van de wespenbestrijder niet opgevolgd
  • Het nieuwe wespennest is in een ander seizoen ontstaan

Wespennest verwijderen in Muntendam: pas op!

Wespen bouwen op aangename plekken graag een wespennest. Dit kan rondom uw huis zijn, uw bedrijf of op openbare plaatsen in Muntendam zijn. De diertjes zijn echter ook erg gesteld op hun zorgvuldig gemaakte plekje en kunnen daardoor erg agressief worden als u bij de plek des onheils in de buurt komt. Zij kunnen u steken, wat een pijnlijke onaangename ervaring is, en wanneer u allergisch bent zelfs zeer gevaarlijk. Wij raden u daarom sterk af om zelf een wespennest te verwijderen. 

Natuurlijk kunt u wel op voorhand proberen de wespen uit uw buurt te houden. Wij hebben een paar handige tips voor u op een rij gezet:

  • Dek vlees en zoete gerechten af als u buiten eet
  • Zorg voor lokaas zodat de wespen niet naar u of uw voedsel toe trekken
  • Maak geen heftige bewegingen met een wesp in de buurt om steken te voorkomen

Met wespenbestrijding Muntendam is een oplossing dichtbij. Bel voor wespen bestrijden in Muntendam naar 0598 - 725 029 en wij verwijderen binnen 24 uur uw wespennest.

Over wespen bestrijden Muntendam

Hinder van wespen komt vaak voor doordat er een wespennest in de buurt aanwezig is. Wist u dat in één wespennest wel meer dan vierduizend wespen kunnen zitten? Met een aantal wespen verdelgen bent u er dus nog niet! Het lokaliseren van een wespennest kan soms wat lastig zijn. Dat is geen probleem, wij kunnen u daarbij helpen. Wij willen u natuurlijk zo goed en snel mogelijk van alle wespenoverlast afhelpen. We willen namelijk allemaal genieten van lekker weer. Onze wespenverdelger in Muntendam gaat daarom bij de wespenbestrijding grondig te werk. Ze ontdoen u van een wespennest in huis, maar willen natuurlijk ook op alle andere plekken uw wespen bestrijden.

Vrijblijvend advies en offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een wespenbestrijder in Muntendam? Bel dan direct 0598 - 725 029 of vul onderstaand formulier in voor advies, een offerte of voor het maken van een afspraak!

Veelvoorkomende wespenproblemen in Muntendam

Goedemorgen. Wat zijn de werkzaamheden die jullie kunnen verrichten tegen wespen?

donderdag 27 juli 2017
Nieuweweg, Muntendam

Wij hebben last van wespen in de dakgoot, kan u hier vergif in spuiten/of iets dergelijks ?

woensdag 26 juli 2017
Middenweg, Muntendam

Onder onze windveren, boven het slaapkamerraam van onze dochter zit een wespennest. Hij is nog niet heel groot, maar we willen het wespennest erg graag laten verwijderen. Kunt u een keer langs komen?

vrijdag 7 juli 2017
Fam. Broekemastraat, Muntendam

goedenmiddag, wij hebben wespen op zolder waarvan we niet weten waar ze vandaan komen. het is de enige plek in huis waar we de wespen iedere dag tegenkomen. Gisteren hebben we 4 dode wespen op zolder gevonden en nummer 5 doodgemaakt. Vanmorgen vloog er alweer een wesp op zolder en zo gaat het al een tijdje. In de tuin hebben we er ook meer last van dan anders. Is het mogelijk dat er iemand komt kijken of er ergens een nest? 

dinsdag 16 mei 2017
het voorst streekje, Muntendam