Uw lokale wespenbestrijder in Roosendaal

Wespen, iedereen kent ze en heeft een hekel aan ze! In de zomer zijn wespen zeer actief en hun nesten kunnen voor veel onrust zorgen. Wij kunnen u snel van deze vervelende beestjes afhelpen, door hun wespennest te verwijderen. Voor wespenbestrijding in Roosendaal staan we vaak al binnen 24 uur na een melding voor uw deur zodat u geen minuut langer uit uw tuin of huis wordt verjaagd.

In Roosendaal werken we samen met Dé-M Bedrijfshygiëne en Plaagdierenbestrijding. Onze wespenbestrijder helpt u op effectieve wijze van wespen af en hanteert bovendien 100% seizoensgarantie. Al onze wespenbestrijders zijn gediplomeerd, werken via de opgestelde richtlijnen en hebben milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

Een wespenplaag, wat nu?

Het kan voorkomen dat u in de zomer last heeft van een wespenplaag. Wespen komen namelijk af op zoet voedsel en drinken, wat in warme periodes veelvuldig wordt genuttigd. Wie houdt er nou niet van een lekker ijsje of koud drankje?

Wespen bouwen op aangename plekken graag een wespennest. Dit kan rondom uw huis zijn, uw bedrijf of op openbare plaatsen. De diertjes zijn echter ook erg gesteld op hun zorgvuldig gemaakte plekje en kunnen daardoor erg agressief worden als u bij de plek des onheils in de buurt komt. Zij kunnen u steken, wat een pijnlijke onaangename ervaring is, en wanneer u allergisch bent zelfs zeer gevaarlijk. Wij raden u daarom sterk af om zelf een wespennest weg te halen.

Natuurlijk kunt u wel op voorhand proberen de wespen uit uw buurt te houden. Wij hebben een paar handige tips voor u op een rij gezet:

  • Dek vlees en zoete gerechten af als u buiten eet
  • Zorg voor lokaas zodat de wespen niet naar u of uw voedsel toe trekken
  • Maak geen heftige bewegingen met een wesp in de buurt om steken te voorkomen

Bel bij een wespenplaag naar 0165 - 742 519 en wij verwijderen binnen 24 uur uw wespennest.

Over het wespennest

Wist u dat in één wespennest wel meer dan vierduizend wespen kunnen zitten? Met een aantal wespen verdelgen bent u er dus nog niet! Het lokaliseren van een wespennest kan soms wat lastig zijn. Dat is geen probleem, wij kunnen u daarbij helpen. Wij willen u natuurlijk zo goed en snel mogelijk van alle wespenoverlast afhelpen. We willen namelijk allemaal genieten van lekker weer. Onze bestrijders gaan daarom bij de wespenbestrijding grondig te werk. Ze ontdoen u van een wespennest in huis, maar willen natuurlijk ook op alle andere plekken uw wespen bestrijden.

100% seizoensgarantie op wespenbestrijding in Roosendaal

Wij hanteren een seizoensgarantie. Dit houdt in dat wanneer een wespennest in hetzelfde seizoen terugkeert, het kosteloos een tweede keer verwijdert wordt. Bij het aanbreken van de winter sterven wespennesten vanzelf uit en dan vervalt dus de garantie. U bent met de 100% seizoensgarantie verzekerd van een blijvende oplossing voor uw wespenprobleem!

De seizoensgarantie geldt niet in de volgende gevallen:

  • Er is een nieuw wespennest op een andere locatie ontstaan
  • U heeft de adviezen van de wespenbestrijder niet opgevolgd
  • Het nieuwe wespennest is in een ander seizoen ontstaan
Vrijblijvend advies en offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een wespenbestrijder in Roosendaal? Bel dan direct 0165 - 742 519 of vul onderstaand formulier in voor advies, een offerte of voor het maken van een afspraak!

Veelvoorkomende wespenproblemen in Roosendaal

Wij zien continu een wesp in het tuinslang oprolsysteem vliegen, en de gaatjes. Wij vermoeden dat ze een nest aan het maken zijn. Wij durven de slang niet te gebruiken nu.Wij hebben nu op dit moment nog geen overlast maar willen dit voorkomen. Wat kan u voor ons betekenen?

zondag 14 mei 2017
Amethistdijk, Roosendaal

Goedemiddag, ik heb een wespennest in de spouw muur op ongeveer 9 meter hoogte. Ik wil graag van het nest af. Hopelijk kunt u mij verder helpen. Ik zie uw reactie graag tegemoet.

maandag 15 augustus 2016
Zoudtlandlaan, Roosendaal

Ik denk dat ik een wespennest achter mijn dakgoot of onder dakpannen heb, vliegen wespen boven en onder mijn dakgoot en gaan tussen kozijn en dakgoot door een geringe opening. Wat te doen?

zondag 31 juli 2016
Amarildijk, Roosendaal

Ik heb op ongeveer 2 meter hoogte onder een boeiboord van een plat dak een wespennest. Deze dient verwijderd te worden.

dinsdag 11 augustus 2015
Kalsdonksestraat, Roosendaal

Er zit een wespennest in de overkapping bij de voordeur, wat te doen?

maandag 20 juli 2015
Cameedijk, Roosendaal

Wespennest in schoorsteen, graag een afspraak voor verwijderen nest.

vrijdag 3 juli 2015
Galmeidijk, Roosendaal

Wespennest in de garage, wat is uw advies?

woensdag 24 juni 2015
Pootlaan, Roosendaal

We hebben ontzettend veel last van wespen in huis, maar ik kan het wespennest niet lokaliseren. Ik zit al een week het huis te bestuderen aan de buitenkant. Kunnen jullie ook komen zonder dat ik weet waar ze naar binnen gaan. Ik weet waar ze langs binnen komen in de binnenkant van het huis. Het zijn ongeveer 10 wespen per dag en het is in de slaapkamer.

zaterdag 19 juli 2014
Ambrozijnberg, Roosendaal

Hallo, ik heb de laatste tijd veel last van wespen. Ik vermoed dat het nest in de buurt van de dakgoot zit, maar dit is niet zeker. Ik zou het nest graag willen laten bestrijden. Kunt ons van dit probleem af helpen? Ik hoor graag va u.

zaterdag 12 juli 2014
Hendrik Gerard Dirckxstraat, Roosendaal

Wespennest in / onder platdak wespen vliegen in en uit via opening in boeibord. Graag hoor ik uw advies.

dinsdag 6 augustus 2013
Nispensestraat, Roosendaal

Hallo. Ik denk dat ik een wespennest heb in de nok van het dak maar 100% zeker kan ik het niet zeggen. Ik mijn vroege dienst kom ik om 04:30 uit bed en dan zie ik minimaal 1 wesp rond vliegen rond de lamp. Zover ik weet vliegen wespen niet als de zon nog niet schijnt. Wat moet ik doen? Alvast bedankt. 

vrijdag 2 augustus 2013
Dr Poelsplein, Roosendaal

Een wespennest waarschijnlijk in de spouwmuur bij het toilet. Graag een afspraak.

woensdag 31 juli 2013
Jan Vermeerlaan, Roosendaal

Ik denk dat we een wespennest hebben. Graag wil ik een afspraak maken zodat iemand hiernaar kan komen kijken en gelijk eventueel bestrijden.

donderdag 25 juli 2013
Porfierdijk, Roosendaal