Wespenbestrijder Schijndel: snel lokale hulp

Wespen, iedereen kent ze en heeft een hekel aan ze! In de zomer zijn wespen zeer actief en hun nesten kunnen voor veel onrust zorgen. Wij kunnen u snel van deze vervelende beestjes afhelpen, door hun wespennest te verwijderen. Wespenbestrijding Schijndel staat vaak al binnen 24 uur na een melding voor uw deur zodat u geen minuut langer uit uw tuin of huis wordt verjaagd.

In Schijndel werken we samen met OBI Property Care Ongediertebestrijding & Inspectie. Al onze wespenbestrijders zijn gediplomeerd, werken via de opgestelde richtlijnen en hebben milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Onze wespenbestrijder helpt u op effectieve wijze van wespen af en hanteert bovendien 100% seizoensgarantie.

Seizoensgarantie op wespenbestrijding Schijndel

Wij hanteren een honderd procent seizoensgarantie. Dit houdt in dat wanneer een wespennest in hetzelfde seizoen terugkeert, het kosteloos een tweede keer verwijdert wordt. Bij het aanbreken van de winter sterven wespennesten vanzelf uit en dan vervalt dus de garantie. U bent met de 100% seizoensgarantie verzekerd van een blijvende oplossing voor uw wespenprobleem in Schijndel!

De seizoensgarantie geldt niet in de volgende gevallen:

  • Er is een nieuw wespennest op een andere locatie ontstaan
  • U heeft de adviezen van de wespenbestrijder niet opgevolgd
  • Het nieuwe wespennest is in een ander seizoen ontstaan

Wespennest verwijderen in Schijndel: pas op!

Wespen bouwen op aangename plekken graag een wespennest. Dit kan rondom uw huis zijn, uw bedrijf of op openbare plaatsen in Schijndel zijn. De diertjes zijn echter ook erg gesteld op hun zorgvuldig gemaakte plekje en kunnen daardoor erg agressief worden als u bij de plek des onheils in de buurt komt. Zij kunnen u steken, wat een pijnlijke onaangename ervaring is, en wanneer u allergisch bent zelfs zeer gevaarlijk. Wij raden u daarom sterk af om zelf een wespennest te verwijderen. 

Natuurlijk kunt u wel op voorhand proberen de wespen uit uw buurt te houden. Wij hebben een paar handige tips voor u op een rij gezet:

  • Dek vlees en zoete gerechten af als u buiten eet
  • Zorg voor lokaas zodat de wespen niet naar u of uw voedsel toe trekken
  • Maak geen heftige bewegingen met een wesp in de buurt om steken te voorkomen

Met wespenbestrijding Schijndel is een oplossing dichtbij. Bel voor wespen bestrijden in Schijndel naar 073 - 205 0514 en wij verwijderen binnen 24 uur uw wespennest.

Over wespen bestrijden Schijndel

Hinder van wespen komt vaak voor doordat er een wespennest in de buurt aanwezig is. Wist u dat in één wespennest wel meer dan vierduizend wespen kunnen zitten? Met een aantal wespen verdelgen bent u er dus nog niet! Het lokaliseren van een wespennest kan soms wat lastig zijn. Dat is geen probleem, wij kunnen u daarbij helpen. Wij willen u natuurlijk zo goed en snel mogelijk van alle wespenoverlast afhelpen. We willen namelijk allemaal genieten van lekker weer. Onze wespenverdelger in Schijndel gaat daarom bij de wespenbestrijding grondig te werk. Ze ontdoen u van een wespennest in huis, maar willen natuurlijk ook op alle andere plekken uw wespen bestrijden.

Vrijblijvend advies en offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een wespenbestrijder in Schijndel? Bel dan direct 073 - 205 0514 of vul onderstaand formulier in voor advies, een offerte of voor het maken van een afspraak!

Veelvoorkomende wespenproblemen in Schijndel

Er zit een wespennest in onze carport. Wanneer zouden jullie langs kunnen komen?

donderdag 2 november 2017
Mercurius, Schijndel

Er zit een wespennest in een struik in de tuin. Kunnen jullie een keer langskomen? Graag zo snel mogelijk?

woensdag 25 oktober 2017
Elschotseweg, Schijndel

Hallo, sinds enkele jaren vinden we steeds dode wespen op onze zolder. Ieder jaar weer gaan we op zoek naar een nest, maar we kunnen niets vinden. Onze dochter slaapt op zolder en nu zijn we toch ongerust. We willen graag weten waar de wespen vandaag komen en als er een nest zit willen we deze graag verwijdert hebben. Heeft u nog tips waar een eventueel nest kan zitten? We hebben al achter de schotten gezocht, maar niks gezien. Ik hoor graag van u.

zondag 25 juni 2017
Mozartstraat, Schijndel