Wespenbestrijding 't Harde

Jouw lokale wespenbestrijder

Wespennest verwijderen in 't Harde? Mijn naam is Kees-Jan en ik ben van VOB ongediertebestrijding. Samen met mijn collega’s heb ik al 5 huishoudens en bedrijven geholpen. Een wespenplaag oplossen is onze specialiteit: zelf heb ik al 5.000 jaar ervaring! Bel of mail ons voor een afspraak en verwacht hulp van mij of van één van mijn enthousiaste teamleden.

9

Snel weer vrij van wespen?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende wespenbestrijders
Overal in Nederland
Je kunt bij ons pinnen
100% seizoensgarantie
Hoge klanttevredenheid 9,0
0525 - 726 086
5+ jaar ervaring
5.000+ klanten geholpen
99% beveelt ons aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Over Wespennest Verwijderen

Jouw wespenbestrijder voor 't Harde

Woon of werk je in 't Harde en heb je last van een wespenplaag? Dan zit je bij Wespennest Verwijderen precies goed! Wij zijn onderdeel van Beestjes Kwijt en we werken met een landelijk netwerk van lokale wespenbestrijders. Is er sprake van een beginnend wespennest of gaat het om een volgroeid nest? Kees-Jan van VOB ongediertebestrijding kan alle soorten wespennesten bestrijden! Bel of mail ons nu voor een afspraak met wespenbestrijding 't Harde en je bent binnen de kortste keren van de wespen af!

Van welke wespen in 't Harde heb je last?

Wespenbestrijding is ons specialisme

Als je plaats woont of werkt, kun je last hebben van verschillende wespensoorten. Welke soort verstoort op dit moment de rust bij jou thuis of op het werk? in dit overzicht vind je de meest voorkomende wespensoorten in ons land terug. Heb je de wesp gevonden en wil je daarna meteen een afspraak maken met wespenbestrijding 't Harde? Bel of mail ons dan gerust!

Denk je last te hebben van wespen, maar weet je niet zeker of het wel wespen zijn? Kees-Jan van VOB ongediertebestrijding kan je dan helpen! Nodig hem uit voor een (korte) inspectie en je weet zo met welk insect je te maken hebt. Is er sprake van bijen? Deze zijn beschermd en mogen niet bestreden worden. Gaat het wel om wespen? Dan zal onze specialist een professionele oplossing aandragen!

Wespen bestrijding in 't Harde

Wespen verwijderen 't Harde: hulp van jouw lokale wespenbestrijder

Wie kijkt er niet uit naar de zomer? Bikini’s mogen weer aan, de strandbal mag opgeblazen worden en je kunt de kolen op de barbecue al ruiken. Helaas brengt de zomer niet alleen blijheid, maar ook wespenplagen. Je plukt de wespen op dit moment nu al uit je ijsje of je bent zojuist uit je eigen tuin gevlucht omdat je helemaal gek wordt van het gezoem. Dit is géén doen!

Ook op de terrasjes in het centrum is het niet veel beter. De wespen verdrinken zichzelf in glazen bier of limonade of ze plakken vast aan klodders mayonaise of smeuïg gebak. De kinderen krijsen, want ze kunnen niet meer van hun ijsje genieten. De ober loopt snel alle tafeltjes na om de ergste plakkerigheid weg te vegen, maar de wespen blijven maar komen. 

Dan maar naar het park! Picknickkleedjes liggen uitgespreid in het zachte groene gras. Hier en daar hoor je het ontkurken van een wijnfles. Worstjes, kaasjes en andere lekkere hapjes liggen in twee minuten uitgestald. Helaas, de wespen zijn er net zo snel! Terwijl ma snel weer inpakt, slaat pa de wespen van de kinderen weg. Einde gezellig dagje uit.

Tja, in 't Harde is de zomer niet altijd even leuk en dat komt vooral door gretige wespen! Ben jij de overlast door wespen beu? Dan moet je zonder twijfelen nu bellen voor een afspraak met Kees-Jan van VOB ongediertebestrijding. Liever het contactformulier invullen voor wespen bestrijding in 't Harde? Dat mag ook. Kees-Jan zorgt ervoor dat hij jou zo snel mogelijk kan helpen!

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Aan de hand van deze 4 stappen ben je snel van je wespen af!

9

Aangenaam, ik ben Kees-Jan

Jouw wespenverdelger

Als professionele wespenverdelger kan ik veel voor je betekenen. Mijn naam is Kees-Jan van Dijk van Veluwse Ongediertebestrijding (VOB) en samen met mijn collega Eddy help ik iedereen die binnenshuis of buitenshuis last heeft van wespen. Bel of mail ons voor een afspraak en wij zorgen voor een geslaagde verdelging!

0525 - 726 086
Logo evm Logo vca

In de startblokken

In deze regio ben ik actief

Kosten wespenbestrijding 't Harde

Jouw wespenbestrijder voor 't Harde zorgt voor duidelijkheid!

De kosten voor het bestrijden van wespen in 't Harde kunnen per opdracht verschillen. Soms is het nest wat groter dan anders. Soms moet het nest eerst nog opgespoord vonden. Kees-Jan van VOB ongediertebestrijding is jouw wespenbestrijder voor 't Harde. Hij zal aan de hand van de volgende vragen een aanpak bedenken en een duidelijke prijs opstellen!

  1. Hoe ernstig is de wespenplaag?
  2. Met welke methode zullen de wespen bestreden moeten worden?
  3. Welke middelen zijn nodig om het wespennest weg te krijgen?
  4. Hoeveel tijd is er nodig voor (eventuele) inspectie én bestrijding?
  5. Hoeveel behandelingen zijn nodig?

Je weet precies waar je voor betaalt bij wespen bestrijden in 't Harde. Ga je akkoord met de aanpak en de prijs, dan kan er vrijwel onmiddellijk actie worden ondernomen. Is het wespennest verdwenen? Dan krijg je ook nog een seizoensgarantie. Komt het nest in hetzelfde seizoen en op dezelfde plek terug? Dan wordt deze gratis voor je verwijderd!

0525 - 726 086
(lokaal tarief)

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

9
779 beoordelingen

Mw. jansen-thomkins uit Utrecht

Snelle, vriendelijke en accurate service.

Van der rest uit Dordrecht

Prima geregeld, was zelf niet thuis, maar dezelfde dag nog langsgeweest, volgens mij zijn de wespen verjaagd, zoniet, dan komt de beste man echt nog w...

Lees de hele review

Nathalie van heest uit Ooltgensplaat

Hij was zeer deskundig en ontzettend vriendelijk.

Professional illustratie

Neem direct contact op!

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Veelvoorkomende wespenproblemen in 't Harde

Je bent de eerste die wij kunnen helpen in 't Harde!

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder