Uw lokale wespenbestrijder in Venlo

Wespen, iedereen kent ze en heeft een hekel aan ze! In de zomer zijn wespen zeer actief en hun nesten kunnen voor veel onrust zorgen. Wij kunnen u snel van deze vervelende beestjes afhelpen, door hun wespennest te verwijderen. Voor wespenbestrijding in Venlo staan we vaak al binnen 24 uur na een melding voor uw deur zodat u geen minuut langer uit uw tuin of huis wordt verjaagd.

In Venlo werken we samen met Faunatec Plaagdier Management. Onze wespenbestrijder helpt u op effectieve wijze van wespen af en hanteert bovendien 100% seizoensgarantie. Al onze wespenbestrijders zijn gediplomeerd, werken via de opgestelde richtlijnen en hebben milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

Een wespenplaag, wat nu?

Het kan voorkomen dat u in de zomer last heeft van een wespenplaag. Wespen komen namelijk af op zoet voedsel en drinken, wat in warme periodes veelvuldig wordt genuttigd. Wie houdt er nou niet van een lekker ijsje of koud drankje?

Wespen bouwen op aangename plekken graag een wespennest. Dit kan rondom uw huis zijn, uw bedrijf of op openbare plaatsen. De diertjes zijn echter ook erg gesteld op hun zorgvuldig gemaakte plekje en kunnen daardoor erg agressief worden als u bij de plek des onheils in de buurt komt. Zij kunnen u steken, wat een pijnlijke onaangename ervaring is, en wanneer u allergisch bent zelfs zeer gevaarlijk. Wij raden u daarom sterk af om zelf een wespennest weg te halen.

Natuurlijk kunt u wel op voorhand proberen de wespen uit uw buurt te houden. Wij hebben een paar handige tips voor u op een rij gezet:

  • Dek vlees en zoete gerechten af als u buiten eet
  • Zorg voor lokaas zodat de wespen niet naar u of uw voedsel toe trekken
  • Maak geen heftige bewegingen met een wesp in de buurt om steken te voorkomen

Bel bij een wespenplaag naar 077 - 205 0913 en wij verwijderen binnen 24 uur uw wespennest.

Over het wespennest

Wist u dat in één wespennest wel meer dan vierduizend wespen kunnen zitten? Met een aantal wespen verdelgen bent u er dus nog niet! Het lokaliseren van een wespennest kan soms wat lastig zijn. Dat is geen probleem, wij kunnen u daarbij helpen. Wij willen u natuurlijk zo goed en snel mogelijk van alle wespenoverlast afhelpen. We willen namelijk allemaal genieten van lekker weer. Onze bestrijders gaan daarom bij de wespenbestrijding grondig te werk. Ze ontdoen u van een wespennest in huis, maar willen natuurlijk ook op alle andere plekken uw wespen bestrijden.

100% seizoensgarantie op wespenbestrijding in Venlo

Wij hanteren een seizoensgarantie. Dit houdt in dat wanneer een wespennest in hetzelfde seizoen terugkeert, het kosteloos een tweede keer verwijdert wordt. Bij het aanbreken van de winter sterven wespennesten vanzelf uit en dan vervalt dus de garantie. U bent met de 100% seizoensgarantie verzekerd van een blijvende oplossing voor uw wespenprobleem!

De seizoensgarantie geldt niet in de volgende gevallen:

  • Er is een nieuw wespennest op een andere locatie ontstaan
  • U heeft de adviezen van de wespenbestrijder niet opgevolgd
  • Het nieuwe wespennest is in een ander seizoen ontstaan
Vrijblijvend advies en offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een wespenbestrijder in Venlo? Bel dan direct 077 - 205 0913 of vul onderstaand formulier in voor advies, een offerte of voor het maken van een afspraak!

Veelvoorkomende wespenproblemen in Venlo

Uit een ventilatie opening van de spouwmuur komen steeds wespen naar binnen en naar buiten. Kunt u dit wespennest bestrijden? Op wat voor termijn kunt u dit uitvoeren? 

zondag 24 september 2017
Lepelaarstraat, Venlo

Ik heb vermoedelijk een wespennest onder mijn dakpannen zitten. Wat te doen?

maandag 26 juni 2017
Maasbreeseweg, Venlo

Sinds kort merken wij dat wij veel wespen in de slaapkamer hebben. Nadat we er een vorige week gevangen hebben, hebben we er vandaag weer 2 gezien. We denken dat er wellicht een nest vlakbij is. Is het mogelijk om hier op korte termijn naar te kunnen kijken.

zondag 6 november 2016
Parade, Venlo

Wespen op zolder, wat te doen?

vrijdag 30 september 2016
Excelsiorstraat, Venlo

Wespen/bijen in de dakrand. Ik zou graag willen weten hoe jullie te werk gaan.

zondag 21 augustus 2016
Herungerweg, Venlo

Wij hebben last van een wespennest dat zich onder de dakpannen blijkt te begeven. Is het mogelijk dit nest te verwijderen?

donderdag 21 juli 2016
Sitterskampweg, Venlo

Hallo, ik vermoed dat ik last heb van wespen. maar ik weet het niet zeker. Zou er iemand langs kunnen komen om te kijken wat het is en dit ook meteen kunnen bestrijden?

woensdag 20 juli 2016
Anne Frankstraat, Venlo

Ik heb last van een wespennest onder de dakpan/goot bij onze erker, hoogte 2,5 meter. Wat te doen?

zaterdag 1 augustus 2015
Horsterweg, Venlo

Ik heb een wespennest bij de regenafvoer van het garagedak. Wat is uw advies?

vrijdag 17 juli 2015
Amethist, Venlo

Er zit een wespennest tussen de goot en onderste laag dakpannen (op ca. 3 mtr. hoogte). Kunt u mij hier vanaf helpen?

donderdag 2 juli 2015
Baarlosestraat, Venlo

Ik heb een wespennest zitten in onder het dak van de schuur. Het is een klein gat waar ze ingekropen zijn. Wat te doen?

zondag 28 juni 2015
Waterleidingsingel, Venlo

We willen een wespennest (klein) laten verwijderen. Wanneer zou dit kunnen?

maandag 22 juni 2015
Michaelstraat, Venlo

Wij hebben een wespennest bij de voordeur in een holle ruimte onder de luifel. Wat te doen?

donderdag 18 juni 2015
Herderstasje, Venlo

Goedemorgen, ik heb een wespennest op zolder. Wat kunnen jullie voor mij betekenen?

maandag 1 juni 2015
Florence Nightingalestraat, Venlo

Geachte heer/mevrouw, momenteel hebben we last van wespen die het huis binnendringen (ongeveer 1 per week dat we binnenshuis er een aantreffen). We hebben het vermoeden dat de wespen via de spouw zijn binnen gekomen. Dit hebben we echter maar een keer kunnen constateren (dat er een wesp naar binnen is gekropen). Er is dus op het oog weinig activiteit (wellicht ligt dit aan het tijd van het jaar?). Alvast bedankt voor uw advies. 

woensdag 26 november 2014
Herungerberg, Venlo

Zojuist een flink wespennest ontdekt dat zich in een struik in onze tuin bevind. Wat te doen?

zaterdag 3 augustus 2013
Keltenstraat, Venlo

Goedemiddag, ik heb sinds kort last van wespen. Gisteren ontdekte ik in ons tuinhuis een wespennest ter grootte van een tennisbal. Graag zog zou ik dit nest willen laten verwijderen. Hopelijk kunt u mij verder helpen.

vrijdag 2 augustus 2013
De Roskam, Venlo

Wij denken dat we onder ons terras (tegels liggen op cementenzakjes en er is dus ruimte onder; het terras is gemaakt zoals een dakterras) een beginnend wespennest hebben. We hebben 2 tegels verwijderd waarbij mijn man direct door een wesp werd gestoken, maar nog geen wespennest gezien. We weten dus niet precies waar het zit maar de wespen verdwijnen wel op eenzelfde plek iedere keer onder de tegels. De wespen gedragen zich agressief. 

donderdag 25 juli 2013
Jacq Grubbenlaan, Venlo

Wespen zitten onder de dakgoot van de badkamer (plat dak). Hier zit een houten afwerking waardoor ze naar binnen kunnen. Waarschijnlijk in de spouw. Wat is uw advies?

maandag 22 juli 2013
Kaldenkerkerweg, Venlo