Uw lokale wespenbestrijder in Zoetermeer

Wespen, iedereen kent ze en heeft een hekel aan ze! In de zomer zijn wespen zeer actief en hun nesten kunnen voor veel onrust zorgen. Wij kunnen u snel van deze vervelende beestjes afhelpen, door hun wespennest te verwijderen. Voor wespenbestrijding in Zoetermeer staan we vaak al binnen 24 uur na een melding voor uw deur zodat u geen minuut langer uit uw tuin of huis wordt verjaagd.

In Zoetermeer werken we samen met Vermin Free. Onze wespenbestrijder helpt u op effectieve wijze van wespen af en hanteert bovendien 100% seizoensgarantie. Al onze wespenbestrijders zijn gediplomeerd, werken via de opgestelde richtlijnen en hebben milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

Een wespenplaag, wat nu?

Het kan voorkomen dat u in de zomer last heeft van een wespenplaag. Wespen komen namelijk af op zoet voedsel en drinken, wat in warme periodes veelvuldig wordt genuttigd. Wie houdt er nou niet van een lekker ijsje of koud drankje?

Wespen bouwen op aangename plekken graag een wespennest. Dit kan rondom uw huis zijn, uw bedrijf of op openbare plaatsen. De diertjes zijn echter ook erg gesteld op hun zorgvuldig gemaakte plekje en kunnen daardoor erg agressief worden als u bij de plek des onheils in de buurt komt. Zij kunnen u steken, wat een pijnlijke onaangename ervaring is, en wanneer u allergisch bent zelfs zeer gevaarlijk. Wij raden u daarom sterk af om zelf een wespennest weg te halen.

Natuurlijk kunt u wel op voorhand proberen de wespen uit uw buurt te houden. Wij hebben een paar handige tips voor u op een rij gezet:

  • Dek vlees en zoete gerechten af als u buiten eet
  • Zorg voor lokaas zodat de wespen niet naar u of uw voedsel toe trekken
  • Maak geen heftige bewegingen met een wesp in de buurt om steken te voorkomen

Bel bij een wespenplaag naar 079 - 204 0229 en wij verwijderen binnen 24 uur uw wespennest.

Over het wespennest

Wist u dat in één wespennest wel meer dan vierduizend wespen kunnen zitten? Met een aantal wespen verdelgen bent u er dus nog niet! Het lokaliseren van een wespennest kan soms wat lastig zijn. Dat is geen probleem, wij kunnen u daarbij helpen. Wij willen u natuurlijk zo goed en snel mogelijk van alle wespenoverlast afhelpen. We willen namelijk allemaal genieten van lekker weer. Onze bestrijders gaan daarom bij de wespenbestrijding grondig te werk. Ze ontdoen u van een wespennest in huis, maar willen natuurlijk ook op alle andere plekken uw wespen bestrijden.

100% seizoensgarantie op wespenbestrijding in Zoetermeer

Wij hanteren een seizoensgarantie. Dit houdt in dat wanneer een wespennest in hetzelfde seizoen terugkeert, het kosteloos een tweede keer verwijdert wordt. Bij het aanbreken van de winter sterven wespennesten vanzelf uit en dan vervalt dus de garantie. U bent met de 100% seizoensgarantie verzekerd van een blijvende oplossing voor uw wespenprobleem!

De seizoensgarantie geldt niet in de volgende gevallen:

  • Er is een nieuw wespennest op een andere locatie ontstaan
  • U heeft de adviezen van de wespenbestrijder niet opgevolgd
  • Het nieuwe wespennest is in een ander seizoen ontstaan
Vrijblijvend advies en offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een wespenbestrijder in Zoetermeer? Bel dan direct 079 - 204 0229 of vul onderstaand formulier in voor advies, een offerte of voor het maken van een afspraak!

Veelvoorkomende wespenproblemen in Zoetermeer

Volgensmij zit er een wespennest in mijn tuin in een grote klimplant, hier wil ik graag vanaf. Kunnen jullie mij hiermee helpen?

maandag 30 oktober 2017
De Klerkplan, Zoetermeer

ik heb een wespennest in de tuin, wat te doen?

maandag 14 augustus 2017
Salomeschouw, Zoetermeer

In de spouwmuur ter hoogte van onze zonnescherm zit mogelijk een wespennest zagen wij vandaag. Wat kunnen jullie voor mij bekenen?

vrijdag 28 juli 2017
Javalaan, Zoetermeer

Wij hebben een wespennest, waarschijnlijk in de spouwmuur. De wespen vliegen naar binnen en buiten door een gaatje in de schrootjes, die de buitenmuur afwerken. Kunnen jullie een keer langskomen?

zondag 23 juli 2017
Formosa, Zoetermeer

Ik heb een wespennest in de tuinkast, vandaag ontdekt, het hangt boven in de kast en er vliegen veel wespen in de kast steeds. Ik hoor graag zsm van jullie.

zaterdag 22 juli 2017
Bunuelstrook, Zoetermeer

Wespennest onder de dakgoot, wat te doen?

dinsdag 18 juli 2017
Meidoornlaan, Zoetermeer

Ik heb een wespennest in spouwmuur buiten op begane grond. Kunt u een keer langskomen?

zaterdag 24 september 2016
Lofoten, Zoetermeer

Hallo, Wij hebben last van wespen, die een nest hebben onder of tussen het boeibord / boeideel aan onze schuur aan de voorkant. Is het mogelijk om dit te laten verwijderen? 

vrijdag 16 september 2016
Groenewater, Zoetermeer

Bij een raam van ons huis vliegen constant wespen in en uit. Wat kan ik het beste doen?

vrijdag 2 september 2016
Leeghwaterschans, Zoetermeer

Ik heb een wespennest ontdekt, ik weet dus waar het zit. Bij mij in de tuin vliegen ze tussen de kieren van een schutting door in een berg aarde daarachter. Wat kost het om dat nest te laten verwijderen of kan ik dat makkelijk zelf en wat heb ik daar dan voor nodig?

zaterdag 16 juli 2016
Esmoreitschouw, Zoetermeer

Wij hebben een wespennest in onze spouwmuur, wanneer kunnen jullie langskomen?

zaterdag 9 juli 2016
Pruisisch blauw, Zoetermeer

We hebben een wespennest onder de dakpannen op de 1e verdieping.

dinsdag 15 september 2015
Shawzijde, Zoetermeer

Wij hebben een wespennest in plafond van dakkapel. Graag hoor ik wanneer u langs kan komen.

maandag 24 augustus 2015
Mauritsstraat, Zoetermeer

Wij hebben een wespennest in de tuin onder onze houten trap. Wat te doen?

donderdag 28 augustus 2014
Hoekerkade, Zoetermeer

Wij hebben last van wespen en het nest bevindt zich vlakbij onze achterdeur. Het nest zit in de tuinafscheidingsmuur. 

zondag 29 juni 2014
Radijsakker, Zoetermeer

Wespennest in schuur onder het dak, wat te doen?

zaterdag 3 augustus 2013
Granny Smithhof, Zoetermeer

Goedendag, vanmorgen heb ik bij ons onder het dak een wespennest ontdekt. Graag zou ik deze verwijderd willen hebben. Ik hoor graag van u.

zondag 28 juli 2013
Gaardedreef, Zoetermeer