Uw lokale wespenbestrijder in Alphen aan den Rijn

Wespen, iedereen kent ze en heeft een hekel aan ze! In de zomer zijn wespen zeer actief en hun nesten kunnen voor veel onrust zorgen. Wij kunnen u snel van deze vervelende beestjes afhelpen, door hun wespennest te verwijderen. Voor wespenbestrijding in Alphen aan den Rijn staan we vaak al binnen 24 uur na een melding voor uw deur zodat u geen minuut langer uit uw tuin of huis wordt verjaagd.

In Alphen aan den Rijn werken we samen met Point Pest Control. Onze wespenbestrijder helpt u op effectieve wijze van wespen af en hanteert bovendien 100% seizoensgarantie. Al onze wespenbestrijders zijn gediplomeerd, werken via de opgestelde richtlijnen en hebben milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

Een wespenplaag, wat nu?

Het kan voorkomen dat u in de zomer last heeft van een wespenplaag. Wespen komen namelijk af op zoet voedsel en drinken, wat in warme periodes veelvuldig wordt genuttigd. Wie houdt er nou niet van een lekker ijsje of koud drankje?

Wespen bouwen op aangename plekken graag een wespennest. Dit kan rondom uw huis zijn, uw bedrijf of op openbare plaatsen. De diertjes zijn echter ook erg gesteld op hun zorgvuldig gemaakte plekje en kunnen daardoor erg agressief worden als u bij de plek des onheils in de buurt komt. Zij kunnen u steken, wat een pijnlijke onaangename ervaring is, en wanneer u allergisch bent zelfs zeer gevaarlijk. Wij raden u daarom sterk af om zelf een wespennest weg te halen.

Natuurlijk kunt u wel op voorhand proberen de wespen uit uw buurt te houden. Wij hebben een paar handige tips voor u op een rij gezet:

  • Dek vlees en zoete gerechten af als u buiten eet
  • Zorg voor lokaas zodat de wespen niet naar u of uw voedsel toe trekken
  • Maak geen heftige bewegingen met een wesp in de buurt om steken te voorkomen

Bel bij een wespenplaag naar 0172 - 796 514 en wij verwijderen binnen 24 uur uw wespennest.

Over het wespennest

Wist u dat in één wespennest wel meer dan vierduizend wespen kunnen zitten? Met een aantal wespen verdelgen bent u er dus nog niet! Het lokaliseren van een wespennest kan soms wat lastig zijn. Dat is geen probleem, wij kunnen u daarbij helpen. Wij willen u natuurlijk zo goed en snel mogelijk van alle wespenoverlast afhelpen. We willen namelijk allemaal genieten van lekker weer. Onze bestrijders gaan daarom bij de wespenbestrijding grondig te werk. Ze ontdoen u van een wespennest in huis, maar willen natuurlijk ook op alle andere plekken uw wespen bestrijden.

100% seizoensgarantie op wespenbestrijding in Alphen aan den Rijn

Wij hanteren een seizoensgarantie. Dit houdt in dat wanneer een wespennest in hetzelfde seizoen terugkeert, het kosteloos een tweede keer verwijdert wordt. Bij het aanbreken van de winter sterven wespennesten vanzelf uit en dan vervalt dus de garantie. U bent met de 100% seizoensgarantie verzekerd van een blijvende oplossing voor uw wespenprobleem!

De seizoensgarantie geldt niet in de volgende gevallen:

  • Er is een nieuw wespennest op een andere locatie ontstaan
  • U heeft de adviezen van de wespenbestrijder niet opgevolgd
  • Het nieuwe wespennest is in een ander seizoen ontstaan
Vrijblijvend advies en offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een wespenbestrijder in Alphen aan den Rijn? Bel dan direct 0172 - 796 514 of vul onderstaand formulier in voor advies, een offerte of voor het maken van een afspraak!

Veelvoorkomende wespenproblemen in Alphen aan den Rijn

Wespen op zolder maar geen zichtbaar nest. Wij hebben een open zolder, waardoor de wespen in de kinderkamers komen. Hoe vind je het nest als het ergens in het dak zit? Zou u een keer langs kunnen komen?

zaterdag 16 september 2017
Aardepad, Alphen aan den Rijn

Ik heb op dit moment een wespennest in de uitbouw. Op welke termijn zou u langs kunnen komen?

vrijdag 11 augustus 2017
Braziliestraat, Alphen aan den Rijn

Help! Er zit een wespennest in de muur!

zondag 17 juli 2016
Vivaldihof, Alphen aan den Rijn

Wespennest ontdekt, wat te doen?

donderdag 7 juli 2016
Honingzwam, Alphen aan den Rijn

Wespennest in de garage vliegen in/uit boven de deur, graag hoor ik van u.

zondag 19 juli 2015
Loevestein, Alphen aan den Rijn

Waarschijnlijk wespennest in de spouw. Wat te doen?

vrijdag 3 juli 2015
Akkerwinde, Alphen aan den Rijn

Waarschijnlijk wespennest in de spouw. Zou u een keer langs kunnen komen?

vrijdag 3 juli 2015
Schouw, Alphen aan den Rijn

Goedendag, wij hebben een wespennest en zouden graag willen dat die verwijderd werd.

maandag 12 augustus 2013
Boterbloemweg, Alphen aan den Rijn

Wij constateren dat er wespen in en uit de keuken muur (buiten) komen. Nog geen last van, maar wat moeten we er aan doen? Of gaat het vanzelf weer weg? Alvast bedankt voor uw reactie.

maandag 5 augustus 2013
Gouwestraat, Alphen aan den Rijn