Uw lokale wespenbestrijder in Leiden

Wespen, iedereen kent ze en heeft een hekel aan ze! In de zomer zijn wespen zeer actief en hun nesten kunnen voor veel onrust zorgen. Wij kunnen u snel van deze vervelende beestjes afhelpen, door hun wespennest te verwijderen. Voor wespenbestrijding in Leiden staan we vaak al binnen 24 uur na een melding voor uw deur zodat u geen minuut langer uit uw tuin of huis wordt verjaagd.

In Leiden werken we samen met RULO Ongediertebestrijding. Onze wespenbestrijder helpt u op effectieve wijze van wespen af en hanteert bovendien 100% seizoensgarantie. Al onze wespenbestrijders zijn gediplomeerd, werken via de opgestelde richtlijnen en hebben milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

Een wespenplaag, wat nu?

Het kan voorkomen dat u in de zomer last heeft van een wespenplaag. Wespen komen namelijk af op zoet voedsel en drinken, wat in warme periodes veelvuldig wordt genuttigd. Wie houdt er nou niet van een lekker ijsje of koud drankje?

Wespen bouwen op aangename plekken graag een wespennest. Dit kan rondom uw huis zijn, uw bedrijf of op openbare plaatsen. De diertjes zijn echter ook erg gesteld op hun zorgvuldig gemaakte plekje en kunnen daardoor erg agressief worden als u bij de plek des onheils in de buurt komt. Zij kunnen u steken, wat een pijnlijke onaangename ervaring is, en wanneer u allergisch bent zelfs zeer gevaarlijk. Wij raden u daarom sterk af om zelf een wespennest weg te halen.

Natuurlijk kunt u wel op voorhand proberen de wespen uit uw buurt te houden. Wij hebben een paar handige tips voor u op een rij gezet:

  • Dek vlees en zoete gerechten af als u buiten eet
  • Zorg voor lokaas zodat de wespen niet naar u of uw voedsel toe trekken
  • Maak geen heftige bewegingen met een wesp in de buurt om steken te voorkomen

Bel bij een wespenplaag naar 071 - 204 0812 en wij verwijderen binnen 24 uur uw wespennest.

Over het wespennest

Wist u dat in één wespennest wel meer dan vierduizend wespen kunnen zitten? Met een aantal wespen verdelgen bent u er dus nog niet! Het lokaliseren van een wespennest kan soms wat lastig zijn. Dat is geen probleem, wij kunnen u daarbij helpen. Wij willen u natuurlijk zo goed en snel mogelijk van alle wespenoverlast afhelpen. We willen namelijk allemaal genieten van lekker weer. Onze bestrijders gaan daarom bij de wespenbestrijding grondig te werk. Ze ontdoen u van een wespennest in huis, maar willen natuurlijk ook op alle andere plekken uw wespen bestrijden.

100% seizoensgarantie op wespenbestrijding in Leiden

Wij hanteren een seizoensgarantie. Dit houdt in dat wanneer een wespennest in hetzelfde seizoen terugkeert, het kosteloos een tweede keer verwijdert wordt. Bij het aanbreken van de winter sterven wespennesten vanzelf uit en dan vervalt dus de garantie. U bent met de 100% seizoensgarantie verzekerd van een blijvende oplossing voor uw wespenprobleem!

De seizoensgarantie geldt niet in de volgende gevallen:

  • Er is een nieuw wespennest op een andere locatie ontstaan
  • U heeft de adviezen van de wespenbestrijder niet opgevolgd
  • Het nieuwe wespennest is in een ander seizoen ontstaan
Vrijblijvend advies en offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een wespenbestrijder in Leiden? Bel dan direct 071 - 204 0812 of vul onderstaand formulier in voor advies, een offerte of voor het maken van een afspraak!

Veelvoorkomende wespenproblemen in Leiden

Beste meneer/mevrouw, Wij hebben in ons net gekochte huis een wespennest ontdekt, onder het (platte) dak. Dit dak gaat er over een maand of 2 af vanwege de dakopbouw die we er op laten zetten. Hoewel de winter eraan komt, vroegen wij ons toch af of het niet beter is om het nest te laten verwijderen, gezien de verbouwing (en de mensen die daar dan aan het werk zijn). Wat is jullie advies? 

dinsdag 7 november 2017
Breestraat, Leiden

Ik heb sinds kort last van wespen in de tuin. Ik ontdekte vanmiddag een nest in ons tuinhuis. Ik zou dit nest graag willen laten bestrijden. Ik hoor graag van u.

maandag 18 september 2017
Hoge Rijndijk, Leiden

Hallo, wij hebben wespen is de spouwmuur, en willen daar graag vanaf.

woensdag 9 augustus 2017
Regenboogforel, Leiden

Wij hebben een wespennest. Wat kan ik doen?

dinsdag 6 september 2016
Flevoweg, Leiden

We hebben een wespennest in onze schuur die we graag willen laten verwijderen.

zaterdag 23 juli 2016
Annie van Hattemstraat, Leiden

Er zit een bijennest in de spouwmuur bij de voorgevel. Ik zou dit nest graag weg willen. Wat is uw advies?

dinsdag 3 maart 2015
Wilhelmina Bladergroenweg, Leiden

Hoe kom ik van het wespennest in de haag van de tuin af?

zaterdag 13 september 2014
Gruttohoek, Leiden

Wij hebben veel wespen in onze schuur. Het worden er steeds meer. Nest zelf nog niet gelokaliseerd, maar moet in de schuur zelf zijn. Deze schuur is onderdeel van ons huis

maandag 16 september 2013
Spoorbloem, Leiden

Elke dag nieuwe wespen in zolderkamer waar ook geslapen wordt, wespen lijken 'duf' en makkelijk te doden, maar steeds nieuwe exemplaren die door hor niet naar buiten kunnen. Inmiddels denk ik al gauw een 200 wespen uitgeschakeld... Ik hoor graag wanneer u langs kunt komen.

zaterdag 7 september 2013
Stokroos, Leiden

Er zit een wespennest in despouwmuur. De spouwmuur grenst aan het balkon. Wat te doen?

maandag 2 september 2013
Gortestraat, Leiden

Wij zien erg veel wespen in en uit de gleuven van de spouwmuur vliegen en denken dat daar een nest zit. Kan ik dit zelf oplossen?

zondag 18 augustus 2013
Cyperzegge, Leiden

Er zit een wespennest in de spouwmuur van mijn woning. Ik zou dit nest graag zo spoedig mogelijk willen laten verwijderen.

zaterdag 17 augustus 2013
Roemer Visscherstraat, Leiden

Ik heb al en hele tijd een wespennest op zolder, ben er helemaal klaar mee. Kunt u z.s.m. langs komen om dit nest te verwijderen?

zaterdag 17 augustus 2013
Zoeterwoudseweg, Leiden

Ik heb waarschijnlijk een wespennest in mijn muur. Ik woon 2 hoog.

dinsdag 30 juli 2013
Moddermanstraat, Leiden

Ik heb een wespennest in de schuur! Ik hoor graag van u.

maandag 29 juli 2013
Heintje Davidsweg, Leiden

Wij hebben een wespennest boven de voordeur dat zich nu aan het uitbreiden is. Wanneer kunt u langskomen?

maandag 29 juli 2013
Coornhertstraat, Leiden

Wespennest in spouwmuur, buitenmuur, tussen de voeg op 4 meter hoog! Graag zo snel mogelijk verwijderen!

vrijdag 26 juli 2013
Rozenkwartsstraat, Leiden

Ik heb last van een wespennest in de schuur. Graag zou ik dit nest willen laten verwijderen. Ik hoor graag van u.

donderdag 25 juli 2013
Herenstraat, Leiden

Ik heb last van een wespennest in de spouwmuur en af en toe vliegt er een in de kamer. Hopelijk kunt u mij z.s.m. helpen.

dinsdag 23 juli 2013
Houtlaan, Leiden

Geachte heer/mevrouw, wij hebben een wespennest in de schuur ter grootte van een voetbal. We willen het graag laten verwijderen. Ik hoop van u te horen. 

zondag 21 juli 2013
Du Rieustraat, Leiden