Uw lokale wespenbestrijder in Den Bosch

Wespen, iedereen kent ze en heeft een hekel aan ze! In de zomer zijn wespen zeer actief en hun nesten kunnen voor veel onrust zorgen. Wij kunnen u snel van deze vervelende beestjes afhelpen, door hun wespennest te verwijderen. Voor wespenbestrijding in Den Bosch staan we vaak al binnen 24 uur na een melding voor uw deur zodat u geen minuut langer uit uw tuin of huis wordt verjaagd.

In Den Bosch werken we samen met Traas Midden-Brabant. Onze wespenbestrijder helpt u op effectieve wijze van wespen af en hanteert bovendien 100% seizoensgarantie. Al onze wespenbestrijders zijn gediplomeerd, werken via de opgestelde richtlijnen en hebben milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

Een wespenplaag, wat nu?

Het kan voorkomen dat u in de zomer last heeft van een wespenplaag. Wespen komen namelijk af op zoet voedsel en drinken, wat in warme periodes veelvuldig wordt genuttigd. Wie houdt er nou niet van een lekker ijsje of koud drankje?

Wespen bouwen op aangename plekken graag een wespennest. Dit kan rondom uw huis zijn, uw bedrijf of op openbare plaatsen. De diertjes zijn echter ook erg gesteld op hun zorgvuldig gemaakte plekje en kunnen daardoor erg agressief worden als u bij de plek des onheils in de buurt komt. Zij kunnen u steken, wat een pijnlijke onaangename ervaring is, en wanneer u allergisch bent zelfs zeer gevaarlijk. Wij raden u daarom sterk af om zelf een wespennest weg te halen.

Natuurlijk kunt u wel op voorhand proberen de wespen uit uw buurt te houden. Wij hebben een paar handige tips voor u op een rij gezet:

  • Dek vlees en zoete gerechten af als u buiten eet
  • Zorg voor lokaas zodat de wespen niet naar u of uw voedsel toe trekken
  • Maak geen heftige bewegingen met een wesp in de buurt om steken te voorkomen

Bel bij een wespenplaag naar 073 - 205 0514 en wij verwijderen binnen 24 uur uw wespennest.

Over het wespennest

Wist u dat in één wespennest wel meer dan vierduizend wespen kunnen zitten? Met een aantal wespen verdelgen bent u er dus nog niet! Het lokaliseren van een wespennest kan soms wat lastig zijn. Dat is geen probleem, wij kunnen u daarbij helpen. Wij willen u natuurlijk zo goed en snel mogelijk van alle wespenoverlast afhelpen. We willen namelijk allemaal genieten van lekker weer. Onze bestrijders gaan daarom bij de wespenbestrijding grondig te werk. Ze ontdoen u van een wespennest in huis, maar willen natuurlijk ook op alle andere plekken uw wespen bestrijden.

100% seizoensgarantie op wespenbestrijding in Den Bosch

Wij hanteren een seizoensgarantie. Dit houdt in dat wanneer een wespennest in hetzelfde seizoen terugkeert, het kosteloos een tweede keer verwijdert wordt. Bij het aanbreken van de winter sterven wespennesten vanzelf uit en dan vervalt dus de garantie. U bent met de 100% seizoensgarantie verzekerd van een blijvende oplossing voor uw wespenprobleem!

De seizoensgarantie geldt niet in de volgende gevallen:

  • Er is een nieuw wespennest op een andere locatie ontstaan
  • U heeft de adviezen van de wespenbestrijder niet opgevolgd
  • Het nieuwe wespennest is in een ander seizoen ontstaan
Vrijblijvend advies en offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een wespenbestrijder in Den Bosch? Bel dan direct 073 - 205 0514 of vul onderstaand formulier in voor advies, een offerte of voor het maken van een afspraak!

Veelvoorkomende wespenproblemen in Den Bosch

We hebben wespen in een open ruimte boven het plafond. Ze komen door een rooster in de muur in en uitvliegen. Er is een trap aan de gevel om op het dak te komen en het roostertje zit vlak onder de dakrand van een platdak.

donderdag 26 oktober 2017
Luijbenstraat, Den Bosch

Ik heb een wespennest in m'n schuur en wil graag weten wat jullie hiertegen kunnen doen?

woensdag 25 oktober 2017
Coppensstraat, Den Bosch

Beste, we hebben een huis gekocht in Den Bosch en ontvangen begin november de sleutel. In dit huis bevindt zich op zolder een groot nest (grootte van een basketbal). Het huis is sinds enkele maanden niet meer bewoond maar de eigenaar heeft laatste tijd geen activiteit bij het nest gezien en ook geen gezoem gehoord. Mijn vraag aan u is: hoe kunnen we begin november controleren of het nest nog actief is? Kunnen we een dergelijk groot nest zelf verwijderen of raadt u aan een specialist in te schakelen? Ik hoor het graag van u. 

zaterdag 16 september 2017
Aartshertogenlaan, Den Bosch

Wespennest in tekendoos, wat te doen?

vrijdag 25 augustus 2017
Hudsonlaan, Den Bosch

Hallo, ik heb een wespennest in een tekendoos. Ik zou de tekendoos graag willen laten vernietigen. Hopelijk kunt u mij verder helpen. Ik hoor graag van u.

vrijdag 25 augustus 2017
Hudsonlaan, Den Bosch

Goedemiddag, ik vermoed dat ik last heb van een wespennest, maar dit weet ik niet zeker. Zou er iemand langs kunnen komen om te controleren of er een wespennest zit en zo ja dit kunnen verwijderen? Ik hoor graag van u.

zondag 6 augustus 2017
Johannes Vermeerstraat, Den Bosch

De glazenwasser vermoedt dat we bij een kozijn / spouw last hebben van een wespennest. Zou heel fijn zijn als iemand dat kan nagaan en eventueel verwijderen. Ik hoor graag van u.

dinsdag 14 maart 2017
Concordialaan, Den Bosch

Wij hebben een wespennest in ons tuinhuisje en willen daar graag vanaf. Wanneer kunt u langskomen? 

woensdag 20 juli 2016
Anjervallei, Den Bosch

Ik heb een wespennest in de schuur, kom ik net achter. Ik hoor van u.

dinsdag 19 juli 2016
Harmoniepolder, Den Bosch

We hebben veel last van wespen in de struik in de achtertuin, men kan nu niet buiten zitten vanwege de wespen. Verzoek spoedig te informeren wat er mogelijk is.

vrijdag 10 juni 2016
Kloosterlaan, Den Bosch

LS, Ik heb twee wespen nesten zitten achter mijn boeiboord van mijn woning. De boeiboorden kunnen in principe niet verwijderd worden. Wat zijn de mogelijkheden?

maandag 26 oktober 2015
Tweede Hervendreef, Den Bosch

wij hebben waarschijnlijk een wespennest onder de dakpannen. Ze komen ook naar binnen op zolder. Kunnen jullie deze verwijderen?

zondag 25 oktober 2015
Polakhof, Den Bosch

Het probleem bij mij is dat er boven bij de regenpijp aan de achterzijde waarschijnlijk een nest met wespen zit. Wespen vliegen in en uit. Graag zsm hulp!

woensdag 12 augustus 2015
Gerstakker, Den Bosch

Ik heb sinds kort last van wepsen. Ik vermoed dat er ergens een nest zit, maar het nest kan ik niet vinden. Hopelijk kunt u mij verder helpen. Ik hoor graag van u.

dinsdag 21 juli 2015
Daviottenweg, Den Bosch

We hebben kleine wespen in de spauwmuur. Hier wil ik graag vanaf. Kunt u  mij verder helpen?

dinsdag 30 juni 2015
Tjalkhof, Den Bosch

Ik heb last van wespen. Ik zou het wespennest graag z.s.m. laten verwijderen. Ik zie uw reactie graag tegemoet.

donderdag 11 juni 2015
Schrepel, Den Bosch

Ik heb zojuist onder mijn veranda een wespennest ontdekt. Wat kan hieraan gedaan worden?

vrijdag 6 juni 2014
Da Costastraat, Den Bosch

Er zit een wespennest in de muur (aan de achterzijde) tussen 1e en 2e verdieping. Het nest is via het balkon op de 1e verdieping bereikbaar. Hopelijk kunt u mij hier vanaf helpen.

dinsdag 20 augustus 2013
Admiraliteitslaan, Den Bosch

Goedemiddag, wij hebben last van wespen die onder onze siertegels in de tuin vandaan komen. Zij maken zandhoopjes en blijven in de tuin rondvliegen. Graag verneem ik hoe u de wespen verwijderd zouden kunnen worden, is het bijvoorbeeld echt noodzakelijk dat alle tegels er uit moeten? Alvast bedankt voor de informatie! 

vrijdag 2 augustus 2013
Schout van der Dussensingel, Den Bosch

Hallo, ik heb last van een wespennest in de spouwmuur aan de achterkant van de woning. Kunt u mij van dit probleem af helpen?

vrijdag 26 juli 2013
Wateringen, Den Bosch

Goedendag, onze buurman attendeerde ons erop dat er een wespennest in onze dakgoot zou zitten. Ik kan, en durf, het alleen niet met eigen ogen te bekijken. Hoe weet ik nu of er überhaupt een nest zit? Heb nog geen wespen gezien in de tuin. Zou iemand kunnen kijken of er zich een wepsennest bevindt? Ik hoor graag van u.

woensdag 24 juli 2013
Van Veldekekade, Den Bosch

We hebben een wespennest in het dak van het huis. Wat kan hieraan gedaan worden?

maandag 22 juli 2013
Duitlaan, Den Bosch