Wespenbestrijder Oss: snel lokale hulp

Wespen, iedereen kent ze en heeft een hekel aan ze! In de zomer zijn wespen zeer actief en hun nesten kunnen voor veel onrust zorgen. Wij kunnen u snel van deze vervelende beestjes afhelpen, door hun wespennest te verwijderen. Wespenbestrijding Oss staat vaak al binnen 24 uur na een melding voor uw deur zodat u geen minuut langer uit uw tuin of huis wordt verjaagd.

In Oss werken we samen met OBI Property Care Ongediertebestrijding & Inspectie. Al onze wespenbestrijders zijn gediplomeerd, werken via de opgestelde richtlijnen en hebben milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Onze wespenbestrijder helpt u op effectieve wijze van wespen af en hanteert bovendien 100% seizoensgarantie.

Seizoensgarantie op wespenbestrijding Oss

Wij hanteren een honderd procent seizoensgarantie. Dit houdt in dat wanneer een wespennest in hetzelfde seizoen terugkeert, het kosteloos een tweede keer verwijdert wordt. Bij het aanbreken van de winter sterven wespennesten vanzelf uit en dan vervalt dus de garantie. U bent met de 100% seizoensgarantie verzekerd van een blijvende oplossing voor uw wespenprobleem in Oss!

De seizoensgarantie geldt niet in de volgende gevallen:

  • Er is een nieuw wespennest op een andere locatie ontstaan
  • U heeft de adviezen van de wespenbestrijder niet opgevolgd
  • Het nieuwe wespennest is in een ander seizoen ontstaan

Wespennest verwijderen in Oss: pas op!

Wespen bouwen op aangename plekken graag een wespennest. Dit kan rondom uw huis zijn, uw bedrijf of op openbare plaatsen in Oss zijn. De diertjes zijn echter ook erg gesteld op hun zorgvuldig gemaakte plekje en kunnen daardoor erg agressief worden als u bij de plek des onheils in de buurt komt. Zij kunnen u steken, wat een pijnlijke onaangename ervaring is, en wanneer u allergisch bent zelfs zeer gevaarlijk. Wij raden u daarom sterk af om zelf een wespennest te verwijderen. 

Natuurlijk kunt u wel op voorhand proberen de wespen uit uw buurt te houden. Wij hebben een paar handige tips voor u op een rij gezet:

  • Dek vlees en zoete gerechten af als u buiten eet
  • Zorg voor lokaas zodat de wespen niet naar u of uw voedsel toe trekken
  • Maak geen heftige bewegingen met een wesp in de buurt om steken te voorkomen

Met wespenbestrijding Oss is een oplossing dichtbij. Bel voor wespen bestrijden in Oss naar 0412 - 725 849 en wij verwijderen binnen 24 uur uw wespennest.

Over wespen bestrijden Oss

Hinder van wespen komt vaak voor doordat er een wespennest in de buurt aanwezig is. Wist u dat in één wespennest wel meer dan vierduizend wespen kunnen zitten? Met een aantal wespen verdelgen bent u er dus nog niet! Het lokaliseren van een wespennest kan soms wat lastig zijn. Dat is geen probleem, wij kunnen u daarbij helpen. Wij willen u natuurlijk zo goed en snel mogelijk van alle wespenoverlast afhelpen. We willen namelijk allemaal genieten van lekker weer. Onze wespenverdelger in Oss gaat daarom bij de wespenbestrijding grondig te werk. Ze ontdoen u van een wespennest in huis, maar willen natuurlijk ook op alle andere plekken uw wespen bestrijden.

Vrijblijvend advies en offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een wespenbestrijder in Oss? Bel dan direct 0412 - 725 849 of vul onderstaand formulier in voor advies, een offerte of voor het maken van een afspraak!

Veelvoorkomende wespenproblemen in Oss

Ik heb een wespennest in mijn schuur hangen en ik wil hier graag vanaf. Kunt u mij verder helpen?

dinsdag 6 juni 2017
Appelhof, Oss

Hallo, ik heb een wespennest in mijn spouwmuur. Ik zou deze graag willen laten verwijderen. Kunt u een keer langskomen?

dinsdag 6 juni 2017
Appelhof, Oss

Beste, Op onze zolder vinden wij een groot aantal dode en slome wespen; wij vermoeden daarom dat we ergens een nest hebben. Bij voorbaat dank. 

donderdag 8 september 2016
Berghemseweg, Oss

Wespennest tussen het systeemplafond en dak in de huiskamer, wat te doen?

maandag 22 augustus 2016
Dennenlaan, Oss

Buren zien veel wespen via de nok mijn huis ingaan, ik vind dode of duffe wespen binnen. En volgens mij hoor ik ze knagen achter de plafond platen. Ik hoor graag van u.

donderdag 11 augustus 2016
Ussenstraat, Oss

Ik heb net in mijn schuurtje op een balk tegen het plafond een klein wespennest ontdekt. Nu lees ik dat je deze moet overgieten met kokend water, maar dat gaat mij niet lukken op die plaats. Kan ik ook gewoon het wespennest wegsteken?

maandag 9 mei 2016
Tournooiveld, Oss

Ik heb sinds kort erg veel last van wespen. Ik vermoed dat er ergens een nest zit, maar ik kan het nest niet vinden. Zou er iemand langs kunnen komen om te controleren of er een nest zit, en zo ja dit nest kunnen verwijderen. Alvast bedankt.

maandag 19 oktober 2015
Neerveldstraat, Oss

2 wespennestjes onder dakpan naast zolderraampje, graag advies.

woensdag 8 juli 2015
Pater Bleijsstraat, Oss

Beginnend nest wespen in spouwmuur, ik wil dit graag laten verwijderen.

woensdag 29 april 2015
Van Lennephof, Oss

Sinds gisteren hoorde ik bij mijn zolderraam wat geritsel achter het houtwerk. Vanochtend zag ik wespenpootjes door kieren komen. Inmiddels ben ik door een wesp gestoken er zit volgens mij een nest met een aanvliegroute van buiten onder de dakpannen. De betimmering rond mijn raam zal verwijderd moeten worden om een eventueel nest te kunnen elimineren.

maandag 4 augustus 2014
Vossehol, Oss

Wespennest in schuurtje, graag advies.

maandag 5 augustus 2013
Herbergier, Oss

In de spouwmuur zagen we gisten ca. 15 wespen door de stootvoeg naar binnen en buiten vliegen. We vermoeden dat er een nest aan het ontwikkelen is. De openstootvoeg bevindt zich bij de achterdeur en een draairaam.

vrijdag 2 augustus 2013
Kiezel, Oss

Goedemiddag, ik heb last van een wepsennest in het balko, boven de voordeur. Ik heb het nest zelf proberen te verwijderen met een spuitbus, maar dit heeft maar effect gehad op kort termijn. Een week later zijn het weer net zoveel wespen als voor dat ik de spuitbus gebruikte. Hopelijk kunt u wel definitief de wespen verwijderen. Ik hoop graag z.s.m. van u te horen.

woensdag 31 juli 2013
Pastoor van Ierlandstraat, Oss

Hallo, er zit een wespennest onder de dakrand van de schuur. Ik zou dit nest graag defintief willen laten verwijderen. Hopelijk kunt u mij verder helpen. Ik zie uw reactie graag tegemoet

zondag 28 juli 2013
Oijenseweg, Oss

Goedemorgen, ik heb al een tijd last van wespen. Gisteren ontdekte ik aan de voorkant van het huis een wespennest. Ik zou dit nest graag z.s.m. willen laten verwijderen. 

vrijdag 26 juli 2013
Maaskade, Oss

Hallo, ik ben er van de week achter gekomen dat er in het afdak boven de deur zich een wespennest bevindt. Graag zou ik dit nest snel willen hebben verwijderd, i.v.m. kleine kinderen. Ik hoor graag van u.

woensdag 24 juli 2013
Hertewissel, Oss